Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
PROHARDVER! témák
IT café témák
Topikgazda
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- Linux haladóknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Először ő is azt mondta, hogy sajnos nem tudja levenni a tiltást. Mikor mondtam neki, hogy már május óta teljes megelégedéssel használom és semmi probléma nem volt vele, akkor azt mondta, várjak egy kicsit, megpróbál valamit. Pár percig várni kellett, majd mondja, hogy látja, Redmi 9-es készüléket vettem. Kérdezte még, hogy helyileg mindkettőt ugyanott használom? Persze, mindkettő az én kezelésemben van. Így levette a tiltást. Tényleg készséges és segítőkész volt. Ami érdekes. 4 kártyára kapcsoltattam be összesen. Mindegyik SIM olyan telefonban van, ami nincs a támogatott készülékek listáján. A 4 ügyintézőből 3 hölgy, egy úr volt. Most, amikor megpróbáltam visszakapcsoltatni, a 3 személyből 2 úr és egy hölgy volt. A hölgy kapcsolta vissza. Érdekes statisztikai eredmény.
tomp