- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stellaz
veterán
válasz
-NoVa- #15154 üzenetére
igen, ebben lehet valami
Az árát mondjuk én sem tudom mi indokolhatná a Linkbudhoz képest, viselni egyértelműen kínosabb. Nekem annyi érdekessége lenne a dolognak, hogy mivel pont belül van összetörve a két fülem, ezért a Linkbuds nem passzol teljesen és a jobb fülembe el is tud fordulni, pont úgy, hogy az éle hajlamos elzárni a hallójáratomat, ami így a lényegi funkcióját veszi el. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
-NoVa- #15060 üzenetére
"A Samsung visszateszteli mikrofonokkal az illesztést ... "
A Technics-nél sem a fürdőszobai tükörben kell ellenőrizni az illeszkedést." ... 10 pár eltérő méretű és formájú eartip van ... "
Az dicséretes, de sokszor a minőség többet számít a mennyiségnél. Ezzel nem azt mondom, hogy a Beyerdynamic sz@r illesztékeket mellékelne a füleseihez, de azt igen, hogy találkoztam már olyannal, ahol sok különböző "eartip" egyike se volt igazán (mert nem csupán a méret számít) jó. -
pinnacle
nagyúr
válasz
-NoVa- #15057 üzenetére
Köszi! Én csak telefonról hallgatnám. Youtubeot. Árban 30-40k, Samsung FE kategória. Egyébként erről nincs írás a fórumban, csak egy. Őt meg pont nyomja. Attól egy kicsit én tartok a kialakítása miatt. Gumiharangot én is cserélnék, olvastam az kemény, csak nem tudom, hogy erre kizárólag az ilyen lyukacsos a jó, nincs semmi szűrő alatta?
Illetve egy összefoglaló van. -
pinnacle
nagyúr
válasz
-NoVa- #15029 üzenetére
Köszi! Igazából lehet nekem felesleges a minőséggel foglalkoznom, mert 90%-ban podcasteket hallgatok. Illetve régi zenéket, amik hiába vannak flacben, nem hallom a különbséget az mp3-hoz képest. Persze lehet ahhoz megfelelő füles is kellene, hogy érzékeljem.
Azért csak kíváncsiságból, tudnál linkelni igazi jó minőségű zenét? Meghallgatnám, hogy milyen a Roland RH-200S fejhallgatómmal. Persze ez sem csúcsminőség, de biztos jobb, mint a kedvenc Samsung fülesem. Azt hittem hamisítvány, de nem, gondolom csak kifuttatják. Gumiharangja is nagyon jó, vékony, nem is lehet érezni. Lehet még annak is megéri venni.
Egyébként nekem egyszerűen kényelmetlen a fejhallgató, ezért is vettem Honor Choicet. Podcastekre az is jó. -
FJC
senior tag
válasz
-NoVa- #14807 üzenetére
Elhiszem, nem vonom kétségbe, hogy remekül szól.
Szívesen meg is hallgatnék egy top BT rendszert... De engem, nem hoz lázba.
Utazáshoz, síeléshez, sporthoz, tökéletesen megfelel nekem a jelenlegi formájában.
Még zene hallgatáshoz is szoktam használni.
Viszont, ha igazán elakarok merülni a zenében, akkor vezetékeset használok, vagy a nagy szobai redszert.
Még Youtube videókhoz sem szeretem igazán a BT dolgokat, mert mindnél zavar a legkisebb késleltetés is.
Ezért a Youtube-t othon szintén vezetékesen nézem, vagy TV + HiFi.Félre ne értsd amiket írok, senkinek nem akarom megmondani, hogy ő miként hallgasson...
Azt sem vonom kétségbe, hogy remek a rendszered.
Egyébbként: "amíg nem hallgattál meg egy akárcsak közelítő képességű valamit." -Honnan tudod te, hogy én miket hallottam, vagy miket használok? -
FJC
senior tag
válasz
-NoVa- #14805 üzenetére
Közeledünk...
Honnan tudod, hogy az LDAC átviszi neked aktuálisan a 24/96 kHz -t, ez az elvi maximuma, ha visszavesz a 660 vagy 330 kb/s -re akkor a max. 16/48 kHz, nem fogja átvinni.
De ha át is vinné, mi értelme lenne? Azzal, hogy csak felmintavételezel, nem javítasz semmit (pláne egy BT eszközön), fölösleges erőforrás pocsékolás.
Ezektől függetlenül amit hallasz lehet teljes mértékben élvezetes!
Én csak azt, nem értem, hogy egyik pillanatban hivatkozol minden féle fontonak vélt HiFi finomságra, majd a következő mondatban nagyon elnéző vagy a BT korlátokkal szemben... -
FJC
senior tag
válasz
-NoVa- #14787 üzenetére
Komolyan nem értelek.
Beszélsz minden bolha fasza problémáról (pl.: jitter).
A BT jelenleg kb 1000 kb/s átvitelt tud (használat közben stabilan kb. 600-700 kb/s) és minden kodek veszteségesen kódol.
Beszélsz analóg láncról, csöves végfokról, jitterről - Ezek semmit sem számítanak (finom elméleti különbségek a hallhatóság alatt). Nem beszélve az R2R DAC -ról (pláne, ha NOS).
A BT alapból egy kompromisszumos megoldás.
Tökéletesen megfelel normál / átlagos zene hallgítási célokra, jól tudhat szólni...
De soha, nem lesz a vetetékes eszközök ellenfele (most minőségi eszközökről beszélek), más a célja. Ez egy könnyen kezelhető mobil eszközök kiszolgálására szolgáló technika.
Jelenleg amit tud egy közepesen jó TWS akkumlátorostól erősítőstől, az arra a célre amire a BT-t tervezték, tökéletesen megfelel.
A felső kategória, nem a BT TWS. Persze elkölthetsz rá egy csomó pénzt és bebeszélheted magadnak, hogy ez a mindenek teteje, de vezetékesen jobb minőséget kapsz olcsóbban (kényelmesebben).
Arról nem is beszélve, hogy az akkumulátorok előbb-utóbb feladják... -
FJC
senior tag
-
FJC
senior tag
válasz
-NoVa- #14777 üzenetére
Most elsősorban Bluetooth eszközökről (TWS) beszéltem.
Vezetékes esetén (is) azt csinálsz amit akarsz...
Megint sok a Hifi varázseszköz... - De persze szíved joga azt használni és úgy ahogy szereted.
Szívesen veszem, ha megosztod, hogy miket és hogyan használod őket. De ez akkor is csak egy személyes megközelítés, nem követendő példa. -
FJC
senior tag
válasz
-NoVa- #14744 üzenetére
Sajnos olyan sokat írtál, hogy ennyire nincs időm / kedvem reagálni.
Az én fogalmaimat, nem kell kifésülnöd...
- Kevés eszköz végez hangerő függő változtatást (viszont, ha végez akkor ez is eq/DSP)
- Nincs hozzáfűzni valóm
- 1. HP val is nehéz mindenkinek megfelelő hangátvitelt megvalósítani, IEM -mel mégnehezebb, mivel miliméterek változása is nagy hang változást okoz.
2. A veszteségmentes hang, hogyan megy át BT-n??
Sok hifi varázslatról elmélkedsz (csövek)...- Az LDAC is veszteséges (max kb.: 900 kb/s viszont ott már háklis a zavarokra), hogyan jön ide a veszteségmentes? Hozzáteszem kisebb a BT minőség vesztesége, ha veszteségmentest játszunk le!
Megint csak sok - sok varázseszköz...- Spórolni úgy lehet (szerintem), hogy TWS -ből vesz az ember egy elfogadható árút. -Nem húzok felső határt, mindenki amennyit gondol. Ez jó utazni, háttérben hallgatni.
Amennyiben a minőség a fő szempont akkor vesz egy jó HP -t, megint csak amennyit gondol érte, itt már egy jó erősítő is megfontolandó.Nem beszélek le senkit, semmiről. A jó minőségű eszköz mindennek az alapja.
Sza..ból, nem lesz vár. Viszont a varázs eszközökkel óvatosan bánjon akinek csak a minőség számít, mert egészen elfogadható áron van megfelelő eszköz. - De ez mindenki szive és pénztárcája függvénye.
TWS esetén felelőtlenség valakinek valami extrémet ajánlani!
Az egész hozzászólásom azzal kezdődött hogy 30 000 Ft alatt Samu vagy Earfun.Még is csak hosszú lett...
-
SirRasor
addikt
válasz
-NoVa- #14740 üzenetére
Atya ég mi az a förmedvény akku néven ott a végén
Tehát ha jól értem, akkor a legnagyobb probléma az etetés. Egy normális driver egy 50-80 mAh-s telepet megenne mondjuk 10 perc alatt? Nyilván vállalhatatlan...de miért nem BA driverekkel próbálkoznak, amik jóval kevesebb kakaóval beérik?
-
FJC
senior tag
válasz
-NoVa- #14740 üzenetére
Hogy jön össze a TWS és a csúcs minőségű zenehallgatás?
A Bluetooth kodekek nem alkalmasak csúcsminőségű zene hallgatásra. Viszont tudnak nagyon élvezetesek lenni.
Amennyiben a maximális minőségről beszélünk, akkor vezetékes fejhallgatót kell használnunk.
A csúcsminőségű vezetékes fejhallgatóknak sem árt egy kis equalizer, mert a hallgatási hangnyomás erősen befolyásolja a hallott hangminőséget, hangszínt amit célszerű kompenzálni.
Egy szóval sem mondom hogy kötelező ezeket használni, de nem is kell tőle elzárkózni, nem az ördögtől való...
A csúcsminőség alatt, nem a végtelen költségvetésű eszközöket értem... -
pinnacle
nagyúr
-
FJC
senior tag
válasz
-NoVa- #14692 üzenetére
Amennyiben olvastad amit írtam, láthatod, hogy azt mondtam, hogy hallgatólag elérik a vezetékes szintet.
Szigorúan véve viszont minden BT codec újra kódol, veszteségesen.
A veszteségtől még lehet hallhatóan teljesen átlátszó...
Egy szóval sem bántom a BT dolgokat, én is használok jó néhányat (teljes elégedettséggel).
Csak szigorúan nézve a kérdést, a vezetékes lehet jobb minőségű... -
SirRasor
addikt
válasz
-NoVa- #14687 üzenetére
Semmivel se hallottam ki többet az FD7-ből az M6-hoz képest a Fiio K7 + balanced kábellel.
..vagy ott ért véget a fülempinnacle gumiharang az nagyon szubjektív, úgyhogy nem mérvadó, hogy nekem mi a jó.
Egyébként az FH1-hez kaptam "balanced" jellegűt: nagy méretű, közepes magasságú és széles szájú.
Egyébként igen; sokkal rosszabb minőségre számítottam. Ezek alapján egy 50-60k-s TWS már akár hozhatja is a 25-30k-s madzagos minőségét, bár ez csak spekuláció a részemről. -
patomi
őstag
válasz
-NoVa- #14322 üzenetére
Tök mindegy a linkbuds s ugyan olyan hangot présel ki magából. AAC , LDAC majd elaludtam tőle. Mint a galaxy buds2, csak a sony picit jobban szól. Online rádiózni, meg telefonálni jó volt mind a kettő.
És itt most nem a részletesség, hanem az élvezeti faktor kb. 0.
A Noble 3x megeszi mindkettőt, de még a final ze3000 is nagyon magasan felettük áll. Pusztán zenei szempontból. (Szubjektív) -
tomp
félisten
válasz
-NoVa- #14171 üzenetére
Oké legyen de érdekes, hogy neki is ugyan ilyen hibája volt. Nekem is az első generációnál ugyan ez volt csak annyi eltéréssel, hogy azt hiszem nem a jobb hanem a bal oldali magas hangja köszönt el.
Először azt gondolná az ember, hogy a DD membrán adja meg magát de itt a magas hang megy el amit ugye nem a DD adja hanem az armatúra.
Akkor ennyire nagy a kondik selejt száma, hogy ő is kifogta én pedig már másodjára? Akkor ez a kondi gyártó inkább wc papírt gyártson...
Bár ha kondi hiba lenne akkor mitől tud megjavulni? Mivel ugye nála is megjavult kb 1év pihenő után és nálam is megjavult egy NAGYON hangos kemény zenétől az első generáció. -
stellaz
veterán
válasz
-NoVa- #14112 üzenetére
Mondjuk azért az kemény.
Én pólusnál lévő aquában majdnem verekedtem hasonló miatt
Aznap, de konkrétan 2 órával azelőtt vett elektromos roller kormány rózsája be volt szakítva, lötyögött az egész. Erre azt mondták, hogy nem előttük nyitottam ki, meg hasonló bullshit szarságokat, pedig nem is a pénz kellett volna, csak egy másik cucc. Ott eléggé elragadtak az indulatok, de végül vissza adták a pénzt, bár még kellett pár kört futni.
Haverom meg leadott javításra valami profi hangtechikai cuccot, aminek valami apr, nem létfontosságú funkciója nem ment. Bevizsgálták, mondtak neki egy olyan árat, ami gazdasági totálkár volt, de közben el is szarták neki teljesen, amit otthon realizált, miután hazavitte. Felhívta őket és mondta, hogy legalább az eredi állapotot legyenek kedvesek helyre állítani, de csak a teljes javítás árán akarták. Erre közölte a fazonnal, hogy most bemegy és kurvára megveri.
Pár perc múlva visszahívták, hogy megjavítják neki és amikor érte megy, akkor legyen nagyon kedves a kollégával, mert ő nem tehet semmirőlCsak szomorú, hogy ilyeneket kell csinálni, hogy valamennyire érvényesítsd a jogos igényeidet.
-
Janaboy
veterán
válasz
-NoVa- #14112 üzenetére
Az meg, hogy a beázott kapcsolójú Watch 4 javítására rákérdeztem, arra közölték, hogy az nem garanciás javítás, mert a vízállóság rating a vásárlás pillanatáig él, ha kibontottad, onnantól degradálódik.
LOOOOL
Nekem is van vitám Z Flip 4 kapcsán, de amíg nem zárult le addig nem írom le a részleteket
-
Janaboy
veterán
válasz
-NoVa- #14100 üzenetére
Jajj pont én!? De nekem olyan bot hallásom van
És még mindig nem tudom hova tenni ezt a fura térhangzást.
Úgy látszik nekem jobban tetszik amire Adamsky írta hogy a fejemben szól mint amikor körülöttem
Tegnap amúgy hallgattam sokat, nagyon szépen szól, kényelmes.
De rájöttem hogy szeretem a Sennheiser hangját is.
Valószínűleg a populárisabb zenék amiket hallgatok ott nem biztos hogy annyira kijön az IEM előnye.
Bár nem tudom pl Enya hova sorolandó
De amúgy nem is vészes a kábel, legalábbis itthon, de azért tényleg nagy előny a teljes tws szabadság. -
TOZ
addikt
válasz
-NoVa- #14034 üzenetére
Nem vagyok hifista, nagyon nem, de hajnalban (otthoni csendben) teszteltem ezzel:
[link]
Es uristen, annyival jobban szolt, mint az APP1, amit negy eve imadok, de ez (nekem, nem hifistanak) ez mas dimenzio.Seraph16: Nem, gen1, vagy mitomen, hogy kell ra hivatkozni, a lukaskarika.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
-NoVa- #13952 üzenetére
Nem csak a hangminőséget kritizálják, hanem hogy extrém alacsony a hangereje. Ahogy kivettem kb. 10/10 a transparency módja, referencia ezen a téren igaz azt is egyszerűen egy lyukkal oldották meg, de hangminőségben és hangerőben 1/10, 2/10 környékén ál. Gyakorlatilag zajtalan környezetben sem érdemes hallgatni rajta zenét szerintük. Nagyon jó telefonáláshoz, telefon kéz nélküli használathoz, de zenére alkalmatlan, sőt az alacsony hangereje miatt szinte mindenre.
Én egyébként pont a gyenge transparency mode, magas izoláció, dobhártyára ható nyomás és általános kényelmetlenségérzés miatt inkább használok biciklin egy JBL bt-s minihangszórót, illetve jó lenne munkahelyre is egy hasonló megoldás, de úgy tünik ez egy one-trick pony megoldás a Sonytól. -
patomi
őstag
-
stellaz
veterán
válasz
-NoVa- #13523 üzenetére
Igen, ezt tudom, de azért a TWS füleseket jellemzően közlekedési zajban, vagy edzőteremben használják, ezért tartanám szerencsésebbnek a jobb passzív izolációt még finomabban állítható áteresztéssel, esetleg intelligens funkciókkal, hogy a hangosbemondó hangját, vagy a duda szót mindenképpen beeressze.
-
xabolcs
őstag
válasz
-NoVa- #13485 üzenetére
Szia!
Van lehetoseged kideriteni (pl. PipeWire-rel szerelt Linux disztribucio), hogy tudja-e a FastStream kodeket?
A gyartok nem szoktak reklamozni, de ha van, akkor az olyan, mint a vezetekes headset - ugy lehet hasznalni a mikrofonjat, hogy kozben alig romlik a zene minosege.
-
-
Lajmund
őstag
válasz
-NoVa- #13485 üzenetére
Komoly kis cucc jó volt olvasni a tesztet érdekes. Na meg az a gyüjtemény brutál
Az utolso képeken szereplö fülessel olyan mintha kész termék lenne. Pesze tudom nem számit a kinézet de jó ránzni. Habár a legtöbb iem elég szép. Igaz friss az élmény de még mindig gyönyörködöm a szettemben ezek igazi müalkotások. Ez már maga a jövö. Azok a finom kis alkatrészek meg ahogy egybe van öntve..Tudom tudom manapság nem nagy cucc gyártani ilyet de akkor is 25 éve ilyen nem volt csak az agyonhallgatott kazetta meg valamilyen hangzás ezekhez képest.
-
stellaz
veterán
válasz
-NoVa- #13477 üzenetére
Kíváncsi vagyok.
Az ANC-s tws-t használva nálam ez most megszilárdult elképzelés lett, hogy maga az ANC valójában tök felesleges egy IEM fülesbe, hiszen azt szigeteléssel is el lehet érni. Viszont az áteresztés az nagyon is hasznos, azt kellene minden bluetooth lejátszóba/fülesbe beletenni, méghozzá nagyon finoman szabályozhatóan.
-
stellaz
veterán
válasz
-NoVa- #13475 üzenetére
És mit akasztasz rá? Egyébként, ha ez tudna intelligens áteresztő funkciót (nem látom így elsőre), akkor utazáshoz, de otthonra is egy Etymoticcal kb meg is lenne a tökéletes cucc.
#13472 Danii26
Sporthoz én tuti nem vennék agybadugósat (legfeljebb edzőterembe, ha zavar az ottani zene). Sony Linkbuds az szerintem tökéletes ilyen célra, természetes módon hallasz mindent körülötted, egész jó a hangja, nem izzadsz alá és stabilan megmarad a fülben. Pár nap megszokás után mintha ott sem lenne.
Apróban szokott bontatlan új is lenni 30 köröli áron. -
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #13451 üzenetére
Ez nagyon nem ilyen fehér fekete. Máshol jó ez egyik és máshol a másik.
Még egyszer ő XM5-öt nézni, te meg LinkBuds-ot és nagyon de nagyon messze van a kettő egymástól hidd el. XM5 izolációja se túl jó.LinkBuds és XM5 is sokkal rosszabb irodai környezetben, mint a Buds 2 Pro, repülőn és vonaton találtam jobbnak a Sony-t, de nagyon nem fehér fekete a dolog.
Ettől még lehet hogy appot nem lőtte be, és FW nincs lefrissítve, stb.
-
Lajmund
őstag
válasz
-NoVa- #13384 üzenetére
Sennheiser IE200 kiesett mert csak a saját kábeljük jó hozzá hiába MMCX ezzel nem kompatibilis a többi mivel van egy kis plusz pereme a fülesnek amibe hosszabb dugó kell és ami nem az övék nem cuppqn bele rendesen. Több youtube tesztelő kialadt ettől. Szóval az átalakító valószínűleg szivás. Hajlok az amazonon fellelheto kinai fülesek irányába. Az lehetséges hogy 60-100 ezer forint közt jót is ki lehet fogni? Aful 5 is kiesett gyenge a mélye ami nekem kell a dub technohoz elengedhetetlen szép kerek dinamikus mélyhang minden tartományban mert nem csak sima tuc tuc.
-
WiZARD
addikt
válasz
-NoVa- #13386 üzenetére
Ezeket néztem, amik ésszerű szállítási költséggel elérhetőek.
Ebből egyedül a Comply ami kifejezetten buds2pro-ra való, a többi nem tudom mennyire lenne jó hozzá, "általános" TWS-hez valók. (Ami kifejezetten samsunghoz való Azla az meg szállítással már olyan áron van amit nem vagyok hajlandó kiadni 2 db körömnyi szilikondarabért) -
Lajmund
őstag
válasz
-NoVa- #13382 üzenetére
Igen közbe vissza tértem az alap elgondoláshoz amit régebben is beszéltünk az LC-BT2-höz. Lehet a Sennheiser IE200 lenne ami ideális lenne vele és még árban is baráti kb 90-be megállna. Csak amit nézek hogy a dac-on ilyen két tüs megoldás van és igaz volt belöle MMCX változat de már sehol se találok olyat.
-
WiZARD
addikt
válasz
-NoVa- #13342 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Néha hallgatok rajta zenét, de az főleg edzés közben. Amúgy meg podcastok meló közben, és olyankor a gépek (nem gyár, kisgépek, de utálok minden zúgó hangot) hangját kell elnyomni.
Akkor jön a Buds 2 Pro. Jó mert Buds Pro után asszony észre se veszi a cserét
és az se baj hogy 110k helyett 48k
-
stellaz
veterán
válasz
-NoVa- #13017 üzenetére
Mondjuk engem a pro utótagoktól is kiver a víz, főleg, hogy teljesen konzumer termékekre aggatják rá ezt a jelölést, teljesen kifordítva az eredeti jelentését. Ráadásul nálam egyik irányban sem működik a dolog, mert úgy mos össze két modellt, hogy lefelé széndékosan butítottnak tűnik a cucc, felfelé, meg az olcsóbb motyó kicsit pimpelt változatának.
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #12892 üzenetére
"nem tart fél óráig egy SW update"
Mi neked olyan gyors?"passtrough a Samsungban természetesebb hangú."
Nem tudom mennyire a passtrough az őszintén szólva, mert mindent kicsakpolva olyan gyenge az izolációja mint a fene, a Sony se jobb jelentősen de azért nem ennyire szinte semmi hatás.ANC-vel kapcsolatban annyit, hogy repülőn át kellett cseréljek Sony-ra, mert a Samsung(2 Pro) érezhetően gyengébb volt, irodában viszont egyértelműen a Samsung volt jobb. Szóval mint sokszor írtam nagyon helyzet függő.
Amúgy LinkBus S mellett lehet egy érv még, hogy elvileg ha Sony kegyes lesz akkor lesz rá LC3 támogatás év végéig, ami azért elég jó lesz jövőre nézve.
Buds 2 Pro-t használom többet, a Qi számomra végtelenül nagy előny mert minden szobában van egy. Viszont továbbra is nagyon macerás kivakarni a fülemből, így a Linkbuds S teljes jól megfogható és kivehető, ez az új Samsung forma elég szörnyű. Tapicskolod leáll elindul, ez az egy nagyon rossz benne.
-
stellaz
veterán
válasz
-NoVa- #12892 üzenetére
Ja igen, az áteresztés engem zavart a Sony esetén, nagyon digitális volt, Buds2 sokkal természetesebben csinálja, pont annyival, hogy nem zavar. Most, hogy az Etyhez pillanatnyilag nincs kényelmes illesztékem, egész sokszor azon kapom magamat, hogy egész jól elszorakoztat a hangja (világos hangkép).
-
Janaboy
veterán
válasz
-NoVa- #12839 üzenetére
Ez a repülőn használat azért nyilván sokaknak nem szempont
Lehet repül valaki évente 1-2x vagy még annyit sem, de a posztom lényege, hogy én használtam a half in-ear Haylou GT6-ot repülés közben és rövidebb úton bőven el lehet vele lenni.
Persze ha valaki ki akarja zárni a külső zajokat teljesen, akkor nem. -
martin66
senior tag
válasz
-NoVa- #12834 üzenetére
Teljesen jogos, amit irtok (bwoay) es egyet is ertek, de over-ear fulesem van G433, corsair virtuoso rgb wireless xt, de ezeket nem szeretem cipelni. Sajnos nagyon faj a fulem az agyba dugosba igy 100%-ban kilove azok. Csak a szigeteles nelkuliek johetnek szoba sajnos. Es 0 tudasom van fulesekkel kapcsolatban ezert bizok benne, hogy a szituhoz kepest a leheto legjobbat tudjatok ajanlani.
-
Lajmund
őstag
válasz
-NoVa- #12783 üzenetére
Áhhh de jó. Igen ilyenekre gondoltam. Nem ragaszkodom a 3.5 jack-hez. Otthon már aránylag jó minőségben hallgatok zenét. Van egy smsl do 100 DAC-om meg két adam audio t8v hangfal. Tudom van feljebb is csak azért írtam innen jön az irány hogy jó minőségben szeretnék majd fülesen keresztül is hallgatni. Igazából egyenlőre elégedett vagyok a jelenlegi sony-val is meglepően szépen szól az árához képest. Nem tudom számit e valamit de s23 ultra küldi neki a jelet. Csak már régebbóta izgatja a fantáziám hogy mit vennék ha ez beszarna. Sajnálom addig lecserélni amíg jó mert csak munkába használom. De most hogy ezeket láttam beindult a fantáziám. Kár volt ide írni
viccelek persze,nagyon örülök hogy van ilyen vonal igazából tuti ilyesmi lesz ha cserélek. Ki tudja lehet idő előtt mert nagyon csábit mit tudhat egy ilyen cucc egy jó fülessel. Ilyen 70ig milyen fülhallgatók vállalhatók ezek mellé? Nekem leginkább a fiio lc bt2 a legszimpatikusabb a kialakitása miatt. Pl ehez milyen füles passzolna? Legtöbbet elektronikus zenét hallgatok meg rap-at. Meg tipeti mantákat stb de monden jó minőségben van letöltve. Jelenleg 3 lejátszót használok telon a pi-t gyári samsung és a aimp-ot. Ezek megfelelőek? Vagy kb mindegy nem?
Stellaz köszi neked is a választ
-
bwoay
nagyúr
válasz
-NoVa- #12697 üzenetére
szerintem minden további nélkül ragaszkodhatsz a cseréhez - mármint tehetsz panaszt, hogy nem kértél visszatérítést, és a termékre van szükséged. nem feltétlenül ér meg ennyit ez a dolog, de ha módjukban áll cserélni (van készleten), akkor a te döntésed, hogy melyik megoldást választod. azért sem jó ezekkel az önkényes megoldásokkal megbékélni, mert könnyen és gyorsan gyakorlattá válnak a jogszerűtlenségük ellenére.
legutóbb a Media Marktban egy nyomtató kapcsán ragaszkodtam a visszatérítés helyett a javításhoz, hasonló okokból: akciósan vettem, hiába fizetik vissza, annyiért már nem kapom meg ugyanezt a típust. végül a gyártó (HP) megoldotta, ráadásul briliánsan. -
FunTomAs
kezdő
válasz
-NoVa- #12607 üzenetére
Hát a séma nem a tokot mutatja hanem a két fülhallgatót. Vagy most te mire gondolsz? Hogy töltsem tokban? De akkor minek a tudása ha nem tudja használni. Vagy a telóval lehet a gond? Frissítettem a fülhallgató szoftverét a legújabbra de az sem segített.
Közben sikerült a tokkal
Akkor én értettem félre az egészet mert gondolom csak a tokot tudja tölteni. -
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #12598 üzenetére
"Nem SW DSP van bennük"
Ugye BT esetében ilyen nincs, és nagyon se nagyon van pár csövest kivéve. Mindent amit hallasz a DSP fog produkálni.
Van egy raklap kényelmi funkció az appokban már csak a codec kiválasztásának opciója, ami elég fontos. Illetve azt is jelenti, hogy soha nem kap majd FW update-et.Eh ez nagyon gáz...
400GBP-ért egy kicsit többet várnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest