Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
válasz
body007
üzenetére
Ilyet nem akarok, mert ilyen van már benne a kezdetektől fogva. Alapértelmezetten 10 van megadva, ha ezen felül készül, akkor a legrégebbi törlődik automatikusan. Rendszerment -> Beállítások -> Maximális átmeneti mentések száma
Az egyidejűleg megtartani kívánt kiemeletlen visszaállítási pontok száma, a régebbiek automatikusan törlődnek új mentés készítésénél.
Ha nem is felülírja a régieket, de törli előtte őket és újat készít. Ez általában gyorsabb, mint a felülírás.
Annyit hozzá kell tenni azért, hogy a Linux Mint menüjével nem kompatibilis a cucc, ha valaki arra akarná feltenni. Bár egyébként működik és a GNOME főmenüben jó, meg persze a terminálban is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
body007
üzenetére
Lehet rá fogok szokni mostmár...Lehet vmikor fel is rakom.

De az a baj, hogy nem teleptettem semmit... Ami ehhez kapcsolódna, múltkor elszenvedtünk egy csomót, mire a ventivezérlést sikerült meggyógyítani, de az úgylátszik sikerült, de ez a fényerő dolog...
Nah mindegy. Kezdő linuxosként nem sokat tudok, bár legalább már pár dologgal tudok bánni, hála ezeknek a beállításoknak, amiket Kendek tanácsára nézegettem, állítottam... 
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nah mindegy. Kezdő linuxosként nem sokat tudok, bár legalább már pár dologgal tudok bánni, hála ezeknek a beállításoknak, amiket Kendek tanácsára nézegettem, állítottam...