- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Elekzdett hisztizni a flash miatt. frissítette elvileg, erre pluginban kiírta, h 2 van. töröltem mindet, felraktam a csomagkezelőből, de azóta kb. beteg minden: chrome, FF, Chromium...
legfrissebb kernel van fent ... de nem'tom melyik.
Már korábban is gondolkodtam cserén, mert a global app menüt utálom... ez jó alkalomnak tűnik, csak kicsit elkényelmesedtem
openSUSE tetszik, de így ~3év Ubuntu után én buta vagyok hozzá, nem akarok megtanulni egy halom új parancsot, még repot sem tudok hozzáadni terminalból...
Ideális az Ubuntu+Gnome Shell lenne, probléma, hogy van, akinek ebben a kombinációban nem komálja a videókariját (én is ebbe az "elitbe" tartozom
), és nincs rá megoldás, ahogy néztem. Van egy gép itt Lubuntut raktam rá, lehet enyémre is azt kellene... Most megnézem a 12.04 LTS-t, de bizony az is akadozik LiveUSB-n, mondjuk Alpha 2-nél ez még belefér.
De ami nem változott: pl. Gwibber csak a rendszerrel együtt jön le... Milyen világ ez? Lassan olyan lesz, mint a windóz, hogy ha törlöd a levelezőt, vagy a messengert, akkor be sem bootol...
mert az a rendszer része... 
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és nincs rá megoldás, ahogy néztem. Van egy gép itt Lubuntut raktam rá, lehet enyémre is azt kellene... Most megnézem a 12.04 LTS-t, de bizony az is akadozik LiveUSB-n, mondjuk Alpha 2-nél ez még belefér.
mert az a rendszer része...