- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 17 - alap
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Aktív témák
-
haris
őstag
Hohoho....
Ezt találtam az ubuntu.hu-n"A munkaterület-váltó a Super+s, a fájlböngésző a Super+f, az alkalmazásböngésző a Super+a, a Kuka a Super+t billentyűk lenyomásával érhető el."
Sajnos nincs most előttem a gép, mert a munkahelyemen vagyok, de ha jól sejtem, a Super+a megnyomása után remélhetőleg el tudom indítani a Compiz Config-ot, és vissza tudom állítani amit elk@libráltam.
Este jelentkezem, hogy mire mentem. És köszi mindenkinek, akik már fogalmazzák a hozzászólásukat, hogy mit hova gépeljek, honnan kerítsek terminált, és egyebek.
Lehet még szükség lesz rá...SZERK:
ViZion... Köszi. Este megpróbálom.
Nem tudom kell -e nekem ez a klasszikus felület, de hát próbálkozom, hátha úgy még jobb lesz. Állítgattam már eddig is dolgokat, amik nem olyanok lettek, mint vártam, bár ilyen csúnyán most haraptam be először. Kétségbeejtő érzés, amikor ott látod magad előtt az asztalt, de semmi nincs meg. Este még egy nyamvadt böngészőt sem tudtam elővarázsolni.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest