- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomizer
tag
Az LDAC esetén én nemrég azt tapasztaltam a Xiaomi telefonommal, hogy alapból Adaptive bit rate-et állít be, ami jól hangzik, de van egy BT-s DAC-om, ami kiírja a bitrátát, és állandóan 330 kbps-t (legkisebb) használ, amíg át nem állítom developer options-ben magasabbra (660 vagy 990). Ezt minden kapcsolódáskor el kell játszani. Remélem más telefonja nem így értelmezi az adaptív bitrátát, hogy automatikusan a legalacsonyabb. Ha a tiéd is LDAC 330-on megy, szerintem nem lesz jobb, mint az AAC.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem próbáltam az AZ60-at, de nekem azért is lett a végén 80-as, mert annak más a kialakítása. Elvileg jobban ül a fülben. Kíváncsi leszek, hogy ezt olyan, akinek van/volt mindkettő, meg tudja-e erősíteni.
"... kopácsolom a fülest, hangerő-lépésenként 2x, vagy 3x nagyon kényelmetlen ... "
Állítsd egy érintésre a hangerőt.Az EQ-val én se vagyok kibékülve. Ahogy írod, nagy segítség lenne, ha a preset-ek alapján lehetne elindulni. Ilyet eddig csak a Soundcore-nál láttam.
Más kérdés, hogy ott piszkálni kellett, itt meg nem. Hangulattól, zenétől függően vagy alap beállítással hallgatom, vagy Bass+ -al.Egyébként minden füles váltásnál kell egy kis idő, mire az ember megszokja a másfajta - de nem feltétlen rosszabb - hangolást. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Használd egészséggel és megelégedéssel!
-
gulyasa
őstag
Pont az ilyen drágábbakból nem éri meg bespájzolni nekik többféle színből, hiszen kevesebben veszik, kisebb a kereslet, így könnyen a nyakukon maradhat.
Ezért nincsenek raktáron mindenféle színben, csak rendelésre kaphatók - pontosabban, ha te megrendeled, akkor ők beszerzik és után szállítják le neked. -
<Adamsky>
nagyúr
Nekem AZ80-as van. Imádom. A 60-asról sem hallottam még rosszat, szóval, ha tetszik, akkor szerintem nyugodtan belevághatsz.
Itthon most úgy látom az Euronics-ben a legolcsóbb (sajna kék mondjuk éppen nincs)."Volt Denon Perl nem rég akciósan ... " – jó nagy "krumpli" ez a füles.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest