Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
Igen, pontosan. Nem frissülnek. Ezt én ki is próbáltam már. Csak azok frissülnek, amiknek én a saját kezemmel felraktam a ppa-ját. A többi nem.
De ez fordítva is igaz. Tulajdonképpen a 10.04 LTS 2013 áprilisig frissülne. Igenám, de nem frissül pont az ami engem érdekelt volna. Például sehogyan sem tudtam elérni, hogy a Mindigtv bizonyos csatornáinak a hangja szóljon. Ugye erről régebben többször volt szó. A HE-AAC hang-kodekről van szó. Kaptam én itt ezer tippet rá, mégsem tudtam felrakni. Tulajdonképpen emiatt váltottam most. Csak most ez az egy dolog valóban élből jó, viszont egy csomó olyan amit a 10.04-ben stabilan működött, a kedvemre volt már alakítva, a 12.04-ben nem működik. SEM Az U, sem a K, sem az X grafikus felületen. Szóval hidd el, hogy ez a frissül/nemfrissül dolog nagyon is a bögyömben van. Nem véletlenül írtam le. Érted ezt?

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest