- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
Aktív témák
-
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
az új verzió egy olyan lib-et fog keresni, ami a régi rendszerben nincs még meg, vagy nem azt csinálja teljesen
A legbutább programozók fejlesztenek így. A Windowsban is volt anno ilyen. A buta programozó "megjavította" a Windows saját dll-jét, hogy neki jó legyen. A többi program ami meg az eredetit használta volna, ijedtében hanyatt vágta magát.
Én azthittem, hogy a mai programozók ennél már okosabbak. Ha egy programnak új kell, tegye be a saját könyvtárába és használja azt. Ha pedig ennyire nem okos programozó, akkor ne programozzon. Dolgos kezekre mindig szükség van a földeken. Akkor kapáljon. Szerintem ez ilyen egyszerű.igen, csak te bár felhasználó vagy, de nem megrendelő. ezt kellene megérteni.
Nekem? Na figyelj: A felhasználó linux esetében a megrendelő. Ezt kellene megértenie a linux-fejlesztőknek.
de ajánlottam több megoldást is, megpróbálhatod őket, lehet, hogy menni fog valamelyik
Áááá-neeem. A próbálgatásra nincsen elég időm. Ha biztosan működő dolog kell, ott az XP. Ha ingyenes, akkor megalkuszom a linuxal. De ameddig ez így lesz, a linux nem tudja magát kinőni...
Aktív témák
- Death Stranding (PC)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy pont ezért nem szoktálk a nagyobb, elterjedtebb dolgokat a legújabb futtatókörnyezetekre fejleszteni. Vagy inkább nem érdemes
Én azthittem, hogy a mai programozók ennél már okosabbak. Ha egy programnak új kell, tegye be a saját könyvtárába és használja azt. Ha pedig ennyire nem okos programozó, akkor ne programozzon. Dolgos kezekre mindig szükség van a földeken. Akkor kapáljon. Szerintem ez ilyen egyszerű.