- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
kalozhun100 #16036 üzenetére
Nekem freebuds 6i van ipari környezetben hazsnalom csak, 85decibel hangos gép mellett, nagyon jó!dinamikus zajszuresen kényelmes nem.faraszto és közepes hangerő már bőven jó zenére és filmre
sokszor csak üresen használom, tartalom nélkül
-
szkutyi
addikt
Na buds3-buds3 pro kapufa!.
Majd csak augusztus közepén küldik talán ki mert baj van vele... -
szkutyi
addikt
Kiestem a szerk időből.
Kikapcsolt zajszűrővel is nagyon jó a szigetelés, a hangáteresztés pedig fenomenális...először amikor bekapcsoltam hirtelen azt hittem hogy kiesett a füles...nagyon pontos! -
szkutyi
addikt
válasz
DavidQ #15824 üzenetére
Pont akartam egy kis visszajelzést írni a HUAWEI FREEBUDS 6i-ről.
Már több mint egy hete használom, melóban csakis. Reggel 6tól álltalaban este 6ig...(Néha fel3).
Kb 2-6meterre tőlem 85decibel hangos cnc.
A zajszuro így mindig ultra fokozaton van.
Úgy érzem kb ez a 6-8 nap kellett ahhoz hogy, az agyam hozzá szokjon, már nincs se fül zúgas se szédülés vagy hanyinger. És vákuum érzés is elmúlt.(Vagy bejaratódott a füles)
Ma reggel 5től 11ig folyamat a fülemben volt, ultra zajszűréssel, zenehallgatás, film és telefonálással 20%ra merült le a 6 óra alatt...szerintem ez nagyon jó üzemidő...15ről 100ra 24 perc alatt tölti a tok..nagyon kényelmes reggeltől estig benne tud lenni a fülemben, és stabil ishangjaval is nagyon meg vagyok elégedve.mikrofonja olyan hogy a 85decibel hangos gép mellett is tudom telefonálni nyugodtan
.
Ára: 40k -
-
szkutyi
addikt
válasz
szkutyi #15789 üzenetére
Megvolt a teszt!
Akksi: parádé..nem is töltöttem 100ra, úgy ahogy kibontottam, talán valami 95 korul volt..na kb 6orat volt a fülemben, ezidő alatt a tok lement 70%ra maximális anc mellett...
Az anc kozepesre állítva is jobb mint a freebuds 4i-n...
Ultran pedig brutális..itt már van minimális vákuum erzés, de csak egy ideig...6 óra ultra anc után kicsit fura a fülem.mintha zúgna kicsit ..utána olvastam, ez nem füles függő, minnél erősebb az anc, annál zavaróbb ez a jelenség, és ezt maga az agy okozza....szóval ez a technológia velejárója.
Hangzás parádés, nagyon jó! Gesztus mocskos jó..főleg a hangosítás halkitas ahogy végig húzom rajta az ujjam. Illeszkedes jó, eddig a kozepes harangot használtam, de ehhez a fuleshez elég a kicsi is..6 óra után sem éreztem bantónak, nagyon kényelmes...közepes anc mellett is nyugodtan ülök a 85 decibel hangos gép mellett..
Mikrofonja is sokat javult, a 85 decibeles gépből semmit nem hallanak a vonal tuloldalán, csak az én hangom lessz más.
Egyébként szerintetek: tölthettem én ezt a 25w Samsung toltovel?tud kisebbet nyilván, de erre a fulesre csak annyi van írva hogy 2.5w-7.5w....koszi. -
-
szkutyi
addikt
Most nézem kijött a Huawei freebuds 6i...esetleg van valakinek ilyen?40k körül kapható.
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Vákuum erzés mitől van?olcsóbb készülékek produkáljak csak?
Köszi. -
szkutyi
addikt
Kinek van Sony xm5? Pro-kontra érdekelne
.
Mivel közel és magas frekvencián ez szúr a legjobban, erre felé húz a szívem -
szkutyi
addikt
Megőrülök
Segítsetek.kerlek.
Szerintetek felső kategóriából (legalábbis árban.xd) melyik lehet legjobb az alábbi szempontokk szerint
- anc
- kényelem
- hang az úgyis jó ezekben már....
Néztem: Huawei freebuds 3 pro
Sony xm5
BOSE QuietComfort Ultra
Jabra elit 10
SENNHEISER MOMENTUM True Wireless 4
Az alábbi képen látható mit kellene kioltani, vagy legalább csillapítani: [kép]
Jelenleg van egy xiaomi redmi buds 5 pro ami ELVILEG 52db kipltassal bír 4khz-ig...de nekem fölötte is lényeg hisz sivit ez a gép mint a barom
Kosziii -
szkutyi
addikt
Hali!
Ennek az Le audionak van valami értelme?jó cucc? -
szkutyi
addikt
Rendelt már valaki a fuleséhez memória habos harangot?
Tényleg jobb a szivacs mint a gumi.zajszures szempontjából?
Köszi -
szkutyi
addikt
Xiaomi redmi buds5 pro mikrofon:
80decibeles zaj ártalom mellett nyugodtan telefonálok úgy hogy engem is tisztán hallanak és én is tisztán hallom a másikat...kurvajo..
-
szkutyi
addikt
Sokszor egyszerűen nem kapcsolódik az app a fuleshez...a telefon igen mert működik...de az app nem...
Akksi kezelésben kivétel már az app de nincs változás...
Van valakinek ötlete?
S23 ultra és xiaomi redmi buds 5 pro
-
-
szkutyi
addikt
Hát lehet megy a haztól a xiaomi
.
Egy napi munka mellett használva olyan mintha discobol jöttem volna ki, ahol túl hangos volt a zene és nem hallok úgy ahogy kell....lehet túl eros a kioltott zaj súgása...erre tudok gondolni.:/ -
szkutyi
addikt
Mindenkihez szól a kérdésem
Kezdeti kenyelmetlenseg pár óra után, el tud tűnni idővel ha sokat használom a fülest?. Kb 3 óra használat után már fajdogal kicsit a fülem...
Kinek mi a tapasztalat? -
szkutyi
addikt
Megvolt a munkahelyi teszt!
Jo-jo, jobb mint a Huawei freebuds 4i(persze nem is mai darab)
Zajkioltása is jobb, hangja is jobb, másabb..szokni kell még...
Reggelt úgy kezdte hogy szólt, de az app azt mutatta hogy le van csatlakozva..nem tudtam csatlakoztatni sehogy, torolnom kellett a parositast és előről kezdeni...aztán egész nap már jó volt. Ami zavaró hogy a magas hangot nem tudja annyira tompítani, és helyette súgó hang van, ami majdnem olyan hangos mint maga a magas hang....(Levegő hűtés van a cnc-n és annak a hangját)
Kiveszem fülest, rögtön megáll a zene/film, vissza rakom folytatódik.jol működik...délre már kicsit nyomta a fülem, hozzá kell szokjak...25 000-ért eg jó vétel! -
szkutyi
addikt
Megvettem a xiaomi redmi buds pro 5 fülest, teszt ma holnap lessz..
Egyenlőre annyit tudok mondani hogy jobb az anc mint a Huawei freebuds 4i-n -
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Xiaomi redmi buds5 pro papírforma szerint jobb mint a Huawei freebuds 3 pro!
Gyakorlatilag 3x olcsóbb is ...
Valaki érdemben fel tudna vilagositani tapasztalatokkal?
Méltó utódot keresek a xiaomi freebuds 4i után.
Xiaomi 25k
Huawei 70k
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest