Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
hogy mi történt a partíciós táblával az érdekes... nekem ha "kinyírta" a wint akkor se kellett újrarakni, egy win telepítő (nálam pendrive mert gyorsabb mint a lemez) javítás funkció, és rendberaktam a bootot 2 sorból. kétlem hogy ezen túl hozzányúlt volna a wines partícióhoz
szerintem nem tudott elsődleges partícióra települni a grub ami a bottmanager, így nem is tudott elindulni, de kilőtte az eredeti wines cuccot, így megállt az indítás. de ehhez reinstall nem kell.bár lehet hogy ezek után nem próbálkozol vele wubi alól sem win alól, de ha mégis belefutsz hasonlóba így érdemes kezdeni. értelem szerűen ez visszaállítja a win bootmagagert.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 26
- Brave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Star Trek
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
szerintem nem tudott elsődleges partícióra települni a grub ami a bottmanager, így nem is tudott elindulni, de kilőtte az eredeti wines cuccot, így megállt az indítás. de ehhez reinstall nem kell.