Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Igen.
Nekem a múltkor a munkahelyemen kellett volna Win7 alatt megosztani egy mappát.Eljátszottam, amit írtál, user nem érte el.
Everyone full control a mappára, nem éri el. Felveszem a gépemre adminnak, nem éri el. Akármit csinálok, nem éri el.
Win7 Enterprise, domaines környezetben....(Mindeközben kipróbáltam egy másik gépról az elérést, egy random kiválasztott restricted userrel, az elérte...!)
NA ezek után inkább gépelek 5 sort a smb.conf -ba, mert Linuxon legalább működik a M$ hálózati protokollja...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest