- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz
Stauffenberg #16934 üzenetére
Ez nem jó?
-
dreed
tag
válasz
Stauffenberg #16920 üzenetére
OPPO Enco Air3 , meglepően jó a hangja, megmunkálóközpontok keltette hangzavarban is használható telefonálásra.
-
Janaboy
veterán
válasz
Stauffenberg #16918 üzenetére
Huawei Freebuds SE 2
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Stauffenberg #10249 üzenetére
Az első pontban tudtok segíteni? Csak felsorolni néhány Edifier X3 alternatívát, amit még meg lehetne néznie a munkatársamnak, illetve a gyerekének.
Külföldi rendelés csak EU raktárról játszik, nincs 2 hónap várakozáshoz kedv.
Köszi előre is!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Stauffenberg #6365 üzenetére
Akkor ezen a bt. 5-se valószínű, hogy sokat fog javítani. Mármint az én helyzetemen (ha nálad is ilyen van, elvileg "ideális" körülmények mellett).
Kíváncsi leszek, hogy nálad segít-e majd az, hogy a másik oldallal kapcsolod össze először a telefont. Pro tipp: a telefont is átteheted a másik zsebedbe a teszt erejéig" ... telefon az asztalon és mászkálok a lakásban, néha méterekre vagyok a forrástól és közte van egy ajtó, szekrény vagy vékonyabb fal és nem szakadozik."
Ez azért van amit -NoVa- írt. Az elmúlt egy-két hétben én is utána olvastam picit (pl. egy cikk a témában), mert egy olcsóbb füles okán ebbe én is beleszaladtam.#6366 -NoVa-
" ... az olcsó cuccok rákfenéje, hogy képtelenek a zseb-fül távolságot áthidalni stabilan ... "
Sad but true
" ... ezért húztam meg a Samsung Buds-nál a minimumot."
Jelentem ezt a két eddig általam használt 1More füles is tudja. Épp ezért lepett meg, hogy van, ami nem. Valahogy azt hittem, hogy ez már alap (de sajnos nem). -
-NoVa-
veterán
válasz
Stauffenberg #6365 üzenetére
A BT "ellensége" a víz. Falon pattog, eljut sokfelé, a víz viszont elnyeli. A testedben lévő is, tehát te magad vagy a legjobb árnyékoló. És pont emiatt a zsebben telefon, fülben TWS az egyik legnehezebb körülmény. És ezért írtam még ide régen, hogy az olcsó cuccok rákfenéje, hogy képtelenek a zseb-fül távolságot áthidalni stabilan, ezért húztam meg a Samsung Buds-nál a minimumot.
-
válasz
Stauffenberg #6362 üzenetére
Nalam volt ugyan ez Sabbat E12 Ultraval. Buds plusszal nincs ilyen gondom. Ott valamiben sajnos "elveszik" a jel, gondolom a testedben, ahogy az adott fuled a vallad moge kerul.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Stauffenberg #6362 üzenetére
Milyen telefonod van (vagy még inkább, milyen bt. van benne)? Nálam P10-el (4.2-es bt.) és egy Earfun fülessel hasonló a helyzet. Sajna 5-ös bt.-vel még nem tudtam tesztelni. Azzal - papíron - jobban kellene muzsikálnia.
-
patomi
őstag
válasz
Stauffenberg #4349 üzenetére
Na ilyet nem tapasztaltam.
-
norby_42
aktív tag
válasz
Stauffenberg #4335 üzenetére
Volt már téma, de hogy megmaradjon: az Edifier X3 jo futáshoz, nekem 1,5 óra alatt sem esett ki, nem kellett igazgatni, nem volt kényelmetlen.
-
Skynet258
veterán
válasz
Stauffenberg #4336 üzenetére
Ugyanez volt nálam is, figyelni kell. Érdekes mód az elején nem tűnt fel, hogy ezt csinálja csak idővel...
-
patomi
őstag
válasz
Stauffenberg #4336 üzenetére
Mindig figyelem, ha vissza teszem a tokba, csak akkor csukom le, ha kigyullad a piros LED. Néhány másodperc. Nekem is maradt már kapcsolatban. Túl gyorsan csuktam rá a tetőt, de ez bevált. Mifoval is jártam hasonlóan.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Stauffenberg #4288 üzenetére
Olvastam a tiedét, csak mindenki más , azért gondoltam csak
.
Én mondjuk a SoundMAGIC E10C változatát keresem vezeték nélküliben -
vond
MODERÁTOR
válasz
Stauffenberg #4265 üzenetére
Én boltban és hasonló helyeken vissza szoktam tenni a tokba. Jobban szeretem, ha ilyenkor csak a környezetet hallom. De annyira király, hogy a zenehallgatás folytatásához elő sem kell vennem a telefonomat. Leállítom a Spotify Premium-ot egy koppal, be a tokba a fülesek, aztán ha végeztem, akkor vissza a fülekbe, egy kopp, és megy tovább a zene onnan, ahol leállítottam.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Stauffenberg #4242 üzenetére
Spanyol raktárból rendeltem igen
-
helixP
nagyúr
válasz
Stauffenberg #4231 üzenetére
Egyetértek, marha csúszós kívülről a doboz, és mivel szép lekerekített, méginkább nehéz megfogni.
Én rendeltem hozzá egy ilyet, hátha jó lesz... -
patomi
őstag
válasz
Stauffenberg #4238 üzenetére
Pontosan úgy. Egy picit több részlet és talán szélesebb tér. Én sem birom a sok basszust, dübörgést. Pár dolcsit megérte simán. Korábban képet is tettem fel. Nekem L -es van de rendeltem külön M -est is. Ez még úton. .. Ja, és pici dobozkában küldik.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Stauffenberg #4238 üzenetére
Köszönöm a segítséget és a nagyon bő jellemzést, leírást! Meg is rendeltem Ali-ról. Bízom benne, hogy tényleg megjön 1 hét alatt és nem lesz gond a postával hazánkban.
-
patomi
őstag
válasz
Stauffenberg #4231 üzenetére
Na még 2x ennyi járatás és közel rendben is lesz. Vettem korábban linkelt BGVP illesztéket és az is dobott kicsit rajta. Tálán a nagyobb furat mitt. A cp360 van most rajta, de ez mintha kicsit mosottabbá tenné a hangjåt. Sajna a többi fülesem nem megy vissza a tokba a cp360-nal.
-
vicze
félisten
válasz
Stauffenberg #4202 üzenetére
Attól, hogy ebben az évben volt már olcsóbban pl.
Ha megnézed 25$ és 20$ között van hullámoztatva periodikusan, általánosan nem 11.11.kor hanem kínai újév vége után vannak a legnagyobb akciók.
Nyilván 11.11 előtt a feltolják az árakat, hogy lehessen "akciózni".Kamu azért is mert folyamosan a 50$-ról van leakciózva de olyan áron szinte soha nem megy max. 1napra mikor felkerül. Ez szinte minden termékre igaz.
@patomi: Tedd hozzá, hogy kuponnal, tehát nem 11.11 miatt.
Minden 2. héten 21$ akkor mi benne az akció?
----------
Minden termékre általánosan igaz, hogy legjobb esetben is 1-3$-ral kevesebb mint általánosan és erre van a hatalmas vásárlási láz, legjobb hogy sok termék más időpontban esetlegesen olcsóbb.
Mielőtt bárki vásárol nézze meg az ár történetet mindenképp mielőtt drágábban vesz valamit mint kéne. Ennyi. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Stauffenberg #4180 üzenetére
Csodát én sem vártam, de ennyi pénzért mégis azt kaptam.
Én még ~5500 forintért vettem a múltkori akcióban. Életem egyik legjobb biznisze volt, komolyan.
-
DrDobos
őstag
válasz
Stauffenberg #4180 üzenetére
Enis pont igy vagyok, bar par eve mar E10Ct hasznalok. Kiprobaltam mar Soindmagic TWS50-t, Sabbat E12 Ultrát, és a Lypertek Tevit. Ezek ilyen sorrendben voltak osszevetve, es a Tevi lett a legjobb. Meg lattam olyat, hogy valaki azt irta, hogy a Buds talan picit alulmaradt az S10+hoz jaro kabeles AKG fulesetol, amit egy ismeros utjan szinten sikerült kiprobalnom. Nem volt rossz, talan hozta az ES18 szintjet, de ugyanakkor megrémültem, hogy ha ennyit tud egy Buds, akkor nem er meg nekem kiadni erte ennyit..
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Stauffenberg #4172 üzenetére
Javasolt egy szűk napot bejáratni. Szerintem csak utána
nézdhallgasd össze őket. -
DrDobos
őstag
válasz
Stauffenberg #4172 üzenetére
Szuper, par nap mulva irok majd neked privátban,koszi szépen
-
patomi
őstag
válasz
Stauffenberg #4107 üzenetére
-
patomi
őstag
válasz
Stauffenberg #4101 üzenetére
Semennyire, 2-3 naponta töltő és kész. Nyilván használat függvénye. De első jele a tok merülésének, hogy nem tölti fel 100%-ra a füleseket.
-
patomi
őstag
válasz
Stauffenberg #4096 üzenetére
Pont olyan az X3 amilyennek leírtad. Jól eltaláltad a karakterét. A to-u ugyan az, csak színben illetve type-c töltő csatlakozóban különbözik. Na meg a csomagolás. Korabban tettem be képeket is, illetve linkeltem illesztéket, amivel(szerintem) szebb lett a hangja (picit).
Nagyon ritkán ugyan, de előfordul kapcsolati probléma. De ezt én el tudom fogadni.szerk, Kimaradt, hangban én nem tapasztalok különbséget.
-
válasz
Stauffenberg #3498 üzenetére
A minőségbiztosítást adja az összeszerelő és az alkatrész beszállító, ezek kiszervezett munkák pont mint egy Apple esetén. A support pedig pont az amiről beszéltem, ezekhez irodák, szervizpontok és alkalmazottak kellenek.
Csak részben van igazad. Az általad felsorolt dolgokat is tartalmazzák, de ezeknél jóval több dolgot is.
-
Fall-N
veterán
válasz
Stauffenberg #3498 üzenetére
Ez mind igaz DE a korrekt webshopok egy az egyben kicserélik vagy visszatérítik az árát a TWS-nek ha selejt. Ez sokunknak elég terméktémogatásnak. De azért a nagyobb kínai márkák azért foglalkoznak a dolgaikkal. A nagy felárat fizesse meg aki akarja. Ilyen gyorsan elavuló és az akksi miatt cserés cuccnál én nem fizetek felárat.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Stauffenberg #3486 üzenetére
Természetesen igazad van, részben
Amit a shenzeni dzsunkáról árul Wang, két pecázás között, az mindig sokkal olcsóbb lesz, mint ha venne hozzá egy irodaházat személyzettel Hamburgban, ezen nincs is mit érvelni. Ám (maradva béna példámnál) a OnePlus mai napig a neten terítést alkalmazza (persze egyéb logisztikai dolgokban sokat fejlesztett és ugye megjelent szolgáltatóknál, stb), plusz rájött, ha ki akar kerülni Wang dzsunkája mellől, rá kell feküdnie olyan dolgokra, amit a hülye nyugati értékel: jó kamera, vízállóság, ilyen-olyan standardok. Bejött a képbe a fejlesztés. Ezek feltehetően mind együtt #kurvasokba kerültek és most már megtehetik, hogy elkezdik tartani a markuk a beetetett közönségnek.
Persze hangsúlyozom ezek topikidegen témák, de sajna nincs kínai tws-em, egy se, nemhogy nagy tétel -
válasz
Stauffenberg #3486 üzenetére
A support és a minőségbiztosítás nagyon sokba kerül.
-
patomi
őstag
válasz
Stauffenberg #1345 üzenetére
Itt van Lengyel raktáron fehér [link] , ha tudomásul veszed, hogy 10K-ért nem fogsz 40K-s hangot kapni, akkor nem fogsz csalódni.
-
Kódos
aktív tag
válasz
Stauffenberg #1343 üzenetére
Most én is mondanám azt az előttem lévőre hivatkozva hogy egyébként sima galaxy buds-ot már találni 20e használt piacon és az remek all-round opció,csak ugye neked airpods dizájn kell,az meg durván agybadugos.Galaxy buds-ok mindig is jók voltak amugy,és mindig olcsobban is mint az apple-nél TWS fülesük.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Stauffenberg #1341 üzenetére
Részemről TWS terén pár BlitzWolfot meghallgattam, siralmas hang. Maradtam a Samsung Budsnál, mászkáláshoz és csöndes környezetben telefonálni, az a felhozott SoundMagic E10-hez képest jobban hangolt, részletesebb és technikásabb cucc. És egyesek szerint gyenge basszusban, pedig még ez is emelt kicsit. Hozzászoktak a műdübörgéshez és elvárják.
Egyébként meg telefonálás és minőségi zenehallgatásra egy mikrofonos BT DAC + vezetékes füles is jól működik, én sokszor használom meetingre a FiiO BTR5-öt egy planar fülessel. Máskor a kényelem nyer, és a Buds, megint máskor a zajszűrés miatt Plantronics headset a befutó, nincs ami ezeket egyben tudja jól.
-
patomi
őstag
válasz
Stauffenberg #1333 üzenetére
Egy kis összehasonlító teszt [link]
Nekünk van TWS200 és szeretjük (párommal). Nagyon kellemes hangja van. Van benne mély hang de nem az az ütős, inkább csak mutatja, hogy jelen van. Audio Technica M-hez nem mérhető az biztos. Ehhez ne mérd mert csalódás lesz.
Viszont azt vedd számításba, hogy nagyon soká érkeznek meg a cuccok jelen helyzetben. Nekem is uton van egy fekete, lassan 1,5 hónapja. -
-NoVa-
veterán
válasz
Stauffenberg #1333 üzenetére
Valóban alig van rendesebb audiofil teszt az ócsókínai kínálatról, de általában azért, mert tényleg rettenetesek. Hamis, torz retteneteket dícsérnek partnerkedvezményt adó linkekkel hirdető cikkek, és ilyeneken szocializálódott fülű emberek véleményeznek anélkül, hogy fogalmuk lenne a tiszta hangzásról.
-
Kódos
aktív tag
válasz
Stauffenberg #1331 üzenetére
Szia,szerintem ilyen árfekvésben nem nagyon lehet "ingázni"hogy ilyen hangzás kell olyan basszus.Ha jól látom 31eu most a füles amit néztél,ingyenes szálítással ami jó.(Az mondjuk elég kemény bargain hogy alapból 72eu
)De én esetleg tudnám ajánlani a Baseus kínálatát ha mindenképpen ennyiért szeretnél "korrekt TWS"fülest. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest