Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
Na átkötöttek engem is a Digi hálózatára. Eddig minden stabilan megy, remélem így is marad.
-
Lala6
őstag
válasz
snemeth #7259 üzenetére
Nem valószínű, hogy fizetős lesz az RTL Klub, nagyon bonyolult lenne nekik kivitelezni. Az analóg földfelszíni szerződések jövőre járnak le nekik, a digitálison 2020-ig szerződésük van kódolatlan sugárzásra. Érdekes nézne ki, ha a kábelen fizetős lenne. Nagyon nagy a kábelesek részedése, ha berágnak az fizetős RTL miatt, akkor akár ki is vehetik a csomagból, vagy külön csomagba tehetik és akinek kell az fizet érte. Így az RTL Klub tuti csődbe menne. Ezt szerintem a Viasat3 ugrásra készen várja...
Sok nagy kereskedelmi TV társaság van még, aki jönne a magyar piacra, nem csak az RTL meg a SAT1(mert ha meglépi ezt az RTL Klub, akkor a TV2 is követni fogja).
Felőlem amúgy nyugodtan kivehetik az RTL Klub-ot, nem fog hiányozni, nagyon ritkán nézem. -
Lala6
őstag
válasz
snemeth #7254 üzenetére
Engem tegnap elért a vég (a kábel vég)
Délután azt tapasztaltam, hogy az egész lépcsőházat, liftet kiplakátolták Digi akciókkal, a postaláda is szórólapokkal volt megtömve.
Nincs új akciójuk, csak a korábbi 3000-Ft/hó félévig, de most már lehet velük szerződni. Gondolkozom, hogy átmegyek oda végleg, úgyis elkerülhetetlen. A TV-nél lemegyek egyel, a netnél meg fel, a telefon is jó árban van(most ephone-t használok). Októbertől a TV-nél a Digi csomagba kerül az AXN, nekem csak ezért volt a nagy csomag, a többi benne lévő csatorna nem érdekel. A net-nél meg nem tudom még eldönteni, hogy kell-e gyorsabb, vagy nem, még alszok rá párat. -
Lala6
őstag
Tudom, mindig hülyeséget mér
Ez a másik nekem nem indult el...Új infó, az ügyfélszolgálaton mondták, hogy minden régi TvNetwork előfizetőnek majd új szerződést kell kötni a digivel, ha lejár a tvnetwork hűség. Ezzel egy időben átkötik a kábeleket a digi hálózatára. Tehát kb. 1 év múlva kikapcsolják a tvnetwork hálózatát azokon a helyeken, ahol kiépítette a digi a sajátját.
-
Lala6
őstag
Na megjött az első számla a Digi-től, már ideje volt.
A sebességre panaszom nem lehet:
-
Lala6
őstag
Már vissza jött, kíváncsi vagyok, hogy meddig fogja csinálni.
-
Lala6
őstag
Na nekem is kezd szakadozni a net, reggel még volt, most nincs, a hétvégén is volt pár órás kiesés. Szomszédba a haverom meg a telefonra panaszkodik, hogy nem működik neki.
-
Lala6
őstag
Kapott már valaki számlát a digi-től?
-
Lala6
őstag
válasz
snemeth #6932 üzenetére
Anno az 512-es netnek úgy örültem, mint majom a farkának és csak 4000-et kellett érte fizetni. Most meg vettem új router-t, hogy majd bírja a 80-ast 4500-ért.
Igen, régen volt pár csatorna, amit a Digi lopott más hálózatából, de ezek már megszűntek, most már nem merik megcsinálni. Úgy buktak le, hogy pl. a upc kitette a csatornájára halványan a UPC logót, furcsa volt a digi-n ilyet látni
-
Lala6
őstag
Na akkor még nem voltam ott, 2005-ben vettük a lakást, akkor már bent voltak a kábelek, de a TV-t a szövetkezet üzemeltette.
Egyszer voltam lent egy lakógyűlésen, épp abban az időben, amikor nem volt sport1-2, és rámerészeltem kérdezni, hogy miért nem lehet a digi-t beengedni a házba(a Harmat utcában már ott voltak akkor, mert az nem a szövetkezethez tartozik), hát ne tudd meg, hogy mit kaptam, mit akarok én mást, ez a legjobb, meg különben is a digi egy nagy szar román cég... az volt a pláne, hogy lavinát indítottam el, a végére a szövetkezetis fószer egyedül maradt a véleményével miután közöltem velük a digi árait. Persze nem változott semmi, de később network nagyon jó lett, most már sajnálom, hogy eltűntek. A szövetkezet egy nagy pénznyelő szerintem, rengeteget beszednek, de semmi látszatja nincs, pl. a szeméttárolónkat több, mint 1 éve nem voltak képesek kitakarítani. -
Lala6
őstag
Ezt a kábelt nem a TvNetWork húzta be, hanem ha visszaemlékszel ez még a régi szövetkezeti tulajdon volt. Amikor mi ide költöztünk, még a szövetkezetnél fizettem elő tévére, csak pár év múlva jött a TvNetWork. Így tényleg eltudom képzeni a gány munkát.
Beszéltem ma a Digisekkel, azt mondják, hogy még nincs rákötve az új kábel, de később már csak azon lehet majd előfizetni, ha bővebb info-t akarok, akkor menjek be az ügyfélszolgálatra, szerencsére nincs messze, itt van a Harmat utca elején, a körforgalom előtt. Én szerintem kötök náluk új szerződést, kérek telefont is, azt már ingyen adják, sok lebeszélhető perccel.
Egy utcában lakunk..., kicsi a világ
-
Lala6
őstag
Infó a régi TvNetWork kábel előfizetőknek: A cég visszaveszi a set-top-box illetve CAM modulokat és kártyákat. 1 évnél ne legyen régebbi és teljes összegű vásárlással legyen kifizetve (bérlés nem jó). 6000-Ft-ot fizetnek érte.
Több, mint a semmi...
-
Lala6
őstag
Nekem ma a fél internet nem jön be, nálatok működik rendesen a LAN net?
-
Lala6
őstag
Ebben a levélben nem mondták fel a szolgáltatást, csak átadják a Digi-nek. Korábban volt ahol felmondták és újat kellett kötni a digivel. Átadásnál nincs 60-nap, ha van hűséged 8 nap van lemondásra, ha nincs, akkor 15 nap.
Most hívtak a TvNetWork-től egy ügyben, aztán megkérdeztem, hogy a hűség szerződést is átveszi-e a digi, azt mondták, hogy igen. Ha nem mondom le 8 napon belül, akkor a hűség tovább fog ketyegni a Digi-nél is, változatlan áron.
Azért mindjárt felhívom a Digi-t is. Jól ki kell számolni, hogy hogyan járnék jobban, ha már ez történt. -
Lala6
őstag
Én digis leszek.
Most fizetek 4400-Ft-ot a tv-ért és a 25-ös netért.
A diginél 1 év hűséggel a fullos tv csomaggal:
20-as nettel - havi 4200
30-as nettel - havi 4700
80-as nettel - havi 5200Ez mellé adnak egy telefont sok lebeszélhetőséggel, havidíj nélkül.
Tévé csatornák nem annyira borzasztóak, bár a 10 külföldi adót kicsit soknak találom. De nekem ott a műhold is, mint alternatíva.
Sajnálom azért a tvnetwork-öt, jó volt vele.
-
Lala6
őstag
Én is megkaptam ugyanezt a levelet, most pipálgatom, hogy milyen csatornák maradnak
-
Lala6
őstag
Én most is dyndns-t használok, nem reklámozom az IP-m feleslegesen. Na meg a Dyndns-t könnyebb megjegyezni is.
-
Lala6
őstag
válasz
zsolt501 #6723 üzenetére
Net-ben szerintem nincs olcsóbb a digi LAN-tól. A Digi topicban nem is panaszkodnak rá nagyon sokan, így valószínű nekem az lesz.
A TV kínálat nekem sem tetszik, inkább a UPC Direct-re fogok előfizetni. Műholdas rendszer kiépítve, csak a kártyát kell beledugni. Így nekem nem kerül semmibe a havidíjon felül (és így legalább tudok csatlakozni a card sharing hálózathoz).
-
Lala6
őstag
válasz
donpedro13 #6721 üzenetére
Hát akkor csak jön majd nekem is valami, egyelőre semmi fejlemény.
-
Lala6
őstag
válasz
donpedro13 #6718 üzenetére
Te kaptál már tőlük levelet? Nekem még nem jött semm (szintén újhegyi).
És igen, én is ET-ztem anno
-
Lala6
őstag
válasz
ArchElf #6690 üzenetére
Nem drágább a Digi.
Nekem most TvNetWork (hűséggel):
- NET 25/10
- TV Bónusz csomag 63 csatEz így jelenleg 4400-Ft/hó
A Digi mostani akciója (hűséggel):
- NET 20/10
- TV Digi+ 62 csatornaFél évig 3000- Ft, utána 5400- Ft ez = 4200-Ft / hó
A Digihez ingyen telefon is adnak a fenti konstrukció megrendelése esetén 2000 lebeszélhető perccel (ha jól néztem).
Úgy tudom, hogy további kedvezményeket is adnak ha csoportos beszedésivel fizeted a számlát.Nekem egyedül a Digi kábel csatorna kiosztása nem tetszik, jó pár adó hiányzik belőle, amit már nagyon megszoktam, így lehet, hogy UPC Direct-re fogok előfizetni, az most elég jó lett.
-
Lala6
őstag
válasz
zsolt501 #6620 üzenetére
Én még szerencsésnek mondhatom magam, hogy a digi vesz meg, ott még van gyors net, de akik az E-kábelhez kerülnek azokat nem irigylem, senki nem tudja, hogy ki ez a cég. TV szempontjából meg majd meglátjuk, hogy milyen a digi, aztán ha nem jó, legfeljebb veszek egy UPC direct kártyát.
Visszaolvastam a régi hozzászólásaimat, 2005 dec. óta van tvnetwork netem, hogy örültem annak az 512kbit/s-nekmodemről váltottam, hatalmas lépés volt.
-
Lala6
őstag
válasz
sonique #6595 üzenetére
Megtehetné, csak nem akarja. Régen a Digi kábel sok kis hálózatból állt össze eggyé, akkoriban minden digi körzetben más volt a kínálat és a csomagok összetétele. Utána jött a nagy egyesítés.
A Digi kábel jóval rosszabb, mint a mostani tvnetwork, ezt a csatorna kínálatra értem. Attól ne féljetek, hogy nem lesz sport1,2 és AXN , mert az van a digi-nél is. Nekem bizony hiányozni fog a Comedy Central, TV6, Filmmúzeum, Poén, Axn Sci-Fi és a Da Vinci.Szerintem elfogok gondolkozni a UPC Direct-en, ha a Thor műholdon lesz valami jó akció, most már nekik is bőséges lesz a kínálatuk.
-
Lala6
őstag
válasz
sonique #6562 üzenetére
Engem nem a hűség érdekel, hanem a szerződés ténye. Szerződtünk arra, hogy nekem biztosít egy szolgáltatást bizonyos havidíjért. Ezt most megfogja szegni, nem én fogom, én akarom továbbra is a szolgáltatást.
Na ilyenkor mi van? Csak lemondhatom és kész? De én nem akarom lemondani, én továbbra is hűséges akarok maradni...ahogy az levan írva.
Nincs az úgy rendben, hogy a szolgáltatók bármikor módosíthatják a szerződést, de én nem.
Nekem előnyös a mostani szerződés, nem akarom elveszteni az előnyöm. -
Lala6
őstag
válasz
zsolt501 #6560 üzenetére
Ez nem az én döntésem lesz...kész tények elé leszünk állítva, vagy nem lesz TV, vagy a Digi.
De csak így megcsinálhatja egy szolgáltató, hogy felbontja az aláírt hűségszerződést? Nem járna nekem valami kompenzáció? Ez a szerződés nem csak nekik kellene, hogy előnyöket biztosítson (oda láncolnak), hanem nekem is, hogy garantált áron kapom a szolgáltatásokat. -
Lala6
őstag
válasz
h_143570 #6553 üzenetére
DTH nekem le van tiltva, nem kell. Magában a torrentet nem szereti a router, de már arra is gondoltam, hogy a sebesség lehet sok neki, amíg 10Mbit volt, addig ment, amióta 25-re felvitték azóta csinálja ezt.
Ja, a kapcsolatok száma is 100-ra van állítva, az nem lehet sok neki. -
Lala6
őstag
válasz
h_143570 #6550 üzenetére
Dlink 524 routerem van, más firm nincs hozzá, de már legalább 4 éve használom, eddig nem jelentkezett ilyen probléma. Akkor is ez a jelenség jön elő, ha csupán 1 torrentet töltök le és kb 30 a kapcsolatok száma. A letöltés elindulása után pár percen belül előáll a fenti helyzet, nem jön be egy oldal sem, de a letöltés a már csatlakozott emberkéktől nem szakad meg, de újakhoz nem tud csatlakozni.
Van itt a melóhelyen a Linksys és egy Asus router is, legfeljebb hazaviszem egy próbára, bár nem hiszem, hogy az lenne a gond, mint említettem régen nem volt ilyen probléma. -
Lala6
őstag
Tapasztalt valaki olyat, hogy torrentezéskor elmegy a net? Vagyis nem megy el, nem szakad meg, csak nem jönnek be az oldalak? Ha bontom a kapcsolatot, akkor újra jó lesz minden kb. 1 percig. Ha nem töltök le semmit, de a up az megy, akkor viszont jó. Ha 1 hétig nem torrentezek, akkor egyszer sem szakad meg, csak a torrent vágja haza. Mi lehet ez védelem ellene?
-
Lala6
őstag
-
-
Lala6
őstag
Visszajött minden csatorna, a nickelodeon kapott magyar hangot.
-
Lala6
őstag
Akkor sikerült, gratula hozzá
Én a netért (25/10) 2900-et, a TV-ért(63 csat) 2700-et fizetek. Így 5600-Ft-ra jön ki, hűségem csak a TV-re van, de ha az lejár összekötöm én is a kettőt. Meg van még a TV-re 2 digitális minicsomagom(1000-Ft), de az ugye extra.
Nekem mindig csinálja, hogy van net de mégsem. Ilyenkor router kapcs. bont és újra csatlakozás szokott segíteni. 1-2 hetente 1X fordul elő.
Nem fognak kimenni átállítani, a központból megtudják csinálni, nekem is egyszer csak gyorsabb lett, de még a megrendelés napján. -
Lala6
őstag
A LAN-t nagyon emelgeti a network, de a 3G nagyon le van maradva, ott semmi emelést nem hajtanak végre.
-
Lala6
őstag
Ajjaj, elment a netem. Kőbánya-Újhegyen tapasztalt valaki hasonlót?
Mondjuk lehet, hogy hülye kérdés, mert az egy dolog, hogy nekem van mobil netem, de másnak nem biztos -
Lala6
őstag
válasz
zsolt501 #5996 üzenetére
Ne számíts semmi jóra, nálam szerdán voltak ismét (5. alkalom). Az előzményeket ismered... (sat.hu, layosh).
Délelőtt voltak kint valam spéci digit műszerrel, amire 1 hónapot vártak (tehát eddig műszerük sem volt hozzá). Valami állítottak, amitől kétség kívül jobb lett. Az analóg adásokról eltűntek a csíkok, így már nézhető. A digitálisnál a BER érték majdnem mindig 0, néha felcsúszik 1-re (korábban fix 1-2-3 volt, és ugrált felfele). Aztán, ha eljön az este (amikor ugye TV-t nézne az ember) elkezd szaggatni, kockásodni, a ber érték a 10-et veri. Délután minden jó, csak nagyon ritkán van egy kis ugrás, de este nézhetetlen.
Hétfőn rácsörgök a szerelőre, hogy nem jó, de már ne is jöjjön, mert megy a levél az NHH-nak. Elég volt, május óta nem tudják megcsinálni. Készítek videót is róla, mert ugye a szerelők délután jönnek mindig, a hiba pedig este van csak.A nettel nekem nincs nagy gondom, 20/10-es, igaz tegnap kicsit lassú volt, de nem is nagyon voltam otthon.
-
Lala6
őstag
DVB-C tunert nem nagyon találsz, én is kerestem, de nem lehet kapni.
Nekem C és T tuneres TV-m van, azzal nézem a digitális kábelt. Kaptam bele a network-től CA modult és kártyát is, így a fizetős csatik is megoldottak.
A minősége nem rossz, de nálam elég sűrűn akadozik. A jelerősség jó, de a bithibaarány nagy. Már 4X volt kint szerelő, lecserélt mindent a lakásban, az összes csatlakozót, az elosztót, a kábelt. A hiba mégis megmaradt. A héten is telefonáltam nekik, hogy csináljanak már valamit, mert néha nézhetetlen, annyira akadozik. A hiba szvsz. nem nálam van, már gondolkoztam azon is, hogy átviszem a TV-t a pár házzal odébb lakó ismerősömhöz és kipróbálom ott is. Az analóg adás képe is elég rossz, majdnem minden csatornán csíkok mászkálnak, ez az ismerősömnél is így van (ezért gondolom, hogy ott is meglenne a digitális hiba is).
A legutóbbi telefonálásomkor mondta a srác, hogy valami eszközt kell kicserélniük és megfog oldódni a probléma, ez - állítása szerint - még ezen a héten megtörténik.
Nekem a bekötés óta ezt csinálja a TV és ilyen a kép.Nem fűzök sok reményt ehhez az eszköz cseréhez...
Mit lehet még ilyenkor tenni? A szolgáltató 3 hónap alatt nem tudta megoldani a problémát, a szerelő is mindig úgy hagyott ott, hogy megvolt a hiba (amúgy nagyon rendes srác volt nálam, mindent megpróbált amit lehetett). Forduljak a NHH-hoz?
Amúgy a képminősége nagyon jó a digitálisnak. Előtte DigiTV-m volt, na azzal össze sem lehet hasonlítani. Csak ezek a hülye akadozások szűnnének már meg...
-
Lala6
őstag
Nem köthetsz új szerződést, ha van aláírt, csak ha azt felmondod, de annak, meg jó borsos díja van. Szóval meg kell várni a lejártát.
Valami keversz, mert a bruttó azaz ÁFA-val növelt ár, a nettó az ÁFA nélküli
Jól megszívattak bennünket, hűséges ügyfeleket, mert emelték a díjat az ÁFA-val, közben az új aláíróknak meg maradt a régi ár, sőt, még olcsóbb is lett valamivel.
-
Lala6
őstag
Én nem tudom, hogy mekkorát emeltek, de tegnap este 25/30-at hozott stabilan torrenten. Elvileg 10/10-es netem van.
szerk.: Budapesten vagyok.
-
Lala6
őstag
-
Lala6
őstag
Mindenki észrevette a LAN sebesség duplázást?
-
Lala6
őstag
DVB - Digital Video Broadcasting
DVB - C - Cable (Kábel)
DVB - T - Terrestrial (földfelszíni)
Ezek nem csereszabatosak!STB - Set Top Box (beltéri egység)
A CA modul egy PCMCIA aljzatba illeszthető dekóder. Ebbe kell egy előfizetői kártyát dugni.
Ez nem fontos, csak a külön előfizethető minicsomagokhoz kell, mert azok kódoltak. A CA modul a TV-be megy bele(ha alkalmas rá).
Alap esetben a digitális adást vagy DVB-C tunerrel rendelkező TV-vel, vagy DVB-C STB-vel tudod fogni. STB-t ad a szolgáltató, ha kell(meg persze a CA modult is ő adja, ha kérsz).
A kb. 45 csatorna szabadon fogható digitálisan, nem kell külön előfizetés hozzá. Külön előfizetés csak a mini csomagokhoz kell, de ha nem kell mini csomag, akkor nincs plusz költség. Szóval, ha megrendeled a Bónusz csomagot, ezzel alapban kapod a csatornák nagy részét digitálisan is.Holnap csörögj rá az ügyfélszolgálatra, ha nem tudnak felvilágosítani és még nyitott kérdésed van hívj fel és segítek
-
Lala6
őstag
TV-re:
Igen, épp most is a digitális adást nézem. Kértem tőlük a TV-be CA modult és kártyát is, így előfizettem egy kis csomagra is pluszban. Kb. 45 csatorna jön digitálisan is, az analóg 63-ból. A Tvnetwork honlapján az ÁSZF-ben nézd meg a te területedre vonatkozó csatorna kiosztást. Én Pesten vagyok, itt megy rendben.
Tunerkarival óvatosan, ez nem DVB-T(földi digitális), hanem, DVB-C(kábeles digitális), ( a DVB-S pedig a műholdas).
Ha veszel a gépedbe DVB-C tunerkarit, akkor foghatod a TV-t digitálisan, van a multimédia fórumban egy ilyen topic, ott segíteni fognak, hogy milyet vegyél.
Mindemellett vehetsz hozzá STB-t is, ami tudja a visszatekerést és műsorrögzítést. Jelenleg még HD-s kivitelben ilyen nincs kis hazánkban, de 1-2 hónapon belül várható az egyik forgalmazó szerint (fontos, hogy ebből is DVB-C-s kell).Én vettem egy TV-t, amiben DVB-T és C tuner is van az analóg mellett. Ebbe, mint írtam van egy modul és egy kártya. Így csak a TV van és jönnek az ingyenes és kódolt(amire előfizettem) digitális csatornák is.
Igaz, épp most hirdetem a TV-t, mert LG szeretnék helyette, az passzolna a házimozim-hoz(az is LG). Hátha érdekel valakit, itt egy kis reklám: Samsung LE-32B450 TvNetWork hálózatán tesztelve, kifogástalanul működik -
Lala6
őstag
Tényleg nincs korlátozás a neten. Nekem igaz csak 10/10 van, de ez megy is ennyivel.
A TV-vel semmi gond. A fullos analóg csomag mellé kapod a csatornák nagy részét digitálisan is, amit akár egy megfelelő TV-vel is tudsz venni, nem fontos a saját STB-jük.
Én ajánlom a szolgáltatót, eddig velem korrektek voltak mindig.
Ja, a ping az 4ms körül van magyarországi szerverre.Én a UPC-t messze elkerülném, ha van TvNetWork lefedettség. Árban is leveri őket, ha vállalsz 1 év rabságot még olcsóbb, de lehet hűség nélkül is. TV+NET mellé ingyen kapod a telefont és a havidíjjak is kedvezőbbek.
-
Lala6
őstag
10/10-es lannet mostanában nagyon szar esténként. Más is tapasztal lassulásokat? Sajnos már a böngészés is nagyon nehézkesen megy...
Itt egy mostani állás:
-
Lala6
őstag
Ma lementem a házunk mögé és látom, hogy ássák a digi-s gödröt. Na mindegy mostmár, aláírtam 1 évet, majd legfeljebb jövőre váltok, ha a tvnetwork nem újít. Bár én azaz emberke vagyok, akit ellehet csábítani mindenféle akciókkal, ha adnak valami ajándékot(pendrive, vagy valami hülyeség), vagy kis kedvezményt, már fizetem is a több havidíjjat.
-
Lala6
őstag
válasz
donpedro13 #4652 üzenetére
Szintén zenész, Kőbány-Újhegy. Most írtam alá 1 év rabságot az új 10/10-es csomagra. A szerződésben tényleg benne van a csomag is. Kérdeztem, hogy később nagyobbra azért válthatok? A válasz nemleges volt. Nem értem miért nem, hisz többet fizetnék nekik...nem kell a pénzem sem.
Én 3 éve vagyok előfizető, itt is jön a digi, nem értem, hogy miért ilyen röghöz kötöttek?
Itt van 3 magyar szerver teszt:A feltöltés meg sem közelíti a 10 megát. Nekem ez tökéletes havi 3600-Ft-ért(az első három hónapban a felét el is engedik).
Érdemes megnézni az új kábel TV-s akciókat is. 4000-Ft-ért fullos csomagot adnak, és a egy csomó csatorna digitálisan is elérhető, teljesen ingyen, csak egy beltérit kell megvenni 9600-Ft-ért.
-
Lala6
őstag
válasz
gagarin70 #4157 üzenetére
TV szolgáltatásuk nem rossz, sima kábeltv minőség. Olyan mint a többi.
Ha nem ragaszkodsz a pesti 1-es körzetű számhoz telefonnál, akkor én inkább a neophone-t javaslom. Nincs előfizetési díj, kedvezőbb percdíjjak. Veszel egy IP telefont és ugyanolyan lesz, mint a TV networkos, csak olcsóbban. A TVnetwork is BT100 IP telefont szokott adni. Neophone 06-21-es kezdetű telefonszámot ad.
A lényeg, hogy max 1évet írj alá náluk, mert ha csökkentik a díjjakat nem fogsz tudni majd váltani a kedvezőbbre.
-
Lala6
őstag
Nektek bejön most a google? Nekem nem akar, de más oldalak mennek. nem hiszem, gogy a google szervere leállt volna
-
Lala6
őstag
- Jumbó: 1500/256 a papíron, nekem is ilyen van, de néha gondol egyet és felugrik 1500/1000-rre. Ennek én örülök, mert hasznos a torrentnek.
Problémám most nincs vele, korábban volt, hogy elment a net és 1hétig jöttek ki ''javítani''. Aztán a sarkamra álltam és megcsinálták. Azóta jó. Ping 5-40ms.
- MD5 már nem olyan vészes, elég sok router tudja alapból, a linuxosak biztos. Itt a fórumon korábban már levolt írva, hogy melyek tudják biztosan.
- Dáma csamagnál is csak 1 azonosítód van, de ott routerrel legálisan tudod a netet a másik gépen is használni. A Jumbót is lehet 2 gépen használni, nem hiszem, hogy szankciókat vonna magaután(nem érdekük). Szerintem csak a sebességek miatt írták oda, hogy hány gépen ajánlott a használata.
- 1év az pontosan 1év, csak akkor újul meg, ha megújítod (új szerződéssel). -
Lala6
őstag
Nincs itt valaki az újhegyi ltp-ről(Harmat u.)?
Csak megszeretném kérdezni, hogy milyen az új LAN-net(hdsnet).
Mielőtt megkérdezi valaki, hogy miért ide írtam: Azért, mert előtte gondolom tvnetwork-ös volt. Ha itt tényleg behúzzák a kábelüket mindenhova, a tvnetwork lehúzhatja a rolót...
[Szerkesztve] -
Lala6
őstag
válasz
Rommel6600 #3935 üzenetére
Igaz, ezt el is felejtettem
5000-Ft körül már lehet kapni jó routert, nem olyan vészes az áruk. -
Lala6
őstag
tegnap jól meglódult a netem, a letöltés maradt 1500, de a feltöltés felugrott 1M-ra, jó lenne, ha így hagynák
-
Lala6
őstag
válasz
Storm_lg #3864 üzenetére
Ez egy hatalmasnagy kiszúrás az ügyfelekkel
Remélem nálunk nem elérhetőek ezek a csomagok!
Komolyan megérné bemenni és rájuk borítani az asztalt. Két hete írattak alá velem 1 évet 1500/256-os netre, mostmeg hozzák az ''álom'' csomagokat, nemigaz, hogy akkor nem tudtak még erről. -
Lala6
őstag
Nem lehet net Y-ra váltani, én is azt akartam volna. Még a múlt hónapban bróbálkoztam az online ügyfélszolgálaton. El is fogadta a rendszer, de utánna hívtak telefonon, hogy azt már sajna nem lehet. Ajánlották az új jumbó csomagjukat havi 4000-ért(mint a net-X) 1 év rabság mellett. Elfogadtam, így maradt az ár ugyanannyi és picit gyorsabb is lett a letöltés (a feltöltést visszavették).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest