- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Árpi001 #16145 üzenetére
Nincs valami nagy tapasztalat az ilyen fülesekkel kapcsolatban itt a topic-ban. Egy-két alkalommal volt már érdeklődés (Rájmó, vis89), de aztán, hogy az illető vett-e bármit is, azt nem lehet tudni. Esetleg az érintettekre írj rá privátban, hátha ...
Egyébként, ahogy előttem írták a "bone conduction"-ös füles a megoldás. Ja, és olyat kell keress, amiben van beépített memória, és önmagában képes zenelejátszásra. A víz és a távolság (még ha a parton is hagynád a telefont) okán a bluetooth nem játszik.#16146 rizso
"Sajnos iPhone-nal használom, így lehet, hogy a maximumot nem tudom kihozni belőle ... "
Hát, igen, azzal – némi képzavarral élve – nem autózod ki belőle a maximumot."Amit kicsit szokni kell, az az érintős vezérlés ... "
Én többek között emiatt kerülöm a pálcás, és azon belül pedig az ilyen "nyomogatós" vezérléseket. Nálam mozgás (futás, de még séta esetén se) közben nem pálya. Egyszerűen nem kényelmes, nem "magától értetődő"." ... noise control fülesről történő állítása csak "noise cancellation" és "transparecy", ha egyiket sem akarod, akkor alkalmazásból tudod kikapcsolni."
Úgy látszik a vezérlés még mindig a mumusuk. Az első fülesükön emlékszem a hangerőt nem lehetett állítani. -
-NoVa-
veterán
válasz
Árpi001 #16142 üzenetére
Bonyolult a világ, kifejezetten úszó cuccot nézz, mégpedig olyat, ami önmagában tárol és játszik le zenét. Tipikusan bone conductor lesz, fej mögötti karimás, nem TWS, nem minőségorientált, de teszi a dolgát.
A víz 100%-osan BT árnyékoló dolog, így a telefonnal sem, és egymással sem tudnák tartani a kapcsolatot. Saját storage, saját zenelejátszás működik csak. H2O TRI, meg Shokz OpenSwim jellegű cuccokat nézd meg, az alapján folytasd a keresést. Vízállónak nevezett TWS-eket hagyd.
-
Árpi001
senior tag
válasz
Árpi001 #7353 üzenetére
Sziasztok.
Közben vettem egy másik Xiaomi Mi True-t
Ez nem hibás, normálisan csatlakozik, egy eszközként.
A hangzása biztos nem a legjobb, de nem is rossz!
Nekem megfelel.
Ennyiért meg főleg!
Egy Sony Sony WF-1000XM3 volt nálam pár napig.
Az ennél jobban szólt, (mondjuk 5x ennyibe kerül)de nem szeretem az agyba dugós kialakítást.
Beszélgető partnereim meg vannak elégedve, sőt volt aki dicsérte az előző, időnként sistergő plantronics headsetemhez képest.
Üzemidő elég jó, és gyorsan tölt a doboz, ami praktikusan kicsi.
Azt még nem tapasztaltam ki, hányszor tudja feltölteni a doboz a füleseket.
Summázva eddig elégedett vagyok. Legrosszabb esetben olcsón vettem két darab headsetet,. -
stickrs
senior tag
válasz
Árpi001 #7351 üzenetére
Hello, én erről egy videóban azt láttam, hogy az egyikre csatlakozik, és ha nem csatlakozik a másik, akkor resetelni kell azt amelyik nem csatlakozik, visszatenni a tokba, és amikor kiveszed akkor összekapcsolódik a kettő. Én ilyen basic 2-t vettem munkára, és ennél is írták, hogy előfordulhat ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest