- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Én is ugyanezzel **opok
Ha ntfs-ről rakod a megosztott mappába, akkor hiába te vagy a tulaj, a jogok összekeverednek, nem tudom miért. Jelöld ki az összes fájlt és egyszerre adj a "többiek"-nek minden jogot, utána menni fog. Tehát akkor zazul meg amikor rárakod, nem amikor már rajta van
-
MacCaine
őstag
Imádom az ilyen hibajelenségeket.
Kb. fel tudnám kötni magam miattuk. Tippem sincs, mi a bibi.
(#48053) hcl: Ha jogosultság miatt utasítja el, akkor nincs jogod hozzáférni. A szerveren minden file-nak ugyanaz a létrehozója / tulajdonosa, és ugyanazok a jogok vannak beállítva?
-
Lacces
őstag
Én elolvasok erről egy könyvet, én tényleg nem értem
(most akkor én is root vagyok, meg külön tudok root-ot is létrehozni?
)
Én a sudo passwd root nélkül is tudok su-val root szintre lépni
(komolyan a mai friss telepített ubuntu 10.04.4-en is működik)
Mind1, nekem mindig az lesz a root, akinél root@ubuntu van a terminálban kiírva, a többi max admin, mint én is
-
MoneyHunter
csendes tag
Adatok a laptopról:
· Intel Core 2 Duo, Intel Core Duo vagy Intel Celeron M processzor;
· VIA VN896 + VT8237A chipset;
· 15.4” Glaretype WXGA TFT kijelzı (1280x800);
· 2 db DDR2/667MHz memória slot, max. 2GB RAM;
· Magyar billentyőzet, Touchpad scroll funkcióval;
· VIA VN896 integrált videókártya, 256MB-ig bıvíthetı memória
függvényben;
· SATA merevlemez;
· Dual DVD író;
· 1x Express Card slot;
· AC97 hangkártya + 2db belsı hangszóró + 1db belsı mikrofon;
· S/PDIF digitális kimenet (5.1 CH)
· 3x USB 2.0;
· 1x külsı monitor csatlakozó;
· 1xRJ45 10/100Mbps Ethernet csatoló;
· 1xRJ11 56k modem;
· 1x mikrofon csatl., 1x fejhallgató csatl.;
· 7-in-1 belsı kártyaolvasó;
· Li-Ion akkumulátor;
· Wireless LAN;
· Méret: 360 x 267 x 25.41,5GB ram van benne.
Ugye a Zorinnal problémáim akadtak, most kipróbálom ezt: http://lxde.org/Core2
Ha az LXDE nem válik be, akkor kipróbálom ajánlatod! -
1. Felraktam az Ubuntu által ajánlott drivert
2. Utána átpattintottam a CCC-t kiterjesztett módba
3. Reboot
4. Bekapcsoltam, hogy csak az 1. képernyőn legyen a launcher, és most működik
"Az informatika 20% matek, 60% miszticizmus és 20% agyérgörcs" -Kendek: Köszönöm szépen még1x! Nélküled nem biztos hogy rájöttem volna. Sőt!
Most már csak egy gondom van: Hogy csinálok hardveres videógyorsítást Ubuntu alá HD5770-nel? nVidia altt két checkbox volt az egész, itt fogalmam sincs. O.o
Üdv. core2
-
törölt tag
persze, de azért nézd meg mondjuk egy office csomagnak mennyi függősége van. még az amúgy viszonylag rendben van, mert nem épül bele olyan nagyon az alap rendszerbe. de mondjuk egy képnézegető már eléggé, és ha azt frissíted, akkor lehet, hogy az új verzió egy olyan lib-et fog keresni, ami a régi rendszerben nincs még meg, vagy nem azt csinálja teljesen. namost ha a lib-et is frissíted, akkor meg az azt használó régi program nem biztos hogy megy. de ha azt a programot is frissíted, akkor meg amit az használ lib-eket is kell, az megint keresztbetehet egy másik alkalmazásnka, és így tovább.
aag: igen, csak te bár felhasználó vagy, de nem megrendelő. ezt kellene megérteni. amí] a win esetében te fizetsz a termékért (=fejlesztőkért, stb), addig itt nem te, hanem valaki, akinek szüksége van erre a termékre, például egy nagyvállalat (IBM, HP, akárki). ha neki kell egy olyan változtatás, ami esetleg megtöri a te általad használt valamelyik program integritását (mert nekik az nem élvez prioritást), akkor az fog történni, hiába mérgelődsz te miatta. az Ubuntu egy desktop rendszer, de attól még egy konkrét feladatra egy konkrét megrendelőnek fejlesztik.
de ajánlottam több megoldást is, megpróbálhatod őket, lehet, hogy menni fog valamelyik. a legolcsóbb például a rolling kiadás, Debian alapokon most hirtelen csak az LMDE jut eszembe, de vannak még mások is biztosan. -
Lacces
őstag
-
Lacces
őstag
Lehet teljesen logikátlan, én aláírom, de akkor mi a gondja?
Őszintén szólva nem tudom, kerestem neten, nem ment, nem találtam, csak más is panaszkodott akkoriban rá... felírtam fórumba a legjobb hsz a következő volt: terminálban kill-eld. OK, anyám nem lesz ubi fan, és én sem igazán.
10.04, alapból ilyen volt, itt meg most a 12.04 béta, egy frissítés után, csak a kezdeteknél raktam fel az összes app, ami nekem kellett...
Szerencsére a 12.04 nem mindig csinálja, de előfordulgat napi szinten, (már 1 hete)
-
Első-első, nekem hasonlít a Bash-ra is, csak - bizonyos téren - szerényebb lehetőségekkel (ezért is egészítik nagyon jól egymást).
(#47557) God Vazzeg: Puszta logika és összefüggés az egész, őszintén szólva néha már én sem látom át, hogy mi hogy van és miért úgy csináltam.
Tegnap is erősen gondolkodtam valamin, hogy azt miért oda raktam és miért nem amoda, míg végül rájöttem, hogy a trükkös megvalósítás végett csináltam így. -
HENE
aktív tag
Közben teszteltem a mountot. a forrás és a cél között kell -R kapcsoló (fogalmam sincs, hogy mi ez, csak láttam), és azzal működik.
Mi a különbség könyvtár esetében a symlink és a mount között? (csak tippelem, hogy a symlink állandó, a mount pedig a kikapcsolásig tart? (kivéve ha megadom a fstabban?) Csak tippelek! -
HENE
aktív tag
Persze, világos, hogy működik, csak arra utaltam, hogy ez a "fícsőr" nem lenne kihasználva.
ON:
Az ftp-vel kapcsoltban arra gondoltam, hogy a virtuális usereket (pl. pure-ftp) keresztül bezárnám a saját könyvtárukba, de valamilyen módon a közösen elérhető könyvtárakat, mountolnám, linkelném, saját könyvtárukba. Csak tapogatózok, ötletelek, nem tudom, hogy ez hogy mehet. (jogosultság, miegyéb)
Könyvtárat egyébként lehet mountolni? -
HENE
aktív tag
-
HENE
aktív tag
Mi a HTPC lét mértékegysége?
Komolyra fordítva, hogy érted, hogy mennyire lesz HTPC? Arra használnám, amire leírtam.
A Mythbuntu rendszer funkcionalitását tekintve mennyire más mint egy Ubuntu + XBMC? Gondolom a kezelés/konfigurálás más, de a lényegét tekintve? Eddig XBMC-t használtam, ezért gondoltam arra. Miért lenne jobb a Mythbuntu? -
atesss
addikt
Nincs kulonbseg, nem is nagyon tudom mozgatni, feszesen benne van az aljzatban (alaplapi).
És maga a csatlakozó is betonstabilnak tünik.
Kulserelni nyom nincs a pendrive-on, meg csak nem is karcos a muanyag ház.
Mivel narancsszinu - atlatszo a háza, igy latszik a belseje is valamelyest.Most átdugtam egy másik portra, ez egy hosszabbitóba megy.
Ebbe is eléggé feszesen megy bele.
De most ezt irta ki az lsusb:ubuntu@ubuntu:~$ sudo lsusb -v -s 001:009
Bus 001 Device 009: ID 090c:1000 Feiya Technolog
Device Descriptor:
bLength 18
bDescriptorType 1
bcdUSB 2.00
bDeviceClass 0 (Defined at Interfac
bDeviceSubClass 0
bDeviceProtocol 0
bMaxPacketSize0 64
idVendor 0x090c Feiya Technology Cor
idProduct 0x1000 Flash Drive
bcdDevice 11.00
iManufacturer 1
iProduct 2
iSerial 3
bNumConfigurations 1
Configuration Descriptor:
bLength 9
bDescriptorType 2
wTotalLength 32
bNumInterfaces 1
bConfigurationValue 1
iConfiguration 0
bmAttributes 0x80
(Bus Powered)
MaxPower 500mA
Interface Descriptor:
bLength 9
bDescriptorType 4
bInterfaceNumber 0
bAlternateSetting 0
bNumEndpoints 2
bInterfaceClass 8 Mass Storage
bInterfaceSubClass 6 SCSI
bInterfaceProtocol 80 Bulk (Zip)
iInterface 0
Endpoint Descriptor:
bLength 7
bDescriptorType 5
bEndpointAddress 0x81 EP 1 IN
bmAttributes 2
Transfer Type Bulk
Synch Type None
Usage Type Data
wMaxPacketSize 0x0200 1x 512 bytes
bInterval 255
Endpoint Descriptor:
bLength 7
bDescriptorType 5
bEndpointAddress 0x02 EP 2 OUT
bmAttributes 2
Transfer Type Bulk
Synch Type None
Usage Type Data
wMaxPacketSize 0x0200 1x 512 bytes
bInterval 255
can't get device qualifier: Connection timed out
can't get debug descriptor: Cannot send after tr
cannot read device status, No such device (19)
ubuntu@ubuntu:~$ -
törölt tag
a Süsü egyébként pont Slack leágazás (volt valamikor az őskorban).
szerintem leginkább az tud megkülönböztetni egy-egy kiadást, hogy a fejlesztők mennyire nyúltak bele a csomagokba, és mennyire fut hibamentesen az ember hardverén. jó példa a gnome-shell: teljesen más felhasználói élmény mondjuk Fedorán és Ubuntura feltéve.
-
ViZion
félisten
Nah, még egy ok, amiért hanyagolom a KDE-t...
de openSUSE-nál gnome shell-el gnomesu van, Gparted-nek, meg egy pár proginak a root jog sem elég, h hegeszteni tudjon a rendszeren...
Köszi, h várjátok, remélem, ha elolvastátok sem okoz majd csalódást - bár akik itt vannak azoknak sok újdonságot nem fog tartalmazni.
-
PuMbA
titán
Monitor 60Hz-en, VSync belőve a Xorg.conf-ba EXAVSync opcióval, Swapbuffers wait for sync benyomva, XV_SYNC_TO_VBLANK opció bekapcsolva az X Serverben és semmilyen más program nem fut, de akkor is szakad teljes képernyőn meg nem teljesen is és mivel Unity 2D ezért más sync opciót már nem tudok benyomni
A Unity 3D meg annyira lassú, hogy szaggatnak a 720p videók, de legalább nincs szakadás.
Egyébként nem is kell megnézni, akinek van Launchpad acc-ja az nyomjon egy affects me-t aztán annyi
-
Expulso
tag
..én csak azon vagyok fennakadva, hogy ha egyszer lépésről lépésre haladok, sem jön össze.. próbáltam a driverben leírtakat pontról-pontra az sem ért szart sem.
..csak akkor lenne ilyenkor ott az ember aki rávágta hogy támogatja meg kompatíbilis. jó hogy nem egy új linux-ot kelljen már közben terminálba legyártanom. dekötsögül megtámogatnám a fejét
-
-
Expulso
tag
gfellner@gfellner-desktop:~$ sudo modprobe rt2870
FATAL: Module rt2870 not found.
gfellner@gfellner-desktop:~$attól, hogy 10.04 LTS van fent, kétlem hogy amiatt ne támogatná.. (az egyik korábbi hozzászólásra reagálva) a spec szerint még 9.04-en is kéne hogy működjön.
egyébként semmi mókulás" nem volt a gépen, fel lett téve a rendszer.. lefrissítettem a frissítéskezelőben, pár progit feltettem programközponton keresztül, testre szabtam a rendszert.. na mondom akkor oldjuk meg végre ezt is.. és ez megint itt töri nekem a borsót.
-
Expulso
tag
TP-Linkre ezeket kapom (itt az Asus ki van húzva (de nemsokára megy a kukába)
gfellner@gfellner-desktop:~$ lsusb
Bus 002 Device 002: ID 148f:2573 Ralink Technology, Corp. RT2501USB Wireless Adapter
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
gfellner@gfellner-desktop:~$ iwconfig
lo no wireless extensions.eth0 no wireless extensions.
wlan0 IEEE 802.11bg ESSID:"Officehotel_3"
Mode:Managed Frequency:2.462 GHz Access Point: 00:23:699:4B
0
Bit Rate=48 Mb/s Tx-Power=8 dBm
Retry long limit:7 RTS thrff Fragment thr
ff
Power Managementn
Link Quality=48/70 Signal level=-62 dBm
Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0gfellner@gfellner-desktop:~$
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ezt pedig akkor ha csak az Asus van rádugva
gfellner@gfellner-desktop:~$ lsusb
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 001 Device 004: ID 0b05:1784 ASUSTek Computer, Inc.
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
gfellner@gfellner-desktop:~$ iwconfig
lo no wireless extensions.eth0 no wireless extensions.
gfellner@gfellner-desktop:~$
kicsit utánaolvastam még az Asus specifikációinak - "OS support" Linux: Redhat 9.0 (Kernel 2.4.20), Ubuntu 9.04 (Kernel 2.6.28-11), Fedora10 (Kernel: 2.6.27.5-117)
-
ViZion
félisten
Szerintem meg a Lubuntu jobb kezdésnek
... alap Ubuntu teljesen jó.
SektorFlop: KDE-ről van HCL-nek cikkje a logouton, Ubuntuhoz van sok okosság a neten, de itt is kérdezhetsz. Csak konkrétan kérdezz, mert erre a válasz: nézd meg a mappádban.
Ha mondjuk másik meghajtón van, akkor a fájlkezelővel odamész, mappa megnyit, belenéz... pont mint más oprendszeren. Konkrét kérdésre tudunk csak válaszolni. Nehéz néha leírni valóban, de ez a módja... -
mrskatejoe
aktív tag
Szia
furcsa jószág ez a windows rendszer az biztos. Megosztottam win7 egy mappát a fentiek alapján. A családban 4 gép van plusz 3 androidos telefon. Egy xp rendszer kivételével ( 3 xp-s gép van ) minden látta a mappát csak az az egy nem
, pedig a beállítások egyeztek. Újra kellett rakni az xp-t és akkor ment gond nélkül.
Tüzetesen átolvastam az írásodat, és ismételten azt kell, hogy mondjam szuper jó ! Több írást is elolvastam de ez nagyon tetszett
A szamba nálam grafikus felületen jelenik meg. Kicsit még olvasgatok utána és megcsinálom
-
mrskatejoe
aktív tag
Köszi olvasgatom mindjárt.
Az a helyzet, hogy egyszerű volt a dolgom win7 alatt. Mint írtam wifin értem el telefonról a "megosztott mappát "
Win7 alatt csak ennyi volt a dolgom . Létrehoztam egy " mappát ". Beléptem a hálózatokba, "Hálózati és megosztási központ" majd "Speciális megosztási beállítások" menüpont. Azután már csak be kellett állítani " Különböző Hálózati profilok megosztási beállítását.
Ezután jobb klikk és a megosztani kívánt mappára és hozzá adtam az otthoni csoportokhoz, majd spec megosztás és kész volt . Innentől a mappa meg volt osztva (otthoni csoportnak )valami ilyet gondoltam, hogy linuxon létre lehet hozni. A wifit használva a mappában lévő médiát ( zene film ) tudtam telefonról hallgatni , nézni. Esetleg onnan tudtam alkalmazást telepíteni.
Amit ajánlottál még nem olvastam el, lehet ugyan ez ?
-
-
Na szóval az a kicsi t a végén azt jelenti, hogy az egyéb felhasználóknak be van állítva a végrehajtási jog, mert különben nagy T lenne ott. Csak a valóságban nem megy vele semmire az user nevű felhasználó, mert ha nem tudja olvasni a fájlt, akkor futtatni sem. Mivel viszont van ilyen válasz lehetőség, inkább mégis lehet, hogy a c. végrehajtási lesz a megfelelő. Mindez attól függ, hogy hogyan értik a dolgot, elméletben vagy gyakorlatban.
-
Mtbsrác
senior tag
Azonos eszközön van a partíció, amire mentesz, mint a rendszer?
Ha másik einyón van, akkor lehet, hogy döglődik a winyó. Tényleg tesztelni kéne, hogy más esetben is behal-e.Sajnos pont ott száll el, hogy másik vinyóra/partícióra akarom átmásolni a komplett rendszert.
Igaz nem visszaállítási pontot kérek hanem rendszermásolást vagy micsodát. Viszont kénytelen vagyok másik vinyóra tenni mert amin van a rendszer azt nemfogom megbolygatni. (megjártam már miatta) A rendszermentbe kiválasztom hogy hova tegye sdb(valamennyi) értelemszerűen és hogy formázza ext2-re. Majd kis másolás 1-2percig utána síri csend. Vinyó tesztelve 3 különböző nagyméretü file-t másoltam rá összevissza terheléstesztnek de hibátlan volt. -
-
bsanya
aktív tag
Előre is köszönöm!!!
/dev/sda6 / ext4 rw,errors=remount-ro,commit=0 0 0
proc /proc proc rw,noexec,nosuid,nodev 0 0
sysfs /sys sysfs rw,noexec,nosuid,nodev 0 0
fusectl /sys/fs/fuse/connections fusectl rw 0 0
none /sys/kernel/debug debugfs rw 0 0
none /sys/kernel/security securityfs rw 0 0
udev /dev devtmpfs rw,mode=0755 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,noexec,nosuid,gid=5,mode=0620 0 0
tmpfs /run tmpfs rw,noexec,nosuid,size=10%,mode=0755 0 0
none /run/lock tmpfs rw,noexec,nosuid,nodev,size=5242880 0 0
none /run/shm tmpfs rw,nosuid,nodev 0 0
binfmt_misc /proc/sys/fs/binfmt_misc binfmt_misc rw,noexec,nosuid,nodev 0 0
gvfs-fuse-daemon /home/sanya/.gvfs fuse.gvfs-fuse-daemon rw,nosuid,nodev,user=sanya 0 0
/dev/sda5 /media/Egyeb ext4 rw,nosuid,nodev,uhelper=udisks 0 0 -
bsanya
aktív tag
Tudom írni, olvasni, hiszen még most is oda mentek minden fontos dolgot, hogy egy újratelepítésnél ne vesszen minden
A többit, amit írtál kicsit magas
Van egy olyan partícióm (mert nálam is ugyanez a helyzet), ami megmaradt a Kubunturól, és ugyanazok a mappák vannak benne. Jelen pillanatban a Media/Egyeb/Sanya alatt vannak ugyanazok a mappák, amik a Home/Sanya alatt vannak, ezt nyugodtan törölném, mert nem mentettem ide semmit és a Media/Egyeb/Sanya-t csatolnám oda...
Ez bonyolult lenne? -
H.Roland
aktív tag
Most nézem, hogy a linuxtv.org-on lévő v4l-cx23418-as firmware-eket már betölti magától, csak ezt a xc3028-v27.fw-t hiányolja. (Amikor három éve a 9.04-est próbáltam, akkor még ezeket utólag kellett installálni, azóta valamit fejlődtek szerencsére.) Ez alapján felrakom, és megnézem, hog változik-e a helyzet.
Majd írok, hogy sikerült, köszi a segítséget. -
H.Roland
aktív tag
Igen, ezek az option name-es értékek a tvtime.xml-ben vannak tárolva. Nálam ebben az xml-ben nem volt "V4LDevice" nevű érték, így beleraktam. Ha a value-t "/dev/video"-ra állítom, azt írja, hogy "Az eszköz megnyitása sikertelen; Nincs ilyen (/dev/video) nevű könyvtár", és tényleg nincs. Csak /dev/video0, /dev/video24 és /dev/video32 van. A /dev/video32-re már nem írja a "cx: Érvénytelen argumentm, eszköz megnyitása sikertelen" dolgot, csak egyszerűen "Nincs jel" felirat fogad.
Ez a DVR3100 H kártya analóg és DVB-T hibrid.
Megnéztem a dmesg kimenetét, és a kártyát jól inicializálja, csak hiányolja a firmware-t, nem tudom, hogy ezt csak a kártya DVB-T részéhez hiányolja, vagy az analóghoz is.[ 13.753688] cx18-0: Registered device video0 for encoder MPEG (64 x 32.00 kB)
[ 13.753691] DVB: registering new adapter (cx18)
[ 13.755650] xc2028 2-0061: attaching existing instance
[ 13.755652] xc2028 2-0061: type set to XCeive xc2028/xc3028 tuner
[ 13.755655] DVB: registering adapter 0 frontend 0 (Zarlink ZL10353 DVB-T)...
[ 13.755733] cx18-0: DVB Frontend registered
[ 13.755735] cx18-0: Registered DVB adapter0 for TS (32 x 32.00 kB)
[ 13.755753] cx18-0: Registered device video32 for encoder YUV (20 x 101.25 kB)
[ 13.755773] cx18-0: Registered device vbi0 for encoder VBI (20 x 51984 bytes)
[ 13.755789] cx18-0: Registered device video24 for encoder PCM audio (256 x 4.00 kB)
[ 13.755808] cx18-0: Registered device radio0 for encoder radio
[ 13.755809] cx18-0: Initialized card: Leadtek WinFast DVR3100 H
[ 13.755973] cx18: End initialization
[ 13.757230] cx18-alsa: module loading...
:
:
[ 14.965044] cx18-0 843: loaded v4l-cx23418-dig.fw firmware (16382 bytes)
[ 14.990803] cx18-0 843: verified load of v4l-cx23418-dig.fw firmware (16382 bytes)
[ 14.992547] xc2028 2-0061: Error: firmware xc3028-v27.fw not found.
[ 14.993695] xc2028 2-0061: Error: firmware xc3028-v27.fw not found.
[ 14.996407] xc2028 2-0061: Error: firmware xc3028-v27.fw not found. -
BDave
őstag
A wine .exe-re ezt: "wine: Install the Windows version of Mono to run .NET executables" Erre leszedtem a windowsos Mono-t, feltelepítette a Wintricks, aztán utána újra lefuttattam a wine .exe-t és megint ezt írta ki. Mintha nem vette volna észre, hogy már azóta feltelepült.
A mono .exe-re pedig rengeteg sort elkezd írni, ami végül így végződik:
"at (wrapper runtime-invoke) <Module>.runtime_invoke_int_object (object,intptr,intptr,intptr) <0xffffffff>" -
deathtania
senior tag
na ezt még nem próbáltam, mert nem találtam meg.
ha letöltöm ezt az izét, azzal mit kellene csinálnom? kezdő vagyok még ubuntuban, és a sima csomagkezelő nem csinál semmit, csak megnyitja.bár már lassan kezd elrobbanni az agyam, és lehet, hogy inkább felrakok egy win7et. azzal sosem volt ennyi problémám...
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Opel topik
- Fizika topic
- Milyen monitort vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest