- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor23
senior tag
Előfizus Telekom, be lett kapcsolva a Vowifi, a Volte ment előtte is. Újra lett indítva, ugyanazzal a routerrel megy a Digis Vowifi. Nekem többre nem volt energiám, őket nem nagyon érdekelte, csak panaszkodtak, hogy a lakásban sokszor nem lehet hívni őket a térerő hiánya miatt, és segíteni akartam, de nem tudtam.
Messze van ez még a Telekomnál is stabil működéstől, ha normálisan működne gondolom megkapnák a Dominósok is. A Digis viszont nagyon profi. Magyarázatok nem számítanak, lényeg, hogy a Telekomos nem tekinthető kiforrott stabil megoldásnak. -
martonl
senior tag
A technikai háttérről majd a jobban hozzáértő kollégák kiegészítenek, ha lesz idejük.
Én a dologról annyit tudok, hogy Vowifiről 2 és 3G-re fallback nincs, a hívás megszakad. Mivel jelenlegi ismereteim szerint VoLTE roaming sincs, ezért roaming helyzetben a wifi hívás mindenképp meg fog szakadni. Magyarul ezt a Digi kártyáddal sem tudod kipróbálni, ezért el ne utazz.
A számlázás is egy érdekes kérdés lenne. Ha nem akar korrekt lenni a szolgáltató, simán kiszámlázhatja a wifi hívást is roaming díjakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest