- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Nem is mondtam, hogy jó lenne csak azt, hogy gondolom olcsóbb megoldás. Esetleg ha diszperzittel festi az ember könnyebb takarítani és az újrafestés se egy nagy pancsolós dolog. Attól függetlenül nem hinném, hogy Ricsinek ezt megérős volna otthonra megcsinálni. Szerintem kezdésnek valami vászonnal kell próbálkozni aztán annyi (sok a macera, de én ha nekifogok rászánom akár a napom nem sietek mint aki ezzel keresi a pénzt, neki nincs ara ideje, hogy vasalgassa stb.). Majd én is tervezek valami "home made stúdiót" csinálni valamikor és amatőr szinten (ár és használhatóságba) talán a vászon a legmegfelelőbb. Azt hiszem valami hasonlót mondtál te is, mert a papír szakad a többi meg drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jogász topic
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest