- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
BDave
őstag
A wine .exe-re ezt: "wine: Install the Windows version of Mono to run .NET executables" Erre leszedtem a windowsos Mono-t, feltelepítette a Wintricks, aztán utána újra lefuttattam a wine .exe-t és megint ezt írta ki. Mintha nem vette volna észre, hogy már azóta feltelepült.
A mono .exe-re pedig rengeteg sort elkezd írni, ami végül így végződik:
"at (wrapper runtime-invoke) <Module>.runtime_invoke_int_object (object,intptr,intptr,intptr) <0xffffffff>" -
BDave
őstag
válasz
God Vazzeg #46905 üzenetére
A .net exe fájl alatt az iskolai programra gondolsz? Mert ha nyomok egy jobb gombot, akkor az jön ki, hogy Megnyitás: Wine Windows Program Loader. Rákattintok, forog a karika, aztán nem tölt be semmit. Ha a terminálon keresztül szeretném elindítani, akkor pedig ezt írja ki:
"wine: cannot find L"C:\\windows\\system32\\plugplay.exe"
wine: Install the Windows version of Mono to run .NET executables"
De a Mono meg fent van. Az viszont azt írja ki, amit az első hsz-ben is írtam. Arra rákerestem gugliban, de nem találtam hasznos infót.Winetricks-ben pedig nem találtam olyat, hogy Run application.
-
BDave
őstag
válasz
God Vazzeg #46902 üzenetére
Hogyan tetszem fel Wine alá a .net-et? A Mono keretrendszer eivileg fent van (legalábbis az Ubuntu szoftverközpontja ezt írja ki).
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta használok először Ubuntut (11.10) és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám elindítani a .exe kiterjesztésű egyszerű programocskát, ami a .net keretrendszert használja (felmegy a netre és onnan szedi le az infókat). Olvastam, hogy Mono-val lehetséges az ilyen fájlok elindítása, de nem tudom elindítani, ezt írja ki a terminál: "the assembly mscorlib.dll was not found or could not be loaded". Rákerestem, de nem találtam megoldást, nem tudom mit kéne tenni, nem vagyok jártas a Linux világában, szóval örülnék, ha kapnék segítséget. (Mellesleg minden más programot, amit Windowson is használtam, sikeresen feltettem, tetszik az Ubuntu. Legalábbis eddig.)
Azt azért érdemes tudni, hogy nem egy publikus programról van szó, az iskolám készíti, ezzel lehet megnézni a hiányzásokat és az órarendet.
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest