- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Most vettem át a szervizben a WF-1000XM4-et. A munkalapon is a fülesek cseréje szerepel és ránézésre is teljesen újak.
-
Xaels
félisten
válasz
Janaboy #16701 üzenetére
Bevittem, azt mondta a hölgy nem baj, az akkukra akkor is 2 év. Kaptam egy munkalapot garanciális javításról és kb. 1-1,5hét múlva mehetek érte vissza.
Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a Sonyval. Anno PS4-em is garancia idő után döglött még nem sokkal, kértek rá egy szavatossági cserét és kaptam egy teljesen "újat". A Tv-m távirányítójával is jófejek voltak. Mással eddig nem volt bajom.
-
Xaels
félisten
Sony WF-1000XM4 garancia helyzet. Voltam ma bent a Sony márkaszervizben. Ott a hölgy elmondta, hogy nem szerelik hanem kompletten cserélik a füleseket, darabja 20.000 ha nincs meg a számla. Azt mondta az akkukra 2 év a garancia abban még benne vagyok jócskán.
Hazajöttem és vadul elkezdtem keresni a dobozt. Azt nem találtam meg, viszont a MM-os nyugtát és jótállási jegyet igen, ez utóbbin az áll, hogy jótállás 1év
Kíváncsi leszek, ha cserélik akkor szerintem eladom és veszek helyette valami vezetékest.
-
Xaels
félisten
Sziasztok, rég jártam erre. Sajnos a Sony WF-1000XM4-em utolérte az üzemidő kobold, a jobb oldali nem bír ki már 40percet sem és hiába próbáltam a neten fellelt okosságokat, nem nagyon segített semmi. Garancia persze már nincs rá. Tudtok esetleg szervizt vagy valakit aki élhető összegért meg tudja javítani? Vagy dobjam a kukába?
-
Xaels
félisten
Kis update a Sony WF-1000XM4-ről. Az illesztékekkel kapcsolatban ajánlotta egy ismerős, hogy nyomkodjam meg behelyezés előtt. Ez a módszer sokat segített, illetve a napi használat mellett megpuhultak a szivacsok és már nyomkodni sem kell egy ideje.
-
Xaels
félisten
válasz
jkrisztian #12593 üzenetére
Nincs nagy választék ilyenekből. A Razer Hammerhead talán tudja.
-
Xaels
félisten
válasz
jkrisztian #12590 üzenetére
A PS nem támogatja, ha dugsz bele egy BT adaptert akkor meg lehet vele etetni. Illetve készül a PS-hez külön earbuds, amit nem tudni mikor kerül a boltokba.
-
Xaels
félisten
Az rendben, hogy nem egyformák a füleim, de az L-esnél nem nagyon van nagyobb és az kellene a jobb oldaliba, mármint ebből a Sony féle szivacsosból biztosan. Mint írtam, a szilikonnal nincs bajom, csak ez számomra sokkal kényelmesebb érzés. Hangzásra elégedett vagyok a fülessel egyébként.
eBay sem gond.
-
Xaels
félisten
Már több hete használom a Sony WF-1000XM4-et, a gyári legnagyobb illesztékkel ami a csomagban volt, amolyan "teszt" jelleggel. Viszont a jobb oldalival nagyon sokat kell matatnom, hogy elfogadhatóan beüljön a hallójáratomba. Alapvetően tetszik az anyaga, sokkal szárazabb, természetesebb érzés számomra mint a szilikon és ezért is erőltetetem a használatát, próbáltam szilikonnal is amivel viszont egyből passzentos. A gyárihoz hasonló szivacsos illesztékeket vennék ami azzal a minimálissal nagyobb/másabb a profilja, hogy a jobb is passzentos legyen elsőre. A Comply-n kívül van ajánlás? Esetleg abból egy konkrét típust tudtok ajánlani?
-
Xaels
félisten
válasz
joergie #12242 üzenetére
A WH után csalódás az ANC a WF-ben nekem. Anno telefonhoz kaptam a WH-t, úgy volt eladom kibontás nélkül, de mivel nagy mennyiségben fogyasztom a zenét és kütyü mániás is vagyok ezért nem tudtam megállni. Amikor felraktam és bekapcsoltam durván leesett az állam úgy elcsendesedett minden, maradt is. Itt a WF alig tompít ahhoz képest, pedig még az illesztékeket is kicseréltem, bár ezek a szivacsok valahogy nem érzem úgy, hogy optimálisan idomulnának.
-
Xaels
félisten
Sziasztok. Beneveztem egy Sony WF-1000XM4-re, egy WH-1000XM3-at használtam eddig, de kicsit zavart már, hogy egy "nagy" dobozt kell magammal cipelni állandóan és a nyári melegben a bőr párnák sem a legkomfortosabbak, ezért döntöttem el, hogy kell egy sokkal hordozhatóbb alternatíva amiben nem olvad le a fél arcom. Használ valaki még ilyen Sony fülest? Mi a véleményetek a ANC-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest