- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
válasz
intuicio #17242 üzenetére
Szia,
nekem van Edifier W240. Telefonálásnál nem panaszkodtak eddig, de fogalmam nincs milyen a mikrofon minősége. Most lesz 2 éves, de két kezem meg tudom számolni hányszor használtam telefonálásra.
Az én trükköm amúgy, hogy az egyik fülest kiveszem és a számhoz emelve, mint amikor mikrofonba beszél az ember úgy használom. De ez nálam azért alakult ki, mert így tuti jobban hallanak, másrészt én nem szeretek hangosan beszélni, harmadrészt nincs az az érzésem beszéd közben, hogy egy vödörben van a fejem.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
intuicio #17244 üzenetére
" .. .kb 100% -os teljes beszédből, kb. 10% halljak ... "
Szerintem küldjétek vissza azzal, hogy ez így egy kalap ...
A legpuruttyább fülesnek is illene annyit tudnia, hogy ideális körülmények között viselője érhető legyen a másik fél számára. Szóval ez véleményem szerint garanciális hiba. -
-NoVa-
veterán
válasz
intuicio #17201 üzenetére
Már listázzák az AZ100-ast, Euronicsnál 120+20k (a 3 év garanciás felár), Alzánál 130+30. Még nem rendelhető, de legalább beárazták.
Viszont fene tudja, akarok-e az XM5 helyett. A feszes, gyors, impulzív basszus tetszik, a kissé túlsimított, túl analóg hangzás fene tudja, lehet jól csinálni, és rosszul, ellenben a szűk teret olvasva végképp meginogtam. Az erősen hiányozna, szóval kicsit még kivárok, olvasgatok. Akad, aki inkább visszaállt a 80-asra, meg persze a Noble / B&O felé is többen húznak, amit értek is, de a kis tok + jó ANC + jó hang együtt csomagban mégis az AZ100 / XM5 irányba húz. A kérdés, hogy előrelépés-e, vagy csak oldallépés az XM5-ről, ezt még nem lehet tudni.
Gráf alapján még szimpatikusabbnak tűnik:
-
Takuun
aktív tag
válasz
intuicio #17135 üzenetére
Ilyen Edifier W240 nekem van.
Elhasználom de újra nem venném, csak nagyon olcsón max.
Irodában és edzéshez használom, de ronda és bár megmarad a fülemben nem érzem stabilnak. Ilyen hülye ovális vetőcsöve van. Amúgy egész jól bírja 6-7 órát egyhuzamban elmegy és az ANC is egészen jó. A tok egy szar, beleteszem a füles érzékeli, majd sokszor azt veszem észre, hogy lemerült. Mert közben kimozdult. Idegesítő.
Az Edifier X3 kialakítása sokkal jobb, a W240-nek nagyon fura fokban van a vetőcsove és a füles is domború a belső fele, ami miatt a fülből kinyomja, és baromi hülyén néz ki.
Hangzása nem rossz, de a kettő hangszóró szart se ér nem egy nagy szám. X3 ugyanilyen vagy jobban jól. -
Janaboy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest