Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    válasz -NoVa- #14112 üzenetére

    Mondjuk azért az kemény.

    Én pólusnál lévő aquában majdnem verekedtem hasonló miatt :D Aznap, de konkrétan 2 órával azelőtt vett elektromos roller kormány rózsája be volt szakítva, lötyögött az egész. Erre azt mondták, hogy nem előttük nyitottam ki, meg hasonló bullshit szarságokat, pedig nem is a pénz kellett volna, csak egy másik cucc. Ott eléggé elragadtak az indulatok, de végül vissza adták a pénzt, bár még kellett pár kört futni.

    Haverom meg leadott javításra valami profi hangtechikai cuccot, aminek valami apr, nem létfontosságú funkciója nem ment. Bevizsgálták, mondtak neki egy olyan árat, ami gazdasági totálkár volt, de közben el is szarták neki teljesen, amit otthon realizált, miután hazavitte. Felhívta őket és mondta, hogy legalább az eredi állapotot legyenek kedvesek helyre állítani, de csak a teljes javítás árán akarták. Erre közölte a fazonnal, hogy most bemegy és kurvára megveri.
    Pár perc múlva visszahívták, hogy megjavítják neki és amikor érte megy, akkor legyen nagyon kedves a kollégával, mert ő nem tehet semmiről :D

    Csak szomorú, hogy ilyeneket kell csinálni, hogy valamennyire érvényesítsd a jogos igényeidet.

Új hozzászólás Aktív témák