Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem tudom akkor, hogy hogyan lehetne állítani, használd így.

Viszont nekem most úgy elment a kép, hogy vissza sem jött, reset után meg nem reagált pár műveletre, mint rendszer-visszaállítás, csomagtelepítés, egyszerűen nem dolgozott. Na mindegy, helyreállításmódban visszaálltam a tegnapi mentésre, most jó minden. Igazából most, hogy nézem, nincs is olyan frissítés, ami gyanús lenne:
brasero brasero-common cairo-dock cairo-dock-core cairo-dock-data cairo-dock-plug-ins cairo-dock-plug-ins-data cairo-dock-plug-ins-integration gcalctool gconf2-common gnome-codec-install gnome-session-canberra grub-common grub-pc indicator-sound kde-l10n-hu language-pack-gnome-hu language-pack-hu language-pack-kde-hu libbrasero-media0 libcairo2 libcanberra-gtk-module libcanberra-gtk0 libcanberra-pulse libcanberra0 libclutter-1.0-0 libdconf0 libjs-jquery libnotify1 libpoppler-glib5 libpoppler6 libslang2 usetweaks poppler-utils python-apport python-papyon python-problem-report rhythmbox rhythmbox-plugin-cdrecorder rhythmbox-plugins update-manager-coreVagy valakinek valami esetleg?

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest