Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
-
-
Próbáld ki a linuxot. Önreklám rulez

Amúgy leírják, h melyiket mire: de ha nem jó architektúrára szedted le, akkor szól.
CoreDuo: "Unlike the Intel Core, Intel Core 2 is a 64-bit processor, supporting Intel 64."
CoreDuo 32 bites / Core2Duo 64 bites
32 bites .iso mindenre jó, mint a svédcsepp. Ha több, mint 4 GB ramod van, akkor is jó a 32 bites, Linuxnál máshogy megy a ram szétosztása, kihasználja mindet, csak program nem tud 4 GB-nél többet használni. (majd kijavítanak legfeljebb, de én így tudom) -
Linuxra wipe programot sajna nem ismerek, én ezt tenném:
Win alatt letörölsz mindent, ami nem kell: programfiles, doc&settings ürít.
CCleaner telepít, abban van wipe white space, az felülírja párszor 0 és 1 -el az üres területeket. Pár óra, kész. Utána Live CD-ről GParted, a vinyón új partíciós tábla létrehozása... ezután max a csupasz win rendszered tudják visszahozni, nagyon drágán. -
Sweet Lou 6
addikt
egy tipp, mert nem vagyok annyira hozzáértő a témában, de ha mondjuk törlöd a partíciós táblát, majd egy újat hozol létre, az nem jó?
Szerk.: megtaláltam
egy wipe nevű program asszem úgy törli az adatokat, hogy teleírja random bitekkel a törölni kívánt helyetha egész partíciót akarsz:
sudo apt-get install wipe
és utána
sudo fdisk -l
meghajtó nevét kideríted.
sudo wipe /meghajtó neve/ha csak mappákat:
sudo wipe /dev/sdb1/könyvtár/fájl
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De egy Mplayerrel, Smplayerrel, vagy VLC -vel vinnie kellene.