Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
x123456
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Többség úgy csinál, ahogy te. Én viszont egy lusta disznó vagyok: a "nagygépemet" többnyire szerverként működtetem és a laptopomról, a lakás másik végéből lógok rajta.
Bekapcsolni is wake-on-lan szoktam. Aztán ha rámjön a játszhatnék, akkor grub-reboot x és mire átvonszolom magam, addigra ott a windows bejelentkező képernyő.
Kikapcs után viszont újra a linux bootol. No ez az, amit a 10.04+LVM+grub2 összeállítással nem sikerült összehoznom. Azt még át tudom írni, hogy a köv. rebootnál ki induljon, de ez permanensen ott marad. Megoldást eddig nem találtam.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest