Hirdetés
Aktív témák
-
haris
őstag
válasz
MacCaine
üzenetére
Köszi a választ, átnézem.
Bár az angolom gyenge, de ha valami nem tiszta, majd kérdezek
aag
"Nekem az, hogy nem szabad vele foglalkozni. Csak az idejét pazarolja az ember."Ez kicsit durva volt, mégis egyet kell értsek veled.
Ráadásul mint említettem én még nagyon kezdő vagyok Linux felhasználóként a kb 2,5 hónapommal, de Live-ként kipróbáltam a 11.04 -et és a 11.10 -et is, de ez utóbbi nem győzött meg. A 10.04LTS-t nem próbáltam, de a 11.10-ben nagyon sok minden nem ment magától, ami a 11.04-ben klappolt minden varázslat nélkül. Úgyhogy az első dolgom volt a végleges telepítés után kikapcsolni, hogy az újabb verziókat felajánlja. Majd én felrakom, ha már kiteszteltem live-ban és azt hozza amit szeretnék.
Aktív témák
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs