- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
gulyasa #16855 üzenetére
A jbl-re értettem. Valahol mintha azt olvastam volna hogy fél óráig vízálló. Meg láttam is valami promo képet hogy úszik vele valaki. De mindegy is, úgyse vinném vízbe sztem. Úszásnál uszodában engem zavarna, nyílt vízen ok lenne éppen.
De nem olyan feltűnő mint az eddigi spárgás.
Köszi, reméljük beválik.Néztem a jbl amcsi oldalt, 75 dolcsi most...NEKIK! máshova nem szállítanak.
-
Djuree
félisten
válasz
gulyasa #16831 üzenetére
JBL Reflect Aero
hosszas mérlegelés után végül ez lett, ez napszemcsivel is használható.
bár a bankszámlám sikít még mindig.
de átgondoltam és végül is megéri, az előző huawei is már sztem van vagy 8-10 éves.
szó szerint szanaszét használtam. össze vissza van szigszalagozva.
ezt meg még úszáshoz is lehet használni ha olyanom van.
ja és melóban nem látják majd ha a fülemben van.
nem egy uccsó szempont.
remélem beválik majd... -
Djuree
félisten
válasz
Djuree #16848 üzenetére
viszont lehet törlöm a H1 fülpántos rendelésem, én meg mindig napszemüveget hordok, így nekem gyanús hogy nem lesz jó.
töröltem is. viszont akkor ilyet kell keresnem mint az a huawei. ezzel nekem a kis vezeték volt a bajom, futásnál ok volt, de nekem bringánál zavaró volt.
-
Djuree
félisten
válasz
ZavaBalazs #16843 üzenetére
én anno mikor még futottam ezt használtam:
huawei am61
nem tudom lehet e még kapni, ez minden tekintetben nagyon fasza volt.
a fülkagylóba csatlakozik bele, szemüveggel is teljesen jó.
-
Djuree
félisten
Sziasztok!
Sportoláshoz szeretnék venni egy jó fajta spárga nélküli fülbedugós cuccot.
Stabilan álljon a fülben és jó lenne ha átengedné a forgalom zaját, legalább valamilyen szinten.Mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest