Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
MageRG
üzenetére
Itt egyértelmű, hogy te lettél a hittérítő, az utolsó mondatod igazolja eddigi feltételezésemet. Innen érthető, hogy minden megoldásra egy új problémával, vagy felújítottal jössz.
Amikor te szapulod a kereszténységet, nem én vagyok a hajthatatlan, ha kiállok az értékrendem mellett.
Ha így gondoltad, akkor nagyon nagy képzavarban vagy.
Ha meg kell védenem magam és a hitem a csúsztatásoktól, féligazságoktól, vélekedésektől, feltételezésektől, ítélkezésektől és ebben nem változik az álláspontom, ez stabil értékrendet jelent szerintem. Hitemben, értékrendemben nem ingattál meg.
Én nem támadtam a nem hívők hitét, én nem minősítettem senkit azért, mert nem hisz abban, amiben én, nem degradáltam le az ateisták morális értékeit, nem állítottam sztereotip képet róluk, és nem hoztam róluk ítéletet a sztereotip kép alapján. Én csak védekeztem, és amennyiben valaki újra szapulja, megteszem újra, hogy védem magam és a hitem.
De veled ellentétben én nem hittérítő vagyok, hanem apologéta.
Nos ez a különbség köztünk. ...
No, ebből ennyi elég volt egy jó időre!
Szebb napokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest