- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
jss
aktív tag
Futtatok USB-ről egy KUBUNTU LIVE-ot. Szeretnék filmet nézni, de nem igazán akar letöltődni a codek, 50 %-nál nem töltődik tovább. Rosszul csinálok valamit, vagy a LIVE miatt van a probléma?
-
jss
aktív tag
Oké, sikerült bootolni, csak valahogy nem tetszik így elsőre, amit látok. Félreértés ne essék, nem leszólni akarom, meg érdekel is, csak valahogy nem hozza azt a vizuális élményt, mint a Win7. Jól tudom, hogy ez a Gnome ablakkezelő, amit a LIVE használ?
Láttam én már tuti jól kinéző Linux asztalt, de ez valahogy nem az igazi...
Ha telepítem a magyar nyelv csomagot, akkor teljesen magyar nyelvűvé válik?
-
jss
aktív tag
Legjobb lenne pendrive-ról bootolni. Milyen formában kerüljön ez az egész a pendrive-ra?
Mintha CD-re írnám? -
jss
aktív tag
Letöltöttem : ubuntu-11.10-desktop-amd64.iso
1.Ez a név ugye nem arra utal, hogy csak AMD processzoros gépen megy ez a fajta?
Ugye jól gondolom, hogy ez telepíthető a CoreDuo processzoros gépemre?2.Legjobb lenne pendrive-ról bootolni. Milyen formában kerüljön ez az egész a pendrive-ra?
-
jss
aktív tag
válasz
leslieke #47574 üzenetére
Hálásan köszönöm, elmélyedek benne!
De előbb még lenne valami. Vettem egy laptopot, és eladnám az asztali gépet hamarosan.
Mind két esetben felmerült, hogy olyan szinten törölni kéne a HDD-t, hogy a törölt adatokat később visszaállítani ne lehessen, még mindenféle csili-vili varázs programokkal sem. Gondoltam elindítom az UBUNTU-t LIVE-ként, és az alól csinálnám meg. Milyen módon lehetne ezt? -
jss
aktív tag
Szeretnék a PC-re egy Ubuntut feltenni. Másodszor is neki futnék... A probléma az, hogy ha valami nem tiszta, akkor ugye a netes fórumokon lehet kérdezni. De ha pont a netet nem tudom beállítani....
Digi-s netem van (tehát dinamikus IP, felhasználói név, jelszó). CoreDuo proci, Intel chipset, integrált LAN. Le tudná valaki írni néhány pontba szedve, hogy hova kell majd pipát tennem, mit hogyan kell majd beírnom, amikor konfigolni próbálom? Vagy hogy hol található a konfig file, és ott mit hogyan kell árírni?
Aktív témák
Hirdetés
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged