Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Poco M8 5G - majd megveszed
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Milyen okostelefont vegyek?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
Láttam már ilyet. Nem vagy képes beismerni, de gúnyolódsz és a tiéd kell legyen az utolsó szó. Én meg ehhez gratulálok! Szánalmas, de tényleg.
Egy sereg wndowszos programot használok. Mert jók, mert ingyenesek, mert nem kell hozzájuk windows csak WINE. Például egy ImgBurn tudását és üzembiztonságát eddig nem tudtam semmiféle linuxos pörkölő-szoftverrel még meg se közelíteni. De ez most mindegy. A lényeg, hogy nem vagy okosabb ha nem a legmegfelelőbb szerszámot választod a feladatod megoldásához, hanem azt amelyiket a csordához tartozás ösztöne diktál. Múúúú....
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest