Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nokia N9 - az első mohikán
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
hogy mi történt a partíciós táblával az érdekes... nekem ha "kinyírta" a wint akkor se kellett újrarakni, egy win telepítő (nálam pendrive mert gyorsabb mint a lemez) javítás funkció, és rendberaktam a bootot 2 sorból. kétlem hogy ezen túl hozzányúlt volna a wines partícióhoz
szerintem nem tudott elsődleges partícióra települni a grub ami a bottmanager, így nem is tudott elindulni, de kilőtte az eredeti wines cuccot, így megállt az indítás. de ehhez reinstall nem kell.bár lehet hogy ezek után nem próbálkozol vele wubi alól sem win alól, de ha mégis belefutsz hasonlóba így érdemes kezdeni. értelem szerűen ez visszaállítja a win bootmagagert.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Licencek
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem nem tudott elsődleges partícióra települni a grub ami a bottmanager, így nem is tudott elindulni, de kilőtte az eredeti wines cuccot, így megállt az indítás. de ehhez reinstall nem kell.