Új hozzászólás Aktív témák

• Landsmann
    addikt

Na, végre sikerült visszaaktiváltatni a harmadik ügyintézővel. :) Először ő is azt mondta, hogy sajnos nem tudja levenni a tiltást. Mikor mondtam neki, hogy már május óta teljes megelégedéssel használom és semmi probléma nem volt vele, akkor azt mondta, várjak egy kicsit, megpróbál valamit. Pár percig várni kellett, majd mondja, hogy látja, Redmi 9-es készüléket vettem. Kérdezte még, hogy helyileg mindkettőt ugyanott használom? Persze, mindkettő az én kezelésemben van. Így levette a tiltást. Tényleg készséges és segítőkész volt. Ami érdekes. 4 kártyára kapcsoltattam be összesen. Mindegyik SIM olyan telefonban van, ami nincs a támogatott készülékek listáján. A 4 ügyintézőből 3 hölgy, egy úr volt. Most, amikor megpróbáltam visszakapcsoltatni, a 3 személyből 2 úr és egy hölgy volt. A hölgy kapcsolta vissza. Érdekes statisztikai eredmény.
    Végülis a kedvem is jobb lett hogy lett VoLTE újra. Szóval ha valakinek nem támogatott készülékben használ VoLTE-t a Telenornál, ne tegyen bele másik SIM kártyát, mert automatikusan zárni fogják visszarakás után. Érdekes módon a VOdafone-nál semmit nem kérdeztek. Aktiválták és kész.

Új hozzászólás Aktív témák