Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobillgates
tag
Poco F5 Pron működik valakinek a voda volte?
-
nobillgates
tag
válasz
Tompika777 #5378 üzenetére
A Yettelen van egyáltalán VoWifi?
-
nobillgates
tag
válasz
fujifilm1 #3688 üzenetére
Igen, arra gondolok. Hogy honnan lehet letölteni nem tudom, mert nekem a PDC amikor betölt, ott van a listában. Amikor elkezdtem ezzel foglalkozni, találtam egy német fórumot ami az xda módszert kiegészítette egy további listával amit a load gombbal belehetett tölteni. Továbbá volt egy app ami diagnose módba tudta kapcsolni a telót és nem kell parancssorral vacakolni, de sajnos azóta az megszűnt. Szerintem ezek a profilok a telóban vannak gyárilag, tehát onnan is lehetne kinyerni, ha valaki tudja hogyan.
-
nobillgates
tag
válasz
fujifilm1 #3686 üzenetére
Nekem MI8 a DIGI VoWiFi működik azzal a profillal. További lehetőségeket keresve kipróbáltam az alábbi módszert is de az "Activity Manager 3.0.0" Appal én nem boldogultam. Kíváncsi lennék tudja-e valaki használni?
https://xiaomi.eu/community/threads/miui-11-config-missing-for-vowifi-on-t-mobile-austria.54182/
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest