Hirdetés
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- iPhone topik
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
n00n
őstag
...és ez okozza a bukásukat is, egyetlen ember hülyesége...
Minek okozza az a bukását, hogy felvették Sam-et a Canonicalhoz? És ez miért hülyeség?
Nem a Linux Mintnek kellene feltalálnia a spanyolviaszt, hanem az Ubuntu Kanonikálnak kellett volna szerethető linuxot fejlesztenie.
Én szeretem, akkor most mi van?
Nem vagyok Ubuntu fanboy, a Fedorát ugyanúgy kedvelem, mindössze az Ubuntunak sokkal nagyobb a felhasználótábora itthon, és ezért használom azt (több leírás, ha belefutok valamit, lehet, hogy már más is belefutott, stb)Nem lehet mondani, hogy ez nekik nem sikerült. Nem lehet, mert nem is ez volt a terv.
Akkor mi volt a terv?
Ráadásul még a visszajelzésekre sem figyelnek.
Nekem nem úgy tűnik. Akkor nem lenne UDS például. Illetve mi van az Ubuntu User Experience (ha jól emlékszem a nevére) felméréssel? Ahol rendszeresen, a számítógéphez nem túlságosan értő embereket ültetnek az Ubuntu elé és megkérik őket, hogy végezzenek mindennapi dolgokat, és ha valami nem megy, a felhasználót bevonva megpróbálnak valami jobbat kitalálni.
Az Ubuntu tündöklése és bukása már múltidő...
Ez szintén nem igaz. Az Ubuntu felhasználótábora megkétszereződött nem rövid idő alatt, és folyamatosan nő. Hatalmas cégek állnak be mögé, és képzelik el Ubuntuval a jövőt. Ez nekem nem bukásnak tűnik...
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vagyok Ubuntu fanboy, a Fedorát ugyanúgy kedvelem, mindössze az Ubuntunak sokkal nagyobb a felhasználótábora itthon, és ezért használom azt (több leírás, ha belefutok valamit, lehet, hogy már más is belefutott, stb)