Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonK
aktív tag
válasz F e Z o #55093 üzenetére
Bocs a késő válaszért. A h700i saját controllere vezérli 600 és 1000 között szokott változni. 6 ventillátornyi radiátor felület van, így az nem igazán befolyásolja, hogy mennyit forognak -> maga a rendszer overkill egy 8700k+1080ti kombónak. Ez jó hír, mivel a a corsair LL híresen rosszul teljesít radiátoron, dehát sok van és drága volt, ezért megtartottam őket...
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Lusta vótam megforgatni sketchup-ban. De kifelé fog fúni.
Szerk.: Ja nem lesz nyitott az oldala. Valami plexi, vagy üveg lapot fog kapni.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
carr
őstag
válasz energy4ever #55095 üzenetére
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz mpierre #55094 üzenetére
Azok a ventik mié befelé fújnak?
Meleg levegő nem felfelé száll? Hatékonyabb lenne ha alulról tolják át a radin, nem?
Vagy mindegy, mert nyitott lesz oldalt.Grózi:
Lehet.
Az még várat magára. M2 SSD-t szeretnék bele.
Azon kap majd tiszta rendszert a setup.[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
energy4ever
addikt
Merlintol rendelnek egy nagyobb csomagot. CPU blokkbol olyan kellene ami:
-Ek, -Nikkel, -Plexi, -AM4. Viszont nem RGB-s, hanem sima ledezheto kellene. De ilyet en nem talaltam. Ok nem arulnak ilyet, vagy csak vak vagyok, esetleg pontatlanok a leirasok?[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Sikerült megszülni az újabb tervet. Lassan neki is kezdek:
Még kelleni fog egy feslőmaró. Aztán kezdődhet.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
syC
addikt
válasz jones965 #55075 üzenetére
Nekem a mostani állapot az első fekvőtartályos öszeállításom, de mielőtt megépítettem, nem gondoltam volna , hogy ilyen egyszerű a feltöltés. Az azért hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nálam a tartály jobb oldala felől ( ha feltöltéshez elforgatom, akkor felül ) kapott egy csapot. Így ezzel elég kényemes a feltöltés-leeresztés. És valahogy azt vettem észre, hogy a légtelenítés is gyorsabban megvolt, mint koràbban. Plusz vizuálisan jobban latni hogy jár a pumpa ( biztosan tudod, hogy az alphacool eisbecher tartalyban a hozzá való kiegészítő plexi csövecskével a tartály falára spricceli rá a bejövő ágat szökőkút-szerűen).
•
-
Analog79
kezdő
Hello
Valaki rendel mostanában az a AliExpress-röl vizes cuccot?
Ha igen pm pls...
" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játszon, amennyit bír "
-
carr
őstag
wan. 8+10 elmehetnek a pitába. és még finoman fogalmaztam. laposon 10 van. hogy ez hogy lett ennyire sz*r, bár tudnám...
De, lehet illene újratolni. Amúgy teljesen jó.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Grózi
Topikgazda
-
DonK
aktív tag
válasz varmi2 #55077 üzenetére
kövezzetek meg, de én méretezéskor az EKWB saját konfigurátorát használtam.
A konfigurátor szerint egy 360-as 45 millis radiátor 447W hődisszipációval képes megbírkózni 30 fokos vízhőmérséklettel. a Ryzen a vegával nem fogaszt ennyit, tehát elvis síkon elegendő még úgy is, hogy nem pörgeted a ventiket rajta. -
carr
őstag
VGA 44C környékén (89 napja nem volt elindítva a gép) Szedtem össze az alkatrészeket. GTX660 drivekekkel megy a 970 most..
Proci 48C.[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Most indítom először a renszert március óta. Phenom2 X4-re telepítettem anno.
Most kicseréltem alatta mindent.
lap, vga, memók. csak a rendszer maradt ua. most jött az első nem csökkentett módos boot ideje, hála a PS/2-es billentyűzetnek.
win nyávogott előbb, hogy a cpu nem ehhez a verzióhoz van tervezhe, bla bla bla.. de most elindult rendesen.
Egyébként biosban tuti 100%on pörög a proc.
VGA hőt nem láttam biosban.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Biosban vagyok, minden alapon. szobában 30C.
A cpu a bios (efi) szerint 48C °. körben a vga után van a proci. Ez normális?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
varmi2
nagyúr
Szerintetek egy 360mm es 45mm vastag radi elbír normál hőfokon, normál azaz csendben egy vega56+ ryzen 1600 párossal? Maximum még egy 120mm radit tudnék besuvasztani 45-60mm vastagságban, de jobb volna a hnem kellene.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
carr
őstag
-
carr
őstag
Skacok!
HELP!
összeraktam a pénznyelőt.
vga, memóriák, stb a helyén. elindul, de kép nem megy ki a hdmi-n (970gtx bitspower FC), x370 killer sli asrock, vengeance ramok,
megnéztem egy ős 7600GST-vel DVI-n sem megy ki jel. TV látja, hogy VGA, de nincs jel. egyik DVI-n sem.
Prockó Athlon 64 am4es x4 950.
pumpa megy. alaplap zölden, majd pirosan pulzál. lesem közben az alaplap kézikönyvét, de nem leltem rá megoldásra.
valaki esetleg ötlet?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
DonK
aktív tag
válasz jones965 #55072 üzenetére
A kivitelezés nyílvánvaló hibávial nagyjából tisztában vagyok. A corsair Ll ventik nem éppen tökéletes választás High Static Pressure szempontjából. A rendszer hűtőteljesítménye kb 900W-nyi fogyasztót tud ellátni 30-32 fokos víz mellett (tehát overkill), nem érdekel, mert itt volt a polcon a plusz radi, csak a fittingeket kellett megvenni. Vízszintesen elhelyezett resevoir-pump kombó nem túl szerencsés, mert sokat kell vele tökölni mire annyira fel tudod tölteni a rendszert, hogy a pumpa ki és beáramlási nyílása ne levegőn legyen (úgy nem tudtam forgatni, hogy lent legyen). Macera lesz leereszteni (pedig van hozzá mindenem) de nem lehetetlen.
-
jones965
Modder
A gép szépen kivitelezett lett, viszont ennyi radiátorral kissé túlméretezett a rendszer.
Az a tézis, amit az "okosoktól" tanultál, miszerint a :"-A víz a két fő fogyasztó között is megjár 2 radit, így egymást kevésbé befolyásolhák a hűtőközeg szempontjából...",
-gyorsan felejtsd el, mert egy ilyen kis rendszerben gyakorlatilag állandó egyensúlyi állapot van a víz hőmérsékletben bárhol is méred azt. Nem lesz szignifikáns különbség.Ettől függetlenül szép munka és amiben viszont egyet értünk az az akril és PETG cső közötti esztétikai különbség.
-
DonK
aktív tag
válasz MPowerPH #55069 üzenetére
Amúgy eza ház nekem nem számít kompaktnak. Az első olyan gépem amiben még AIO hűtés volt egy corsaird 250d-ben volt. In win 101-ben próbáltam szerencsét először custom loop-pal (de csak soft tubing) de csaka acpu-ig jutottam, további radi beépítése körülményes lett volna pedig az egy normal atx ház. Ez a h700i már kifejezetten nagynak számít (nekem) viszont ahova csak lehet, radit raktam 120 XE, 240 PE és 360 SE formájában. A víz a két fő fogyasztó között is megjár 2 radit, így egymást kevésbé befolyásolhák a hűtőközeg szempontjából... legalábbis ezt tanultam az okosoktól. Amúgy ez Akril, a petg nekem túl lágy és nem olyan szépen áttetsző, bár ez szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
DonK
aktív tag
Üdv a fórumtársaknak!
Az itt olvasottak és néhány órányi (napnyi) youtube-ozás után elkészült az első custom loop-om.
Kérem a mélyen tisztelt a nagyérdeműt, hogy segítsenek az alábbi kérdések megválaszolásában:
1. Áramlásmérő: csupán esztétikai okból szeretnék egyet beépteni, és egy [BarrowCHFBFT03]-t szeretnék még beépíteni a rendszerbe. Be lehet ezt valahol kis hazánk környékén szerezni, vagy mindenáron kínából kell jöjjön?
2. Ház: Valaki más épített-e h700i-be rigid loop-ot, és ha igen, feltenne pár képet, hogy hogyan rendezte el? Konkrétan szeretném a pump+resevoir kombót a VGA és a front panel közé elhelyezni, de a VGA túl hosszú és egyszerűen nem adja ki...[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz MaxxDamage #55062 üzenetére
Sajnos fogalmam sincs, de, ha lehet kapni biztosan sokszoros áron...
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
válasz Leon77 #55061 üzenetére
Igen.
A általad linkelt cucc jó is lenne, de nem tudom rendelni (már egy ideje nincs bankszámlám/kártyám) és ha rajtam múlik, nem is lesz.
Itthon nem lehet kapni valahol? (webshop) pl. Varázsló?MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Leon77
őstag
válasz MaxxDamage #55059 üzenetére
Az a splitter tényleg csak egy elosztó és az összes venti amit rá kötsz az alaplapot fogja terhelni. persze lehet a csatlakozókkal játszani, ha teljesítményen belül maradsz, akkor rendben. A ventiknél megadják a maximum áramfogyasztást, célszerű ezzel számolni és hagyni egy kis rést biztos, ami biztos.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Leon77
őstag
válasz varmi2 #55057 üzenetére
Nagyon jók, a fele fittingem, meg extenderem plusz a szűrőm barrow. Állítólag a bitspower beszállítója csak itt saját márkásként árulja a cég a termékeit.
Szerintem magas minőség alacsony áron.
-
válasz Leon77 #55052 üzenetére
Már van egy ilyenem, meg Y kábelek , hosszabbító (60cm -es meg 30cm -es)
Valahogy majd kivitelezem a megfelelő bekötéseket...van amelyik alaplapi csati 3A , van amelyik csak 2A (bőven jó és elosztható)MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Leon77
őstag
válasz varmi2 #55053 üzenetére
A merev csőhöz általában odaírják, hogy hard tubing sokszor van előtte hd rövidítés.
Van push in amibe csak bele kell dugni a csövet és van kompressziós amibe bele kell dugni majd rá kell tekerni a szorító fedelet amiben egy gumitömítés pluszban szigetel. Szerintem ilyet vegyél, ez a legbiztonságosabb.
A képen, mikor szét van csavarozva láthatod, hogy a lágy csöves fittingnél van egy kis csúcs amire rátekered a rögzítő gyűrűt, mivel erre kell felhúzni a lágy csövet, merev csövesnél csak lyuk van belső gumi tömítő gyűrűvel.
-
varmi2
nagyúr
Angol leírásban honnan tudom, hogy lágy vagy merev csőhöz való az adott fitting? Tehát egy külföldi rendelés esetén, mire kell figyelni?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Leon77
őstag
válasz MaxxDamage #55051 üzenetére
Esetleg szerezz be egy ilyet
Egy csatlakozóról tudod vezérelni az összes ventilátort, a tápot közvetlenül a tápegység biztosítja, az alaplap csak vezérli így nem számít az alaplapi csatlakozó terhelhetősége.
-
Bitspower Pack/Set még nem érkezett meg, de ma berendeltem hozzá 5 db Akasa Apache Black (120mm) ventit is (2 db már van) összesen 7 db lesz a teljes rendszeren (korábban beszélt felállás)
Nagyon jó áron volt és nem tudtam kihagyni....
3.869 Ft / db (össz.: 21.400 Ft és 12 hó cseregarancia + háztól-házig garanciával)
Szerintem jó vétel volt (12 hó gari van csak, de + 12 sokat nem számít nekem, mert 12 hó alatt tönkremenne, akkor egyből cserélik és az ára 24 hó garral 400 Ft (+) amivel drágább / db - alapjába véve)Majd az alaplap könyvét át kell néznem bekötés előtt, mert most fejből nem vágom melyik csati hány Amperes terhelést visel el max. , de az a jó, hogy mindegyik csati 4 pin és PWM / DC is állítható rajt, csak a terhelés a mérvadó amit lehet rá(juk) kötni.
MD
-
Leon77
őstag
Én forrasztható idomokat használtam. De ilyen hajlító kell neked: [link]
-
Leon77
őstag
Króm cső. Szerintem akkor vegyél lágy rézcsövet, meg hajlítót hozzá. Rakd össze a rendszert, ha minden oké akkor vidd el lenikkeleztetni. Sok galvanizáló üzem van. Én az első merev csöves rendszeremet rézzel csináltam, igaz nem nikkeleztettem le, mert forrasztott könyökök voltak benne, mert az esztétikum nem volt prioritás.
-
Atmil
aktív tag
válasz Apollo_21 #55046 üzenetére
Szerintem is csak kellett a megerősítés. 2 kilovattos hajszárítóm van. A Petg csövet lehet, de az akrilt nem, mert az akril merevebb.
Különben most jegelem a kemény csöves projektet. Pár hónapot biztosan, mert nem tudom eldönteni, hogy petg cső vagy króm cső legyen, mert megtetszett a króm cső.
Üdv! Atmil.
-
-
perecKING
senior tag
sziasztok! apron neztem ki par hasznalt EK cuccot es kicsit aggodom mivel "vizhutes.hu" csatlakozokkal vannak szerelve az ajandek csatlakozok nelkul igazabol nem is keltette volna fel az erdeklodesem, de csak most jottem ra, hogy nem EK valakinek van tapasztalata ezzekkel a csatlakozokkal? a full rez EK rendszerbe nem akarok akarmit berakni
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
lehet kérdeztem én vagy más...előre is bocsánat érte
De a tartály nagysága 2 radi vagy több esetén számít? vagy szinte elenyésző és inkább a dizájnra lesz hatása?Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Grózi
Topikgazda
válasz MPowerPH #55035 üzenetére
Nyugodtan folytatom veled az eszmecserét a Ventis topicban,ahol megtalálod a saját méréseim is-és annak jobban hiszek,mint a szponzorált teszteknek.És a statikus nyomás bár fontos radin,nem az az egyetlen tényező.
120mm-ben 45mm-s radivastagság felett az eLoop B12PS és a Silent Wings 3 pwm is lényegesen jobban teljesít mint az Apache.Ettől az Apache még nem rossz,nagyon kiváló venti de a másik kettő jobb.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
veterán
Itt eleg sok venti le van tesztelve muszerrel .Nagyon jo kiindulopont vasarlas elott.CoolingTechnique Youtube
-
MPowerPH
félisten
válasz TESCO-Zsömle #55034 üzenetére
Linkelve. De nem en allitottam, hogy papiron, ezert kerhetek en arra megerositest. Legalabbis igy szokas, ha valaki azt allitja, hogy a gyarto altal megadott ertekek rosszak. Ez sokszor elofordul, de erre valo a teszt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Meg is talaltam. Szoval e szerint sem csak papiron vagy igy. Igazabol a 14cm -es valtozatok jol teljesitettek kivetel nelkul, inkabb 12cm -en vannak problemak.
Akasa melleett egy ellenerv van, hogy soha tobbet nem vennek PWM -em fan-t.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Atmil
aktív tag
válasz #65675776 #55025 üzenetére
Szerintem ár-érték arányban ezzel jársz a legjobban. [link] Itt vannak róla az adatok. [link]
Nekem ilyenből van 13db. A hangjukat sem hallom nyitott TT P7 házam van.
(#55027) Grózi
A Silent Wings 3-nak ugynannyi a statikus nyomása, mint a Pure Wings 2-nek. Annyi a különbség, hogy a Pure Wings 2 20 decibel a Silent Wings 3 16 decibel.
Nem tudom, hogy megéri-e a több, mint dupla felárat?[ Szerkesztve ]
Üdv! Atmil.
-
MPowerPH
félisten
-
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #55021 üzenetére
Nincs az a 120-as ventilátor, amelyik megérne 4k-nál többet. Szerintem.
-
apollo12
veterán
Hali kérdés szerintetek Alpenföhn Wing-Boost 2 venti jók lehet radiátorokra? Most 3 db van belőle és kéne még 3db vásárolnom, mert sajnos égi Alpenföhn (5éves) elkezdett magas fordulaton ciripelni. De ha nem jó rá akkor meghallgatok bármit
-
Grózi
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #55021 üzenetére
Igen,az eLoop és a Silent Wings 3 széria a jelenlegi top.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
törölt tag
válasz MPowerPH #55009 üzenetére
Őszintén szólva abban gondolkodom, mindig is ez volt a célom, minden hűtéssel, hogy azon a maximális fordulaton járatom a ventilátorokat, amelyen még számomra nem hallhatóak, nem zavaró a hangjuk. A színük egy dolog, csak kérdeztem. Nem zavar, a Noctua-kkal is ki vagyok békülve. Csak érdeklődés volt.
Köszönöm egyébként a reakciókat!
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne felétek, fontos lenne a válasz, mert akkor úgy rendelek alapanyagot is.
Az Alphacool DC-LT pumpám teljesítménye elegendő lenne szerintetek, egy 2db 280-as, 1db 140-es radiátorból, 1 cpu blokkból, és egy vga blokkból álló rendszer meghajtására?A választ előre is köszi!
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Grózi
Topikgazda
válasz #65675776 #55002 üzenetére
Leszabályozva a Viperek is csendesek,viszont 1000 rpm fölött megjön a hangjuk rendesen-de gondolom nem akarsz állandóan benchelni és ölni 1-2 fokért,nem?
Mert ha kellőképp túlméretezett a rendszered,akkor 600-800 rpm-n bőven átlevegőztetik a radit-ha csak nem valami extrém vastag és sűrű.
Ha meg tartalék kell akkor van,igaz ott már hangjuk is lesz.Viszont amiben egyedik az Akasa-k,hogy nagyon nem díjazzák a feszültségalapú vezérlést(motorhang,zörgés,kerregés),csak akkor válaszd ha ténylegesen pwm-s aljzatról tudod őket vezérelni!!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
mpierre
veterán
válasz jones965 #55012 üzenetére
Ezért írtam halmazállapotváltozást.
-
mpierre
veterán
válasz seniman #55010 üzenetére
Huh. A PETG kb 220-290°C körül kezdi a halmazállapotváltozását, ha azt tudja a hajszárító az nem gyenge. (Ha az a műanyag km-pvc, akkor azt simán lehet hajszárítóval is megdolgozni. Kb 60°C körül kezdi meglágyulni.)
Asszonyka haja még nem alakult át? A keratint, meg a kötőanyagokat szépen párologtathatja a magas hőfok. A lángvörös frizuráról nem is beszélve... Meg a haj kén tartalma miatt az égett haj szagról nem is szólva
-
Leon77
őstag
válasz #65675776 #55002 üzenetére
Nekem 14 darab akasa viper van a gépemben (sárga lapátokkal) és azokat leszabályozva egyáltalán nem hallom. Gyakorlatilag soha, mert fixen mennek, nincsen semmi vezérlés, mert nagyon overkill a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Nem.
Szerk.:
De anyós hajszárítóval igen. (hőlégfúvó )
[ Szerkesztve ]
-
Atmil
aktív tag
Üdv!
Szerintetek hajszárítóval lehet PETG csövet hajlítani?
Üdv! Atmil.
-
törölt tag
És zajban mindez hogyan nyilvánul meg?
Egyébként a Stacker legnagyobb baja, hogy nem lehet hatékonyan kitolni belőle a meleg levegőt. Most kicsit kísérletezgettem, és az hozta a legtöbbet a konyhára, ha a hátsó ventilátor fordulatszámát növeltem. De ugye abból meg csak egy van. Még lehetne rakni a tetejébe egy ventilátort, de az a 80-as viccnek is rossz.
tomcat78: Köszönöm a felajánlást, de veszek egy újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Thermalright Frozen Notte 360 ARGB vízhűtés 6hó jótállással!
- BeQuiet Pure Loop 280 mm processzor vízhűtő Új 6hó jótállással!
- Thermalright Frozen Notte 240 RGB vízhűtés Új 6hó jótállással!
- ELKELT! - Thermaltake TH120 Argb Sync AIO vízhűtés - Packeta vagy Foxpost az árban
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest