- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz
Djuree #16879 üzenetére
Nekem Fenix 6X Pro. Az elején kipróbáltam én is ezt a funkcióját, de az hogy csak elindíthatom, léptethetem, megállíthatom a számokat és változtathatom a hangerőt, ez kevés nekem. Inkább telefonról hallgatom a zenét és a beállított figyelmeztetéseket (km/kör, köridő, átlagpulzus) a Connect-el, és arról elérhetem a JBL appal a füles összes beállítási lehetőséget.
-
gulyasa
őstag
válasz
Djuree #16876 üzenetére
Oké, de akkor sem használhatod a vízben, max fülvédő dugónak. Mert ugye - idézek saját magamtól: "...Ráadásul a másik probléma, hogy a bluetooth nem terjed a vízben."
Szóval annyival pontosítom a leírásomat, hogy való életben a hasonló fülhallgatóknál az IP68 vízállóság azt jelenti, hogy nyugodtan izzadhatsz benne és futhatsz esőben is.
De hiába vízálló, úszáshoz fölösleges hordani, mert semmit nem fogsz tudni hallgatni vele.Úgy sejtem, nem a telefonodat akarod megúsztatni, hanem talán zenelejátszásra alkalmas sportórával akarod közvetlenül bluetooth-on "etetni" a headsetedet. De ismétlem, ez vízben az úszómedencében, vagy tóban, stb. nem fog működni.
Ne értsd félre, még ha vízálló tasakba raknád a telefonodat, természetesen azzal sem működik a dolog.Garmin órám van, úsztam is vele már nem egyszer, ez is képes zenével "etetni" a bluetooth-os fül- és fejhallgatókat, de csak "szárazon" lehetséges, a bluetooth vízben terjedési korlátja, vagy inkább lehetetlensége miatt.
Ezért van - ha nem a csuklón mérő LED-es pulzusmérést referálod -, hogy az úszáshoz használható HRM-eknek van saját memóriája.
Az edzés végén mentéskor tölti le az óra utólag a HRM-ről a mért adatokat és azt menti el a FIT fájlba. -
gulyasa
őstag
válasz
Djuree #16854 üzenetére
Hát... egy kicsit zavaros számomra ez a kijelentésed, mert nem egyértelmű, melyikre értetted az úszásos kijelentést...?
Ha ezt a JBL-re értetted... az hogy IP68 vízálló, az nem pont azt jelenti, hogy lehetne benne úszni.Ráadásul a másik probléma, hogy a bluetooth nem terjed a vízben.
Tehát ebből a szempontból szinte az összes TWS fülhallgató használhatatlan. Arra a célra, az olyan csontrezgéses headset-eket szokták ajánlani, amelyeknek saját beépített memóriája van, amiről saját maga le tudja játszani a hangfájlokat.Szerk.: Amúgy látni fogják, hogy a füledben van, mert igaz, hogy nem áll ki annyira, mint a többi típus, de a fehér vagy a fekete vagy a halvány zöld vagy a kék nem pont éppen álcázó színek...
De azt kívánom, te is használd olyan megelégedéssel, mint én.Csak ne úszáshoz!
-
Djuree
félisten
válasz
Djuree #16848 üzenetére
viszont lehet törlöm a H1 fülpántos rendelésem, én meg mindig napszemüveget hordok, így nekem gyanús hogy nem lesz jó.
töröltem is. viszont akkor ilyet kell keresnem mint az a huawei. ezzel nekem a kis vezeték volt a bajom, futásnál ok volt, de nekem bringánál zavaró volt.
-
gulyasa
őstag
válasz
Djuree #16830 üzenetére
Nem írtál pénzkeretet...
Én pár hónapja egy JBL Reflect Aero-t használok. Ezen kis uszonyszerű támasztékok segítenek a füledben tartani. Jelenleg 46-50 ezer körül van. Van benne ANC, meg ambient aware mód is. Utóbbi bekapcsolása nélkül is elég jó érzékelhető a környezet zajai. Bekapcsolva ugyan állítható az átengedés mértéke, de a legalacsonyabb fokozaton is túl felerősíti a környezeti zajokat. A szélzajt még jobban. Az ANC a szélzajjal nem tud mit kezdeni. Van voice trough mód, amiben mindent elhalkít, amit éppen hallgatsz, csak a külső zajt (beszédet) hallod.
Létezik hasonló támasztékos megoldással - paletta alsó szegmenséből - a TRIBIT FlyBuds 3 ~10-11ezer környékén. Nincs ANC - ennyiért nem is nagyon várható el.
Vannak fülpántos megoldások is, mint az én előző Tribit Movebuds H1-esem (24-30ezer), de nálam sajnos két példány töltőtokjában is végleg benyomódva beragadt több töltő pin is, ezért használhatatlan lettek, pedig a fülesek teljesen jók. Öröm az ürömben, hogy teljes visszatérítést kaptam a Tribit-ől (amazon.de-s vásárlás volt mindkettő).
Van transparency mode benne, de anélkül sem lettem süket a forgalom zajaira a városban futás közben. Ilyen mód az előző FlyBuds 3-ban nincs.Aztán ott van szintén fülpánttal a JLAB Go Air Sport 9-16 ezres sávban. Nem ismerem, de a jelek szerint ebben sincs ANC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest