- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolen
csendes tag
válasz
szkutyi #15861 üzenetére
Oneplus Buds Pro 3-ra gondoltam az meg tudtommal nincs még.
Huaweit a telefonálás minőségben kb topnak mondják, üzemidőben gyengébb elvileg mint a többi, az érintéses vezérlés tetszik, zene hang minőségben lenne érdekes milyen a másik kettőhöz képest mert azokat jónak mondják. (Meg nem tudom támogatottságra milyen)@Janaboy: Akkor már lehet az Airpod Pro 2-t venném az iPhone-nal való kompatibilitás miatt
De úgy látom a Nothing Ear-t nem nagyon ajánlgatjátok. Nincsenek vele jó tapasztalatok?
-
szkutyi
addikt
válasz
szkutyi #15789 üzenetére
Megvolt a teszt!
Akksi: parádé..nem is töltöttem 100ra, úgy ahogy kibontottam, talán valami 95 korul volt..na kb 6orat volt a fülemben, ezidő alatt a tok lement 70%ra maximális anc mellett...
Az anc kozepesre állítva is jobb mint a freebuds 4i-n...
Ultran pedig brutális..itt már van minimális vákuum erzés, de csak egy ideig...6 óra ultra anc után kicsit fura a fülem.mintha zúgna kicsit ..utána olvastam, ez nem füles függő, minnél erősebb az anc, annál zavaróbb ez a jelenség, és ezt maga az agy okozza....szóval ez a technológia velejárója.
Hangzás parádés, nagyon jó! Gesztus mocskos jó..főleg a hangosítás halkitas ahogy végig húzom rajta az ujjam. Illeszkedes jó, eddig a kozepes harangot használtam, de ehhez a fuleshez elég a kicsi is..6 óra után sem éreztem bantónak, nagyon kényelmes...közepes anc mellett is nyugodtan ülök a 85 decibel hangos gép mellett..
Mikrofonja is sokat javult, a 85 decibeles gépből semmit nem hallanak a vonal tuloldalán, csak az én hangom lessz más.
Egyébként szerintetek: tölthettem én ezt a 25w Samsung toltovel?tud kisebbet nyilván, de erre a fulesre csak annyi van írva hogy 2.5w-7.5w....koszi. -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szkutyi #15618 üzenetére
" ... mit kellene kioltani ... "
Miért nem veszel egy zajvédő fejhallgatót? Alá pedig valamilyen kisebb méretű fülest (ami befér → vagyis nem száras)? -
Malfroy
aktív tag
válasz
szkutyi #15569 üzenetére
Zajszűrésben jobbak viszont arra készülj hogy a fülzsír és egyebek folyamatosan ráragadnak és kb. rendszeres használat mellett egy hónapot bírnak és nem olcsók(comply) . Olcsó kínait meg nem éri meg venni mert kényelmetlenek és iritálhatja a bőrt is , És a minőségük is nagyon gyatra, Illetve folyamatosan Málik szét az anyaga a használattol. Anc sokkal többet ér ha van, Fölöslegesnek tartom hozzá a Habszivacsot. Ahova az ANC nem elég oda biztos hogy a Habszivacs nem fog segíteni .
-
-NoVa-
veterán
válasz
szkutyi #15547 üzenetére
Azt te tudod megállapítani, hogy ront/javít az összhatás, innen látatlanban nem. Bose QC35-tel az egész napos munka nem fárasztó, csak egy in-earhez képest meleg. Én a Sony LinkBuds S félig zajszűrő transzparens módját szeretem, az a mélyeket csillapítja, a többit átengedi, pihentetőbb, mint a teljes ANC-je. De a teljes sem zúg, csak a vákumérzetét (tipikus közepesen jó ANC-s cuccokra jellemző) hosszú távon nem annyira szeretem. A Bose idővel inkább SW-ből visszább vett a csöndből a nyitottabb érzet javára, óvatos egyensúlyozás ez.
-
-
-
Jabby
őstag
válasz
szkutyi #15528 üzenetére
Sztem a 3 óra már extrém időnek számít, én nem csodálkozok, hogy akkor már kicsit nyomja a füled. Azaz természetes.
Eddig csak egy Redmi Buds 3-al voltam úgy, hogy 1-2 óra zenehallgatás után kikapcsolva csak 6-7 óra múlva vettem észre, hogy a fülembe felejtettem (mikor csipogott, hogy battery low), annyira észrevétlen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest