Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Aktív témák
-
-
válasz
zoli62
üzenetére
Elég lassan fejlesztik azt, túl új neki a kernel. Érdemesebb az ingyenes VirtualBoxot használni vagy régebbi Ubuntu kiadást.
(#36505) zoli62: Ezt a kérdésedet nem értem, de ha telepítve van már az Opera, akkor elvileg fel van véve a stabil verziók tárolója. Nyomatni kell tehát egy csomaginformáció adatbázis frissítést és utána kell lecsekkolni, hogy mi a helyzet. Nekem elérhető a tárolóból a legújabb, 11.11.2109-es verzió is.
-
pethYeti
addikt
válasz
zoli62
üzenetére
Letöltöd a .deb-et és telepíted.
@sheratan én használom a gnome panelt is, igazából csak alt+f2 miatt meg elrejtve látszik az árnyéka ami elég ronda.
Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest