- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
válasz
Janaboy #17131 üzenetére
Nagyon köszi a választ!
Még bejött egy tétel, ami szerintünk még jobb:
Edifier W240TN - ez lenne páromnak
Viszont magamnak is akarok majd venni, egy Technics EAH-AZ100.
Viszont az más liga 100k+
Megnézem magamnak majd ezt a Denon Perl-t.
Ezek akkor elektronikus zenékre jók? -
cibus
senior tag
válasz
Janaboy #17017 üzenetére
KÉRDÉS!
Tetszik ez az általad ajánlott Earfun Air Pro 4 a leírások, tesztek alapján.
viszont azt látom, hogy qualcomm chip-es. és hogy igazán azzal jó. de az én telóm nem snapragonos, hanem egy MediaTek Dimensity 920 soc-os.
ez gondot jelent? vagy esetleg valami hátrányt? akár hátrányban, vagy üzemidőben?
a dimensityhez van jobb választás esetleg? -
cibus
senior tag
válasz
Janaboy #17017 üzenetére
Bocsi.
Azért hagytam ki amúgy, mert tök mindegy. Az olcsónál tényleg mindegy, csak legyen valami hang este/éjjel.
A másiknál is mindegy, ott csak a hangminőség és a hangerő számít.
Viszont gondolom a "száras" fülesek abban jobbak, hogy azért abba nagyobb aksi férAmiket ajánlottál nincs azokra valami kínai kuponos akció esetleg? Néha elő szokta dobni a Google ezeket a kuponos akciókat valami oldalon...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #16973 üzenetére
"Hát most jól nézzen ki vagy jól szóljon ... "
Lehet is-is! Minden csak körítés kérdése. -
-
Stauffenberg
nagyúr
-
TIT
veterán
válasz
Janaboy #16881 üzenetére
Köszi,szomorú,akkor a pana átvert,mert az írták húú milyen extra basszusa van.
Szuper,hogy kipróbálni se lehet és az emberen marad.Zsákbamacska.
Létezik olyan 13 körül aminek van tényleg basszusa?
Ha a 18 éves iriverem amit az mp3 lejátszóhoz adtak nem szakadna el lassan,nem is váltanék.
Van egy pana audio alkalmazás amivel lehet állítani a hangszint,csak az nem kezeli ezt a fülest,csak 2 tipust,sok eszük van. -
kmarci25
veterán
válasz
Janaboy #16870 üzenetére
Próbáltam, nem tudom mitől van. Egyszer már volt erre példa, akkor kapott egy kis esőt, kiszárítottam, megtisztítottam, helyre jött. Most nem volt lett vizes, tegnap a bal alig szólt, csak nagyon halkan. Az mára jobb lett, ugyanúgy szól mindkettő, de max hangerőn is sokszor alig hallani.
-
LÁZ
addikt
válasz
Janaboy #16808 üzenetére
elálltam a vásárlástól végül, ma leadtam a boltban (alza), és már jóváirás alatt van a sztori, és rendeltem 22ért egy libertyt a gyártótól, náluk 30nap van rá, ha bármi miatt mégse kell a cucc, de ha ez se lesz kényelmes, vagy ilyesmi, akkor feladom a projektet...
@bigdady: most a soundcorenál 22 a liberty 4nc ingyen postával.
-
LÁZ
addikt
válasz
Janaboy #16801 üzenetére
titok
, mivel még nem irt senki , akinek ilyen lenne használatban, igy nem biztos, hogy a többi help releváns lenne a tipust illetően
,
de a titok nem titok, ha már 2en tudják, megy a recsegés hanghivás közben, anc off-nál ez minimalizálódik, nem folymatosan, de zavaróan, az én inzone buds-omhoz képest (bár az megint más kategória) maga az anc is halovány, hallani hogy szűr, de egyáltalán nem acélos.
Simán lehet, hogy ez ennyit tud, 30k-ért csodát én sem várok, ha visszaküldés lesz belőle, akkor a további alternativák a
oneplus buds 3 (79ojró akciósan)
soundcore liberty 4c (55 ojró akciósan) ez elég best buynak tűnik, de a párhuzamos eszközkezeléséről sok jót nem olvastama lényeg a párhuzamos eszközkezelés lenne, meg egy hatékony anc...
-
tobias40
veterán
válasz
Janaboy #16764 üzenetére
Csak a telefonon tudom felvenni és letenni a hívást.
Annyit szeretnék hogy a bal fülessel tudjam felvenni-letenni a hívást és tudjak uanezen hangerőt állítani.
Jelenleg csak a telefonon tudom ezt megtenni.Van olyan füles ami ezeket tudja?
Nem kell zenehalgatás,nekem főleg telefonálásra kell a BT füles, a zene halgatás az másodlagos. -
Árpi001
senior tag
válasz
Janaboy #16614 üzenetére
Nos ,két hét használat után azt kel mondjam igen jó vétel volt.
Elsősorban hivásra használom,eddig csak egy valaki panaszkodott ,az anyósom.Persze lehet hogy a "kedves " mamát igazából a mondandóm zavarta .
Zenére talán kicsit lehetne hangosabb.
A mély olyan közepes kategória, de ne feledjük el hogy egy kb 15 ezres cuccrol beszélünk .
Üzemidő számomra parádés.
Egyszóval nekem ez bestbuy vétel volt eddig!
Köszönöm a tippet! -
Xaels
félisten
válasz
Janaboy #16701 üzenetére
Bevittem, azt mondta a hölgy nem baj, az akkukra akkor is 2 év. Kaptam egy munkalapot garanciális javításról és kb. 1-1,5hét múlva mehetek érte vissza.
Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a Sonyval. Anno PS4-em is garancia idő után döglött még nem sokkal, kértek rá egy szavatossági cserét és kaptam egy teljesen "újat". A Tv-m távirányítójával is jófejek voltak. Mással eddig nem volt bajom.
-
zaskar
senior tag
válasz
Janaboy #16672 üzenetére
Elismerem, az általam említett Earfun-ok mind drágábbak a QCY-tól. Az egyik a Free Pro 2 (ez kb. 10e-el) a másik az Air Pro (ez kb. 5e-el). Nálam ezek jó ideje működnek megbízhatóan és a hangjuk is megfelel az egyébként szerény elvárásaimnak. Persze én csak zenét hallgatok rajtuk, másoknak, más célra ettől még tökéletes lehet a QCY is. Csak arra akartam rámutatni, hogy véleményem szerint ugyanaz az olcsó hang jön belőle, ami a pár ezer Ft-os tucat kínai termékekből. Attól meg nem kell elájulni, hogy van hozzá app, meg van benne ANC, mert ezek számomra nem sokat érnek, ha mellette meg gyenge a hang. De szerencsére az Alza-tól jött, úgyhogy ment is vissza. Érdemes rádobni erre pár ezrest, és jobbat is kaphat az ember. Egyik Earfun-omhoz sincs app, de jól elvagyok anélkül is. De patomi-nak is igaza van, mindenki mást keres a hangzásban.
-
Zsolti900114
tag
válasz
Janaboy #16649 üzenetére
@Janaboy, @Breki:
Igen, a Pro volt az, csak mostanra már nem elérhető. Én 14.690 Ft-ért rendeltem meg:
https://ipon.hu/shop/termek/qcy-ht08-melobuds-pro-anc-fekete/2305011Reggel jött is az e-mail, hogy 27-én tudják feladni, de remélem, hogy nem az lesz a vége, hogy bocs, mégsem tudjuk adni. Két hete jártam így egy telefonnal, amit nem is magamnak rendeltem. Az első shopból egy hét után szóltak, hogy bocsesz, de nincs, nem is lesz, de a második helyen is késett.
-
Zsolti900114
tag
válasz
Janaboy #16642 üzenetére
Rendben! Tegnap végül meg is rendeltem, az Iponnál elég jó áron van most a többi webshophoz képest is. A Moondrop Space Travel volt a másik, amin vacilláltam, mert audiofil választásnak írta a teszt, de allrounderként meg ez tűnt befutónak. Karácsony után fogok tudni róla tapasztalatot mondani.
-
-
spleenszuru
őstag
-
Arween
senior tag
válasz
Janaboy #16575 üzenetére
Mindenképp😊 De ha már füles beszerzès van ,lehet én is vennék egy másikat a mostani edefier neo buds helyett . Nekem mindenképp az in ear típus kellene a jó hangzás hosszú üzemidő és legfőképpen az lenne a fontos hogy két eszközt is tudjon kezelni. Sajnos a mostani nem tudja🙄Árban olyan 30e lenne a max.
-
Bacusuz
őstag
válasz
Janaboy #16527 üzenetére
lehet a half in ear jobb választás
ez létezhet ezen az áron nem kamu Huawei Freebuds 2 SE ? -
spleenszuru
őstag
válasz
Janaboy #16482 üzenetére
Szia!
Visszaolvastam Huawei Freebuds 5 és 6i ügyben, és igazából mindkettő dicsérve van itt a topikban.
Szerinted megéri a felárat a 6i az 5-höz képest, mindent tekintve?
Hangminőség, zajszűrés, kényelem, stabilitás a fülben, üzemidő, tényleg minden szempontból.CNC mellett ugyan nem használnám, mint pár fórumtárs, de pl. konditeremben az alapból hangos ottani zenét elnyomni viszont igen.
Ill. én is munkában teams meetingek, zenehallgatás youtube-n.Azért nem töltöm ki az összefoglalót, mert most csak erre a 2 típusra fókuszálok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest