Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csíptetős dizájn, 9 órás üzemidő és nyitott kialakítás a Sony új fülesében
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
Igen, pontosan. Nem frissülnek. Ezt én ki is próbáltam már. Csak azok frissülnek, amiknek én a saját kezemmel felraktam a ppa-ját. A többi nem.
De ez fordítva is igaz. Tulajdonképpen a 10.04 LTS 2013 áprilisig frissülne. Igenám, de nem frissül pont az ami engem érdekelt volna. Például sehogyan sem tudtam elérni, hogy a Mindigtv bizonyos csatornáinak a hangja szóljon. Ugye erről régebben többször volt szó. A HE-AAC hang-kodekről van szó. Kaptam én itt ezer tippet rá, mégsem tudtam felrakni. Tulajdonképpen emiatt váltottam most. Csak most ez az egy dolog valóban élből jó, viszont egy csomó olyan amit a 10.04-ben stabilan működött, a kedvemre volt már alakítva, a 12.04-ben nem működik. SEM Az U, sem a K, sem az X grafikus felületen. Szóval hidd el, hogy ez a frissül/nemfrissül dolog nagyon is a bögyömben van. Nem véletlenül írtam le. Érted ezt?

Aktív témák
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Okos Otthon / Smart Home
- M.2 SSD hűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest