- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Aktív témák
-
n00n
őstag
...és ez okozza a bukásukat is, egyetlen ember hülyesége...
Minek okozza az a bukását, hogy felvették Sam-et a Canonicalhoz? És ez miért hülyeség?
Nem a Linux Mintnek kellene feltalálnia a spanyolviaszt, hanem az Ubuntu Kanonikálnak kellett volna szerethető linuxot fejlesztenie.
Én szeretem, akkor most mi van?
Nem vagyok Ubuntu fanboy, a Fedorát ugyanúgy kedvelem, mindössze az Ubuntunak sokkal nagyobb a felhasználótábora itthon, és ezért használom azt (több leírás, ha belefutok valamit, lehet, hogy már más is belefutott, stb)Nem lehet mondani, hogy ez nekik nem sikerült. Nem lehet, mert nem is ez volt a terv.
Akkor mi volt a terv?
Ráadásul még a visszajelzésekre sem figyelnek.
Nekem nem úgy tűnik. Akkor nem lenne UDS például. Illetve mi van az Ubuntu User Experience (ha jól emlékszem a nevére) felméréssel? Ahol rendszeresen, a számítógéphez nem túlságosan értő embereket ültetnek az Ubuntu elé és megkérik őket, hogy végezzenek mindennapi dolgokat, és ha valami nem megy, a felhasználót bevonva megpróbálnak valami jobbat kitalálni.
Az Ubuntu tündöklése és bukása már múltidő...
Ez szintén nem igaz. Az Ubuntu felhasználótábora megkétszereződött nem rövid idő alatt, és folyamatosan nő. Hatalmas cégek állnak be mögé, és képzelik el Ubuntuval a jövőt. Ez nekem nem bukásnak tűnik...
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem vagyok Ubuntu fanboy, a Fedorát ugyanúgy kedvelem, mindössze az Ubuntunak sokkal nagyobb a felhasználótábora itthon, és ezért használom azt (több leírás, ha belefutok valamit, lehet, hogy már más is belefutott, stb)