- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Elekzdett hisztizni a flash miatt. frissítette elvileg, erre pluginban kiírta, h 2 van. töröltem mindet, felraktam a csomagkezelőből, de azóta kb. beteg minden: chrome, FF, Chromium...
legfrissebb kernel van fent ... de nem'tom melyik.
Már korábban is gondolkodtam cserén, mert a global app menüt utálom... ez jó alkalomnak tűnik, csak kicsit elkényelmesedtem
openSUSE tetszik, de így ~3év Ubuntu után én buta vagyok hozzá, nem akarok megtanulni egy halom új parancsot, még repot sem tudok hozzáadni terminalból...
Ideális az Ubuntu+Gnome Shell lenne, probléma, hogy van, akinek ebben a kombinációban nem komálja a videókariját (én is ebbe az "elitbe" tartozom
), és nincs rá megoldás, ahogy néztem. Van egy gép itt Lubuntut raktam rá, lehet enyémre is azt kellene... Most megnézem a 12.04 LTS-t, de bizony az is akadozik LiveUSB-n, mondjuk Alpha 2-nél ez még belefér.
De ami nem változott: pl. Gwibber csak a rendszerrel együtt jön le... Milyen világ ez? Lassan olyan lesz, mint a windóz, hogy ha törlöd a levelezőt, vagy a messengert, akkor be sem bootol...
mert az a rendszer része... 
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és nincs rá megoldás, ahogy néztem. Van egy gép itt Lubuntut raktam rá, lehet enyémre is azt kellene... Most megnézem a 12.04 LTS-t, de bizony az is akadozik LiveUSB-n, mondjuk Alpha 2-nél ez még belefér.
mert az a rendszer része...