- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
Aktív témák
-
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
az új verzió egy olyan lib-et fog keresni, ami a régi rendszerben nincs még meg, vagy nem azt csinálja teljesen
A legbutább programozók fejlesztenek így. A Windowsban is volt anno ilyen. A buta programozó "megjavította" a Windows saját dll-jét, hogy neki jó legyen. A többi program ami meg az eredetit használta volna, ijedtében hanyatt vágta magát.
Én azthittem, hogy a mai programozók ennél már okosabbak. Ha egy programnak új kell, tegye be a saját könyvtárába és használja azt. Ha pedig ennyire nem okos programozó, akkor ne programozzon. Dolgos kezekre mindig szükség van a földeken. Akkor kapáljon. Szerintem ez ilyen egyszerű.igen, csak te bár felhasználó vagy, de nem megrendelő. ezt kellene megérteni.
Nekem? Na figyelj: A felhasználó linux esetében a megrendelő. Ezt kellene megértenie a linux-fejlesztőknek.
de ajánlottam több megoldást is, megpróbálhatod őket, lehet, hogy menni fog valamelyik
Áááá-neeem. A próbálgatásra nincsen elég időm. Ha biztosan működő dolog kell, ott az XP. Ha ingyenes, akkor megalkuszom a linuxal. De ameddig ez így lesz, a linux nem tudja magát kinőni...
Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Amúgy pont ezért nem szoktálk a nagyobb, elterjedtebb dolgokat a legújabb futtatókörnyezetekre fejleszteni. Vagy inkább nem érdemes
Én azthittem, hogy a mai programozók ennél már okosabbak. Ha egy programnak új kell, tegye be a saját könyvtárába és használja azt. Ha pedig ennyire nem okos programozó, akkor ne programozzon. Dolgos kezekre mindig szükség van a földeken. Akkor kapáljon. Szerintem ez ilyen egyszerű.