Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
-
Szerintem ilyesminek sokan örülnének. Ha van fogyasztásmérőd, akkor akku nélkül is lehetne tesztelni, h konnektorból mennyit vesz fel netezéskor, filmnézéskor, ilyesmi.
Ha van egy üres partíciód, akkor azon cserélgetheted a linuxokat, és a windows -ha ez a fő rendszered- megmarad, csak telepítéskor a linuxot cseréltesd le, ennyi. -
-
-
haris
őstag
Hohoho....
Ezt találtam az ubuntu.hu-n"A munkaterület-váltó a Super+s, a fájlböngésző a Super+f, az alkalmazásböngésző a Super+a, a Kuka a Super+t billentyűk lenyomásával érhető el."
Sajnos nincs most előttem a gép, mert a munkahelyemen vagyok, de ha jól sejtem, a Super+a megnyomása után remélhetőleg el tudom indítani a Compiz Config-ot, és vissza tudom állítani amit elk@libráltam.
Este jelentkezem, hogy mire mentem. És köszi mindenkinek, akik már fogalmazzák a hozzászólásukat, hogy mit hova gépeljek, honnan kerítsek terminált, és egyebek.
Lehet még szükség lesz rá...SZERK:
ViZion... Köszi. Este megpróbálom.
Nem tudom kell -e nekem ez a klasszikus felület, de hát próbálkozom, hátha úgy még jobb lesz. Állítgattam már eddig is dolgokat, amik nem olyanok lettek, mint vártam, bár ilyen csúnyán most haraptam be először. Kétségbeejtő érzés, amikor ott látod magad előtt az asztalt, de semmi nincs meg. Este még egy nyamvadt böngészőt sem tudtam elővarázsolni. -
-
MacCaine
őstag
-
haris
őstag
Sziasztok helyzetjelentés, ahogy ígértem.
Eddig 27Gb képet, videót (nyaralások, gyerek születése stb) szereztem vissza. Igaz iszonyat lassan, 6,5 óra alatt sikerült de ez nem a szoftver hibája.
Szóval köszönöm mindenkinek, aki tevékenyen részt vesz a szoftver fejlesztésében
Már csak az a kérdés mennyi kérjek érte öcsémtől...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Napelem
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Éjszakai műszak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Szerintem ilyesminek sokan örülnének. Ha van fogyasztásmérőd, akkor akku nélkül is lehetne tesztelni, h konnektorból mennyit vesz fel netezéskor, filmnézéskor, ilyesmi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)