Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
az új verzió egy olyan lib-et fog keresni, ami a régi rendszerben nincs még meg, vagy nem azt csinálja teljesen
A legbutább programozók fejlesztenek így. A Windowsban is volt anno ilyen. A buta programozó "megjavította" a Windows saját dll-jét, hogy neki jó legyen. A többi program ami meg az eredetit használta volna, ijedtében hanyatt vágta magát.
Én azthittem, hogy a mai programozók ennél már okosabbak. Ha egy programnak új kell, tegye be a saját könyvtárába és használja azt. Ha pedig ennyire nem okos programozó, akkor ne programozzon. Dolgos kezekre mindig szükség van a földeken. Akkor kapáljon. Szerintem ez ilyen egyszerű.igen, csak te bár felhasználó vagy, de nem megrendelő. ezt kellene megérteni.
Nekem? Na figyelj: A felhasználó linux esetében a megrendelő. Ezt kellene megértenie a linux-fejlesztőknek.
de ajánlottam több megoldást is, megpróbálhatod őket, lehet, hogy menni fog valamelyik
Áááá-neeem. A próbálgatásra nincsen elég időm. Ha biztosan működő dolog kell, ott az XP. Ha ingyenes, akkor megalkuszom a linuxal. De ameddig ez így lesz, a linux nem tudja magát kinőni...
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- iPad Smart Keyboard
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amúgy pont ezért nem szoktálk a nagyobb, elterjedtebb dolgokat a legújabb futtatókörnyezetekre fejleszteni. Vagy inkább nem érdemes
Én azthittem, hogy a mai programozók ennél már okosabbak. Ha egy programnak új kell, tegye be a saját könyvtárába és használja azt. Ha pedig ennyire nem okos programozó, akkor ne programozzon. Dolgos kezekre mindig szükség van a földeken. Akkor kapáljon. Szerintem ez ilyen egyszerű.