- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
ViZion
félisten
Szerintem ilyesminek sokan örülnének. Ha van fogyasztásmérőd, akkor akku nélkül is lehetne tesztelni, h konnektorból mennyit vesz fel netezéskor, filmnézéskor, ilyesmi.
Ha van egy üres partíciód, akkor azon cserélgetheted a linuxokat, és a windows -ha ez a fő rendszered- megmarad, csak telepítéskor a linuxot cseréltesd le, ennyi. -
haris
őstag
Hohoho....
Ezt találtam az ubuntu.hu-n"A munkaterület-váltó a Super+s, a fájlböngésző a Super+f, az alkalmazásböngésző a Super+a, a Kuka a Super+t billentyűk lenyomásával érhető el."
Sajnos nincs most előttem a gép, mert a munkahelyemen vagyok, de ha jól sejtem, a Super+a megnyomása után remélhetőleg el tudom indítani a Compiz Config-ot, és vissza tudom állítani amit elk@libráltam.
Este jelentkezem, hogy mire mentem. És köszi mindenkinek, akik már fogalmazzák a hozzászólásukat, hogy mit hova gépeljek, honnan kerítsek terminált, és egyebek.
Lehet még szükség lesz rá...SZERK:
ViZion... Köszi. Este megpróbálom.
Nem tudom kell -e nekem ez a klasszikus felület, de hát próbálkozom, hátha úgy még jobb lesz. Állítgattam már eddig is dolgokat, amik nem olyanok lettek, mint vártam, bár ilyen csúnyán most haraptam be először. Kétségbeejtő érzés, amikor ott látod magad előtt az asztalt, de semmi nincs meg. Este még egy nyamvadt böngészőt sem tudtam elővarázsolni. -
MacCaine
őstag
-
haris
őstag
Sziasztok helyzetjelentés, ahogy ígértem.
Eddig 27Gb képet, videót (nyaralások, gyerek születése stb) szereztem vissza. Igaz iszonyat lassan, 6,5 óra alatt sikerült de ez nem a szoftver hibája.
Szóval köszönöm mindenkinek, aki tevékenyen részt vesz a szoftver fejlesztésében
Már csak az a kérdés mennyi kérjek érte öcsémtől...
Aktív témák
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest