Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Ureadaheadet nem ismerem (még), a preload meg a readahead szofisztikáltabb megoldása. Ha azt használod, a rendszer megtanulja, mely alkalmazásokat használod gyakran és előcache-eli azokat. Én nem szórakoztam ezzel a leírásban, gyorsan nekiszakítottam a rendszert a favágóbb, de gyorsabb megoldásnak.
harry: nem könnyű, ez tény, nekem sem elsőre sikerült, mire megszületett az írás
Lehet azonban, hogy megint nekiugrok és rászabadítom az előcache-elős megoldásokat is, meg rendbe rakom a Firefoxot is, mert szegény igen anyatetűre sikeredett 
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet azonban, hogy megint nekiugrok és rászabadítom az előcache-elős megoldásokat is, meg rendbe rakom a Firefoxot is, mert szegény igen anyatetűre sikeredett