- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Apple Watch
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee #29004 üzenetére
Jobb klikk a tray ikonon, beállítás, rádió hozzáadás (vagymiszösz), adsz neki nevet és bemásolod az url-jét. Ezután bal gombbal rányomva megjelennek az adók, plusz a tetején a kikacsolás, egyszerű és nagyszerű
(#29005) klayton#1: jobb lenne ha a processes fülről készítenél egy képet memó használat szerint sorba állítva
-
válasz
hackeeeee #28990 üzenetére
Ha követted amiket írtam, akkor láthattad, hogy a HD3200-as integrált GPU-t használóknak nem ajánlott frissíteni, mert mint nálam, bizonyára másnál is probléma lép fel. Egyelőre használom a vanilla 2.6.35-rc5-öt, az kitűnően muzsikál. Amúgy viszont jó, nem volt vele problémám ezt leszámítva. Van benne egy csomó frissítés meg minden. A Lucid amúgy a 2.6.32-es kernelt használja, szal láthatod, hogy elég "régi" már az. Persze csak akkor érdemes frissíteni, ha valami gond lenne a jelenlegivel, illetve ha konkrétan szükséged van az újabb képességeire.
(#28991) body007: én ezt nem tettem fel sehogy, nem is Lucidot használok. Viszont mókolni nem kell semmit, felveszed a tárolót, frissítesz egy csomaglistát, majd telepíted a leírt 2 csomagot és kész.
(#28992) Traxx: nyomass egy lsusb parancsot, ha nem látod a cuccot, akkor kössed másik USB port(ok)ra. Nálam is előfordul, hogy csak a hátsó portokból kap elég kakaót, ha előre kötöm, akkor nem jó.
-
válasz
hackeeeee #28974 üzenetére
Tudja saját magát frissíteni az elindított alkalmazás? Mondjuk ez nem ajánlott, hiszen a csomag alapú előzetese telepítés miatt ebből lehetnek problémák. Viszont mondtam már, hogy indítsad root jogosultságokkal, mert anélkül persze, hogy nem tudja a fájlokat felülírni, neked sincs hozzá jogod.
-
válasz
hackeeeee #28961 üzenetére
ja ugyanazt csak megértjük egymást lassan
Ha kiadod terminálba a man apt-get parancsot szépen elolvashatod milyen kapcsolói vannak. Ha fentvan a manpages-hu csomi még magyar is lesz
Itten meg ha onlyány is megnézheted: apt-get(8) - Linux man page -
válasz
hackeeeee #28955 üzenetére
Hozzá hát, ha mondod neki
Múltkor én is 2x adtam hozzá valamit, először az ubuntu-tweak-el, másodjára már nem is tudom, h de nem tetszett neki. Igazából csak egy hiba üzenetet fogsz kapni frissítéskor, h duplán van egy tároló Hogy a problémádhoz is hozzászóljak, próbáltad már újra húzni a TB-t? Szóval szedd le (lehetőleg --purge kapcsolóval) és synaptical/apt-get-el vissza
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #28952 üzenetére
Esetleg bekavart neki, hogy a végére oda volt írva, hogy sudo apt-get install thunderbird?
Bár ugye elvileg ez max kiírja, hogy hülye vagyok, mert már telepítve van, nem? Max majd addolom újra terminálból a sudo add-apt-repository ppa:ricotz/ppa && sudo apt-get update -et, aztán max közli, hogy már meg van...Nemde?Bár akkor sem értem, mert frissítéskezelőből telepítette...
-
válasz
hackeeeee #28950 üzenetére
Én úgy nézem, hogy abban tárolóban a 3.1.1-es verzió van. Ennél frissebbet onnan jelenleg nem tudsz telepíteni, az Ubuntu tárolójában meg tutira, hogy régebbi van, valami 3.0.X maximum. Ha alkalmazáson belül tudja magát frissíteni, akkor maximum indítsad megfelelő jogosultságokkal:
Alt+F2 -> gksu thunderbird
és úgy próbáld kivitelezni a dolgot.De amúgy a 3.1.1 a legújabb, szal érdekes, ha neked talál újabbat.
-
toxin2
tag
válasz
hackeeeee #28841 üzenetére
http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=0b915adfa5c668a1&hl=en
Csak annyi a különbség lucidnál, hogy a /etc/X11/fonts könyvtárban 75 és 100 dpi-s
fontokat találsz. Gondolom azokkal lehet próbálkozni a ~/.Xdefaults fájlban. -
válasz
hackeeeee #28846 üzenetére
Naponta van ennyi frissítés (néha több, néha kevesebb), Mavericket használok. Persze nem lepődök meg, sőt, igazából egész stabil volt a rendszer egész végig, azelőtt sokkal rosszabbak is történtek. Csak fura, mert én nem látok semmi olyat, ami gyanús lehetne, most mit figyeljek? Frissíthetek holnap, meg azután, meg azután, meg állíthatom vissza is ugyanúgy a rendszert, ameddig nem lesz meg a javítás. Persze 1-2 nap max. és jó lesz, eddig is úgy volt.
-
válasz
hackeeeee #28844 üzenetére
Nem tudom akkor, hogy hogyan lehetne állítani, használd így.
Viszont nekem most úgy elment a kép, hogy vissza sem jött, reset után meg nem reagált pár műveletre, mint rendszer-visszaállítás, csomagtelepítés, egyszerűen nem dolgozott. Na mindegy, helyreállításmódban visszaálltam a tegnapi mentésre, most jó minden. Igazából most, hogy nézem, nincs is olyan frissítés, ami gyanús lenne:
brasero brasero-common cairo-dock cairo-dock-core cairo-dock-data cairo-dock-plug-ins cairo-dock-plug-ins-data cairo-dock-plug-ins-integration gcalctool gconf2-common gnome-codec-install gnome-session-canberra grub-common grub-pc indicator-sound kde-l10n-hu language-pack-gnome-hu language-pack-hu language-pack-kde-hu libbrasero-media0 libcairo2 libcanberra-gtk-module libcanberra-gtk0 libcanberra-pulse libcanberra0 libclutter-1.0-0 libdconf0 libjs-jquery libnotify1 libpoppler-glib5 libpoppler6 libslang2 usetweaks poppler-utils python-apport python-papyon python-problem-report rhythmbox rhythmbox-plugin-cdrecorder rhythmbox-plugins update-manager-coreVagy valakinek valami esetleg?
-
-
x123456
aktív tag
válasz
hackeeeee #28822 üzenetére
Többség úgy csinál, ahogy te. Én viszont egy lusta disznó vagyok: a "nagygépemet" többnyire szerverként működtetem és a laptopomról, a lakás másik végéből lógok rajta.
Bekapcsolni is wake-on-lan szoktam. Aztán ha rámjön a játszhatnék, akkor grub-reboot x és mire átvonszolom magam, addigra ott a windows bejelentkező képernyő.
Kikapcs után viszont újra a linux bootol. No ez az, amit a 10.04+LVM+grub2 összeállítással nem sikerült összehoznom. Azt még át tudom írni, hogy a köv. rebootnál ki induljon, de ez permanensen ott marad. Megoldást eddig nem találtam. -
x123456
aktív tag
válasz
hackeeeee #28818 üzenetére
Milyen gyakran használod a grub-reboot-ot arra, hogy a default linux helyett mondjuk egy windows-t bootolj?
64 bites rendszered van-e, LVM-re telepítve?
Ugyanis ebben a felállásban, ha megszakadok sem tudom elérni, hogy a grub-reboot működjön.Használsz-e VirtualBox 3.2.6-os verziót? Egyéb környezetekben nem tudom, mi van, nálam rendszeresen lefagy a linuxos guest amikor a jelszóvédett screensaver beindul a hoston, majd a guesten.
-
kovaax
őstag
válasz
hackeeeee #28776 üzenetére
Na, ez szopó. Úgy tűnik, hogy nem rakott egyik log fájlba se olyan szöveget, hogy hotkey. Most az acpi-ra ne keress rá, mert tippem szerint abból egy csomó lesz. Meg kéne nézni rendszerinduláskor, hogy mit ír ki előtte, utána (nagyjából), és a /var/log/syslog vagy /var/log/messages fájlban kikeresgélni őket, és a környezetükből lehet kiderül, hogy ki és mit akar...
-
-
Major Major
senior tag
válasz
hackeeeee #28530 üzenetére
Ajánlom kipróbálásra az elementary és equinox témákat is. Szerintem világos összeállításban ezek viszok a pálmát. Screenshoton elementary téma, equinox light abakkerettel, elementary ikonokkal.
Más:
Aki Operát használ, milyen reklámblokkolási módszert tud ajánlani? Amit találtam az windows only, a beépített meg ahogy elnézem csak egyenkénti tiltást enged. -
válasz
hackeeeee #28530 üzenetére
A panel méretének állítása miatt bekövetkező "érdekes kinézeten" lehet segíteni egyszerűen.
A /usr/share/themes/Ambiance/gtk-2.0 könyvtárban található panel_bg.png nevű képet méretezd át olyan méretűre, mint amekkorára be akarod állítani a panelt. Ha még mindig érdekes maradna néhol, akkor jobb egérgomb a panelra -> Tulajdonságok -> Háttér, tallózd be háttérképnek is ezt a fájlt. -
harry
veterán
válasz
hackeeeee #28468 üzenetére
De itt mindig, nem megoldás... meg különben is, honnan veszi, hogy neki ebben kéne elindulni? Direkt elindítom sudo-val a beállításokat, átrakom jó felbontásra, elmentem xorg.confba, és restart majd login után megint nem stimmel
De a legin screen szép, ott jól van (reconfigure előtt ott sem volt jó). Nem lehet valami beragadt user beállítás, amit mindig betölt?
-
kovaax
őstag
válasz
hackeeeee #28415 üzenetére
"Sztem nem teljesen jó az Intel drivere linux alatt, vagy nem tom.."
Szerintem sem. i845ge van az alaplapomra forrasztva, hosszas küzdés után váltottam a vesa driverre, azzal stabil volt. Most pár napja meg szereztem egy régi nvidiás kártyát, az is jónak tűnik eddig (bár a 3d-t nem sikerült beállítani rajta, de mindegy, mert úgyse bírná a gép).
-
válasz
hackeeeee #28415 üzenetére
Ez érdekes, mert ha fel van véve a PPA, akkor már elérhető benne a 3.6.6-os Firefox (bár csak olyan 40 perce).
Ha az exFAT fájlrendszerre gondolsz, akkor annak a kapcsolata egészen másfajta az NTFS-sel, mint most az ext4-nek a btrfs-sel. Azt a fájlrendszert főként flash alapú tárolókra találták ki, főleg memóriakártyákon, pendrive-okon érdemes használni. Túlmutat a FAT32-ön (pl. 4 GB-os fájlméret limit 16 exabájtra nőtt), de ugyanúgy nem naplózó fájlrendszer. Használják pl. kamerákban, digitális fényképezőkben, telefonokban is. A btrfs pedig az extN fájlrendszer leváltására készül, a "Linux" jövőbeni alapértelmezett fájlrendszere lehet/lesz.
-
-
Brutforsz
senior tag
válasz
hackeeeee #28167 üzenetére
Jó volt a megérzésed, szerintem a Compiz nyújtja a legegyszerűbb megoldást: CompizConfig > Extrák > Ablak előnézetek, itt részletesen be tudod állítani a kívánt megjelenést. (Én mondjuk egy lehetőséget hiányolok belőle, azt, hogy mutasson előnézetet tálcára csukott ablakok esetén is.)
No-kia: Elolvasva, hogy konkrétan miért szeretnéd az előnézeti képeket, azt javaslom, ismerkedj meg a Compiz többi asztali szolgáltatásával is, számos eszközt kínál ablakváltáshoz, lehet, hogy valamelyik még a tálcás előnézetnél is jobban kézre áll majd.
-
válasz
hackeeeee #28150 üzenetére
Várd meg amíg fellép valaki. Ez ellen úgy lehet tenni, hogy egyrészről több ismerőst kell felvenned, másrészről pedig estefele érdemes fellépni, akkor általában már többen online-nak. Ez utóbbi valszeg arra vezethető vissza, hogy napközben többen dolgoznak, vagy egyéb elfoglaltságuk van.
-
válasz
hackeeeee #28145 üzenetére
Az ilyen és ezekhez hasonló problémák elkerülésére hatalmas segítség, a Kendek által készített rendszermentő cuccos. Mikor minden fasza, elmented. Mielőtt bármit telepítesz, elmented. Én még frissítés előtt is mentek mostanság, biztos ami biztos
Kendek: Egy olyan ficsőrt nem akarsz beletenni, h ne az legyen, h gyűlnek-gyűlnek a mentések, hanem, h megadott számú mentés van (mondjuk 2-3) és ö szépen írogatja felül a régieket. Persze a kiemelt pontok maradjanak. Mindig belefutok, h már van vagy 8-10 mentésem azt törölgethetem őket kézzel
-
válasz
hackeeeee #28138 üzenetére
Akkor nem muszáj konkrétan 100%-on hagyni, hanem amennyin gondolod, aksis üzemmódon úgyis csak kisebb fényerő kell annál. De azt is lehet csinálni, hogy a hálózatos fényerő állításához rendelsz egy gombkombinációt, meg az ahhoz képest állító aksis fényerőhöz is, azt kész. Persze arra lenne érdemes rájönni, hogy most mért nem jók a funkciógombok, ha nemrég még jók voltak.
(#28139) No-kia: Az ikonos megjelenést meg lehet oldani, például ott a DockBarX.
(#28140) body007: Az nem gond, hogy nem linkek.
-
-
válasz
hackeeeee #28132 üzenetére
Nah, most, hogy végre üzemel a PH!, megnéztem itt a notimon, hogy mi a helyzet. Nos, annyira azért nem egyszerű a dolog. A battery_reduce legyen engedélyezve, akkor annyival csökken akkumulátoros tápellátás esetén a fényerő, amennyi be van állítva a brightness_dim_batery-nél. Ez azt jelenti, hogy ha 100%-os a fényerő, akkor 100-es értéknél teljesen leveszi, 0-ás értéknél meg teljesen világos, így mondhatjuk, hogy fordítva működik, de nem egészen. Mivel ez a fényerő értékét nem állítja, csak az aktuális fényerőhöz képest a szintet tudja csökkenteni, nem alkalmas teljesen a szabályzásra. Ha nem 100%-os a fényerő, akkor nem tudja 100%-ra állítani, ez esetleg problémás lehet.
Kéne a parancs, amivel lehet állítani a fényerőt notebookon. Esetleg ez lehet, hogy segít, bár nem tudom, hogy konkrétan a világítás fényerejét csökkenti-e:
xrandr --output LVDS --set BACKLIGHT_CONTROL legacy -
válasz
hackeeeee #28128 üzenetére
Ha a gconf-editorban átírod, akkor egyáltalán változik a fényerő? Mert természetesen csak akkor működik. Az, hogy alapértelmezetten a csúszka 100-on áll, az a következő kapcsoló műve: --value=100
Ha a 100-at átírod másra (0 és 100 között), akkor azon fog állni alapból (ha nagyon kell, akkor átírom úgy a szkriptet, hogy az aktuális állást mutassa, de már csak holnap).
Ha amúgy működik a fényerőállítás, akkor kettő lehetséges ok van még ami szóba jöhet a működésképtelenségre: a gconf2 csomag nincsen feltelepítve, vagy root jogosultságokkal futtatod a fájlt.Akkor viszont ezzel nem lehet állítani a fényerőt sajnos. Pedig a bedugott tápos értéket átírva nálam működik normálisan a Windemen, azt néztem.
Sőt, tutira működnie kell, akkor valszeg nálad nem a fényerőállító billentyűkkel vannak gondok, hanem alapból nem állítható a fényerő valami miatt. -
-
válasz
hackeeeee #28123 üzenetére
Kreálsz egy fájlt tetszőleges névvel, majd belemásolod amit írtam. Adsz neki futási jogot, ezt lehet Nautilusban is (jobb egérgomb -> Tulajdonságok -> Jogosultságok -> Fájl végrehajtásának engedélyezése programként) vagy terminálban (chmod +x <fájlnév>).
Több lehetőséged is van ezután; vagy csinálsz neki egy parancsikont, ez lehet az asztalon (ott akár közvetlen lehet ez a fájl is), panelon és valamilyen dokkon is akár, vagy gyorsbillentyűt is hozzárendelhetsz az indításához (Rendszer -> Beállítások -> Gyorsbillentyűk), ekkor megadod parancsnak a fájl elérési útvonalát (pl. /home/.../fényrő).
-
-
válasz
hackeeeee #28118 üzenetére
Hm, tényleg nem lehet állítani, érdekes. A legegyszerűbb persze a gombkombinációval, de mivel nálad az nem működik most, akkor gconf-editorral kell megoldanod. Ha kell, akkor lehet írni egy scriptet is rá, aztán tod állítani egyszerűbben, esetleg Zenityvel még a csúszkás megoldás is megoldható.
apps -> gnome-power-manager -> backlight -> brightness_dim_battery -
válasz
hackeeeee #28110 üzenetére
Hát, a használata roppant egyszerű. Terminálban ki kell adni a procidnak megfelelő parancsot:
burnBX
burnK6
burnK7
burnMMX
burnP5
burnP6Valami roppant mód belassult az internetkapcsolatom, nem tom mi van, alig tudtam frissíteni és elküldeni.
(#28116) ntomka:
Most úgy tűnik, hogy helyreállt valamelyest. -
ntomka
nagyúr
válasz
hackeeeee #28040 üzenetére
Dehogy modolt, mondom, hogy a legfrissebb teszt verzió: [link]. Őszintén szólva úgy megszerettem már a Chrome-ot, hogy fejlesztésnél oldaltesztelésen kívül semmi másra nem szívesen használom már az FF-et.
(#28041) Kendek: Jah, csak vicc, hogy 20 ppa-t fel kell lassan rakjak, hogy a leggyakrabban használt programjaim frissek legyenek. El fogjuk így érni a windows szintjét, hogy minden program magát frissíti, nagyszerű.
(#28042) hackeeeee: A moonlight legújabb már Chromera is simán települ. A totem meg csak FF-re van?
-
ntomka
nagyúr
válasz
hackeeeee #28038 üzenetére
Hát ez az, hogy a moonlight az megy, csak éppen a működése hagy némi kívánnivalót maga után. A totem a problémás, nem megy Chrome alatt.
Jah.: Skype: van offline, de csak akkor kapja meg a másik fél, ha mindketten be vagytok jelentkezve valamilyen formában. Szóval ha a partner nincs bejelentkezve, addig nálad tárolódnak az üzenetek.
-
ntomka
nagyúr
válasz
hackeeeee #28034 üzenetére
Az rtl igen, az m1 wmv. Az utóbbira még jó lenne a totem, csak valamiért a Chrome nem használja. Az ezüstfényre felraktam a legújabb moonlight tesztváltozatot, két videót vitt is szépen, a harmadiknál a Chrome dobta, hogy jajj...
(#28035) Kendek: Talán már régi terv ez a canonicalnál, hogy kiszedik az aptitude-ot, azért nem frissítik. Én meg egyre jobban utálom ezt a csomagkezelési felfogást.
Csak az a szerencséjük, hogy a videokártyám náluk működik egyedül...
-
válasz
hackeeeee #28029 üzenetére
Asszem, hogy azt nem lehet állítani benne, hanem fix méretű. A lejátszással gondok vannak, hogy megszeretnéd változtatni?
(#28028) ntomka: ezt kipróbálom én is. Nagyon érdekes, hogy mind a Debian Sid, mind a Squeeze tárolójában már az újabb, 0.6.X verzió található, és még az aptitude-gtk csomag is ott van.
-
válasz
hackeeeee #28019 üzenetére
Én most az Exaile-re álltam át, például ott jól lejátsza.
(#28018) sheratan: 320 kB azért túlzás, az már 20 másodperc 128 kbps-nél. Bár mondjuk Audaciousban alapból 500 van beállítva.
Amúgy az Exaile-ben van "128 ezer" rádióadás, érdemes lenne ránézned, van Shoutcast. -
törölt tag
válasz
hackeeeee #28016 üzenetére
az a 32kb nagyon kevésnek tűnik. én ennek azt hiszem a tízszeresét használom általában, biztos ami biztos.
viszont amióta feltettem a mint9-et, azóta nem tölt be egyetlen rádióadót sem... se a beépített plugin, sem a shoutcast plugin. hiába nyook rá, hogy frissítse az adók listáját, semmi. próbáltam újratenni a plugint, de nem használt. ez mitől lehet? csak azért bosszantó, mert shoutcastról elég jól lehet stílus szerint válogatni adókat, és ilyen plugin nem nagyon van más lejátszóba, amennyire láttam. a songbird tudja, de azt már nem fejlesztik linuxra hivatalosan, meg az kicsit nehézkes csak rádiózásra. -
-
válasz
hackeeeee #27995 üzenetére
A képernyővédő alapértelmezetten sötét képernyő, ekkor valóban nem kapcsolja ki a monitort, csak elsötétíti azt. Rendszer -> Beállítások -> Képernyővédő, vedd ki a pipát a zárolásnál.
Egyébként a többit meg a gconf-editor segítségével lehet állítani:
apps -> gnome-power-manager -> lock -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #27990 üzenetére
Hoho....
A (!(state=maxvert | maxhorz) ) & !(title=DesktopConsole)-nél nyomtam, hogy rakja default-ra, és ott az a default érték, hogy any, és így már jók az ablakok.
Szerk.: Nem tom miért volt ez.
Alakul ez.
A hibajavításoknál hova érdemes pipát rakni, ami ténylegesen fontos lehet? És nem eszi a teljesítményt persze.
Ugye intel GMA4500 vga-ról van szó.
Nekem mindehonnan kivette...
Sehol nem volt fullscreene módban menü.
-
válasz
hackeeeee #27986 üzenetére
Az ablakdíszítésre mi van beállítva?
gtk-window-decorator --replace
Meg esetleg kapcsold be (mármint ha nem lenne már) a Hibajavításokat (az eszközöknél van). Jobb vagy más ötletem nincs, végignézve a beállításokat, nem találok a jelenséggel összefüggésbe hozható beállítást. -
válasz
hackeeeee #27984 üzenetére
Na látod, egyre jobb lesz, nem szabad feladni.
A gombokra nem nagyon van ötletem, mert nálam ilyen jelenséget nem tapasztaltam. De fura mindenképp és valami bug lehet, mint feature, rákeresve sem találtam hasonló gondokkal küszködő egyéneket. Ha visszarakod balra őket, akkor is eltűnnek?
-
válasz
hackeeeee #27980 üzenetére
Igen, ott azt írja, hogy ez mindenképpen kell, hogy működjön normálisan a ventivezérlés, így érdemes lenne kipróbálnod. Viszont a felfüggesztés és hibernálás nem ajánlott, mert akkor megint nem jó. A teendők GRUB 2-nél:
Nyisd meg szerkesztésre a /etc/default/grub fájlt, majd írd át a következő sort ilyenre:GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="acpi_osi="Linux" quiet splash"
Azután nyomass terminálban egy
sudo update-grub
parancsot. Végül indítsál újra és figyeld meg, hogy változott-e valami.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #27979 üzenetére
Kezdem unni ezt a ventillátor témát. Sztem feladom a linuxot, mert ez így nem jó... Amíg nem pörgeti fel, addig nincs baj, de ha egyszer felpörgeti, onnantól halál, me kib@szott hangos, egészen addig, amíg nem indítom újra...Kicsit kezdem megunni.
Ahogy olvasgattam most, ez a H2o bios csodája a toshibánál...
Találtam valami ilyet, hogy: boot/grub/menu.lst: acpi_osi="Linux" (fan will not function correctly without) - Itt láttam.
Ezt megnézné valaki, hogy alapból min van?
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő