- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Viszlát
üzenetére
De melyik ember tudja vajon a valódi igazságot? Mert nagyon sokan ezt gondolják, ezt hiszik, ettől hívők. Vajon én vagyok az igazság tudásának birtokában, vagy te? Mindketten érezhetjük így. És ez így van jól. A világ is egy, mégis ahányan vagyunk, annyi féle képpen látjuk. Más az agyunk, amin keresztük érezzük a világot. A hitet is annyi féle képpen éljük meg, ahányan vagyunk.
A spenótnak 1 íze van, mégis van aki kellemesnek érzi, valaki meg ki nem állhatja. Pedig ez csak egy egyszerű spenót. Hát még mennyi eltérés lehet az Istennel kapcsolatban! És még a leírt szavak sem mutatják meg a pontos célt, mert ahány ember, annyi értelmezés. Mert minden egyes szó is mást mást jelent egyes embereknek. Talán csak érzés, benyomás szintjén. De nincs két ember, aki egy adott szó mögött tökéletesen ugyanazt a tartalmat tudja.
És ezt természetesen Isten is tudja, hisz így és ilyennek teremtett minket. Ezért azt gondolom azzal sincs baj, ha több vallás van, több elképzelés és több értelmezés. Hinni lehet, hogy én tudom egyedül az egy igazságot, erről vitázni azonban értelmetlen, mert ez ''csak'' hit, ami számodra ugyan bizonyság, de mások számára a sajt hitük szolgál ilyen bizonyságokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS ROG Ally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest