Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
Aktív témák
- 

mzx senior tag Vladi, köszi szépen!  Hónapokkal ezelott volt utoljara ubi iránti erdeklodesem, akkortájt is te voltal az egyik aktív segitőm, Hónapokkal ezelott volt utoljara ubi iránti erdeklodesem, akkortájt is te voltal az egyik aktív segitőm,
 ez úton is még egyszer köszike 
 ... a stílusodat meg csipázom 
 De azert nem úszod meg az újabb ... na nem sok, de 1-2 lámer kérdésemet ... ...
 Lehet, h túl ovatos vagyok, és csak neki kellene vágnom már az ubuntu installálásnak, de hajlamos vagyok valamilyen szinten elméletben is előkésziteni a dolgokat, foleg, ha laikus vagyok adott témában 1) 
 Azert vetettem fel a masik hdd fizikai lecsatolását, amire XP van telepítve, mert aggódom, nehogy beleírjon az ubi telepitő, azonban a hardverhez se értek nagyon, bár a napokban életemben először magamtól benyomtam a gépházba egy vinyót, jumpereltem, BIOS-ba állítgattam, XP-ben felismertettem az új hdd-t... minden simán ment .. számomra ez is valami, tekintve ,hogy először csináltam ilyet .. számomra ez is valami, tekintve ,hogy először csináltam ilyet Csak hogy addig mág oké nekem, hogy SLAVE kábel volt szabad és primary slave hdd lett az újabból, de ha lecsatolom a kábelről a primary mastert (az XP-s vinyót), akkor Csak hogy addig mág oké nekem, hogy SLAVE kábel volt szabad és primary slave hdd lett az újabból, de ha lecsatolom a kábelről a primary mastert (az XP-s vinyót), akkor
 nem lesz gubanc a masik vinyóra történő ubi intallálás során? Mi fog történi? Primary master lesz az új, "üres" vinyómból, amire ubi tervezek? Ha visszadugom ubi installálás után az XP-s vinyót, akkor megint az lesz a primary master?
 ...Szoval nekem mint lámernek ezek bizonytalanságok ám... 
 Egyébként ha semmit nem módositok, nem csatolok le stb. a gépházban ,
 akkor sincs min aggódnom, hogy beleír esetleg az XP-s vinyóba az ubi telepítő?2) 
 Volt egy "KIEG" hozzászólásom is tegnap, légyszike, adj javaslatot arra is:
 Szerinted hogyan jobb?: azonos partícióra simán mehet a 20 gigányi mp3, avi stb médiafile-k, vagy a biztonság kedvéért particionaljam a vinyót és KÜLÖN particiora tegyem a médiafile-kat arra az esetre, ha egyszer -neadjisten'- ubit újra kellene telepiteni, hogy sértetlen maradjon a 20 gigányi médiafile gyűjtemény?
 (Hiszen nem az ubival azonos particiora kerul abban az esetben, ezert maradna tuti sértetlen.)
 Szóval én kezdőként particionálásra -ha nem feltétlen muszály-
 nem adnám a fejem... tehát godnolom nem szukséges, ha nincs veszélyben az ubi esetleges jövőbeni újratelepitése során SEM a 20 gigányi médiagyűjtemény...
 ...de ha javaslod, akkor megprobalom a partícionálást, amint időm lesz rá
 (egyelőre az ubi installálásra is annyit tudok előre, hogy a napokban valamikor eljutok odáig ) )
 ... végulis "üres" vinyó, amire telepítenék, nagy bajt nem okozhatok...3) 
 Ubi alól egyszeruen csak készitek egy Xubi-s fiókot és az alapból GNOM helyet Xfce -t fog használni, ami által méggyorsabb lesz a rendszer ? Ennyi az egész, hogy bármikor váltogathassam az ubit és xubit? Ennyi az egész, hogy bármikor váltogathassam az ubit és xubit? 4) 
 RAM nem sok van ... csoda, hogy tavaly volt pénzem bővíteni 384 MB -ra.
 De úgy olvastam, elegendő, ha nem is valami sok. Egyébként csak 100 MHz-s RAM-ok.
 (A gép meg 500MHz, P3)5) 
 WinXP alatt semmiféle particiom nincs.6) 
 Torrentezést is terveztem, de akkor ne ntsf -re installáljam ubit, hanem ext3-ra, hogy tudjak torrentezni ubi alatt? És DC-zéshez milyen file rendszer használható?? ( Ismered, P2P rendszerű, gondolom
 nem mondtam újat a DC-vel. Sőt... ) )Nagyon kösz iaz eddigieket, és várom az újabb válaszokat. Szeritnem ennyiből már menni fog nekem is a dolog.  
 Persze az általad javasolt meta csomagrol majd érdeklődöm itt, amint eljutottam oda, hogy ubi feltelepítve. Mzx 
Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Hónapokkal ezelott volt utoljara ubi iránti erdeklodesem, akkortájt is te voltal az egyik aktív segitőm,
 Hónapokkal ezelott volt utoljara ubi iránti erdeklodesem, akkortájt is te voltal az egyik aktív segitőm,
 ...
 ... )
 )