Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
én is forumban olvastam és utána kezdtem el utána nézni, hogy tényleg nem lehet kikapcsolni. Azt hol tudom beállítani, hogy az egér görgője mennyit görgessen? mert most valami hihetetlen érzékeny és vagy fél oldalt lapoz, ha hozzáérek.
Valaki fentebb írta, hogy a gyorsbillentyűknél tudom beállítani a speciális gombokat, nem igazán hozta a várt eredményt
Ott kiírja, hogy play, megnyomom a play gombot, érzékeli és el is tárolja, de valahogy mikor szól a zene nem reagál rá 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ott kiírja, hogy play, megnyomom a play gombot, érzékeli és el is tárolja, de valahogy mikor szól a zene nem reagál rá