- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
hogy mi történt a partíciós táblával az érdekes... nekem ha "kinyírta" a wint akkor se kellett újrarakni, egy win telepítő (nálam pendrive mert gyorsabb mint a lemez) javítás funkció, és rendberaktam a bootot 2 sorból. kétlem hogy ezen túl hozzányúlt volna a wines partícióhoz
szerintem nem tudott elsődleges partícióra települni a grub ami a bottmanager, így nem is tudott elindulni, de kilőtte az eredeti wines cuccot, így megállt az indítás. de ehhez reinstall nem kell.bár lehet hogy ezek után nem próbálkozol vele wubi alól sem win alól, de ha mégis belefutsz hasonlóba így érdemes kezdeni. értelem szerűen ez visszaállítja a win bootmagagert.
Aktív témák
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem nem tudott elsődleges partícióra települni a grub ami a bottmanager, így nem is tudott elindulni, de kilőtte az eredeti wines cuccot, így megállt az indítás. de ehhez reinstall nem kell.