Hirdetés
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheol
aktív tag
Köszi, hogy próbáltál ötleteket adni, de nem ez a megoldás.
Amúgy sem uppoltam ma semmit, meg azért nekem 512K az up, és itt nemigen kell leszabályozgatni...
Szal visszahívott az űgyfélszolgálatos nő, és neki azt mondták a szegediek, hogy 1-2 nap múlva lesz csak javulás.
Te honnan netezel amúgy?
Ja és a lényeg, hol van Tildy amikor baj van? -
Lortech
addikt
Nálam megy rendesen, mint eddig. Annyit csinálj, hogy netlimiterrel mindenképpen szabályozd be az uploadot maximum 8Kbájtra, mert egyébként lassú lesz, képes teljesen lenullázódni hosszú másodpercekig is a letöltés. (legalábbis nekem ez a tapasztalatom)
szerk: egyébként én most járok ezzel a nem éppen übergyors csomaggal (384/64) 43GB letöltésnél.
[Szerkesztve] -
Sheol
aktív tag
PR-esek írjatok már, hogy mi a helyzet nálatok!
Nekem ma olyan is volt számtalanszor, hogy 0 K (!) volt a speed, de 30K fölé nemigen ment.
Ügyfélszolgálat persze semmiről sem tud.
Kezdem már nagyon unni... -
shabbarulez
őstag
Most látom van fönt az oldalon új ÁSZF február 1-es dátummal. Vannak benne új csomagok a varion kívül bár elég érdekes a konstrukció. A csomagok sebességei teljesen megegyeznek a fatáv által beállított ADSL sebességekkel plusz van egy 128/64-es csomag. Ezeknél a csomagoknál nem esik szó semmiféle limitről, ellentétben a vario és fix csomagokkal ahol max 30GB van.
Ahogy nézem bix statot a duplájára emelt limit és a PR-osok korlátlan csomagjai alaposan megdobták a januári forgalmat, durván 1.5x-esére nőtt a decemberinek.
Viszont kábeltv-nél még mindig nem látok sehol egy friss ÁSZF-et ami fent van az pedig lassan egy éves. -
Pagan Fears
csendes tag
Emberek, nektek nem lassú a net? Nálam externetes sebességmérő nem nagyon mutat 550 fölötti értéket.
-
-
crab
senior tag
nálam mostmár minden ok
-
cszoli
csendes tag
Sziasztok,
én is zuglói vk, TvNetworkös (már nem sokáig).
Eddig is voltak kiesések (és eddig is nagyon lassan reagáltak rá), de ami karácsony óta van, az már tűrhetetlen.
Gyakorlatilag azóta foltokban van csak net, idő jó részében 50-60% packet loss (ping -t www.tvnetwork.hu), sokszor az egész ki is esik. Az ügyfélszolgálat (ha éppen elérhető) csak sajnálkozik, meg ígérgetnek (jut eszembe, fel is kéne őket hívnom megint).
Úgyhogy részemről intézem az Axelero ADSL-t, és amint lehet, lemondom ezt a trágyadomb szolgáltatást. Ja és persze vitatni fogom az utolsó számlát, valamint a még SztárTV-s időkből meglevő kábelmodem leadásáért bevasalom rajtuk a 20 000 Ft-ot. Örülni fognak nekem, de nem érdekel.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Most a külföld abszolút elvágva... pingre semmi válasz.
-
smith28
csendes tag
Én ma kb 5-kor kezdtem tölteni egy videokártya frissítést ami !!!!!26 MB!!!!! volt és !!!!!!!1 óra 27 perc!!!!!! alatt jött le flashgettel!!!!!Szal kb: 1-2Kb-al jött most pedig kb 30-40Kb-al jön. Ki érti ezt?
-
Lortech
addikt
Sajna nekem is nagyon változó a sebesség. Éjféltől kb. 30óráig 1-2K volt külföld/belföld egyaránt. Most viszont megint megy ''rendesen'', külföld is.
-
szekreny
tag
A FeriLaliEcdles topikban is mondta valaki, hogy gondja van Invitel ADSLel. Gondolom valami komolyabb gond lehet a gerinchálózatban valahol, vagy valami szerverparkban, nem tudom. Remélem tényleg semmi komoly, nem örülnék ha most összeomlana a Moi internet egy kis időre..
mod: most néztem sebességet, kemény 121 kbit/sec...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem tudom van-e köze hozzánk, de azt hallom, hogy pl. az axelerosóknak és másoknak is belssult a net. Bár kétkedve fogadom, de nálunk ma a sebesség béka sejhaja alatti volt..Aztán dc++-t kikapcsoltam , ment rendesen....Így én nem telefonáltam....
-
Sheol
aktív tag
Hát nálam is kurva lassú a külföld. (Újszász)
Lehet, hogy ez az új koncepció, nehogy elérjük az 50 GB-ot.
Holnap megy a telefon nekik, bár ahogy látom nem sok értelme lesz. -
szekreny
tag
-
crab
senior tag
írtam nekik mailt
-
tildy
nagyúr
Nálatok is belassult a belföld is?
az index kb 6-10Kval jön le
Mi a helyi hívásos (06-40-es) száma a pr-nek? -
Tütüm
aktív tag
válasz
Overmind #268 üzenetére
Semmi nincs,átlépsz a következő fizetési sávba.Azthiszem a 3G-s korlátnak megfelelőbe. énis mindig átlépem az 1 G-t
Régen volt olyan ha átléptél véletlenül akkor szólnod kellett hogy az eredetire vissza akarsz állni különben úgy veszik hogy magasabb fokozatban maradsz.Na ebből voltak meglepetések amikor jött a számla..Mstmár nincs ilyen,amennyit töltesz annyit fizetsz.
-
Overmind
aktív tag
Akiknek volt/van 1G korlátos csomagja homályosítson már fel, hogy mi van akkor ha eléri? Egyáltalán nincs net vagy lehet fizetni-e fölött vagy döcög a net, vagy....?
-
crab
senior tag
nektek normális sebességel jönnek a külföldi dolgok? mert nekem nem, max 5k-val
mod: délelött még jó volt!
[Szerkesztve] -
DrGonzo22
őstag
jó, várok még pár napot, (elvileg azt mondták erre a hátre már kizárt, h 512 maradok, még mindig az vok) és újra telefonálok, de most azzal kezdem, hogy érdekelne milyen csomagban vok, így kénytelen lesz megnézni... mert eddig csak rávágta, h jó csomagban vok, és amikor kértem az ip-t akkor meg mondta 1 pillanat, na 5 percig tartott, szóval tuti, h nem nézte meg, h tényleg jó csomagban vok-e
-
tildy
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #256 üzenetére
Mivel ez nem kábeles net, ehhez nem tudok mit szólni.
Emlékszem annak idején mikor helpdeskes votlam egy helyen, akkor is ilyen tökölések voltak adsl ügyben. Én el tudom képzelni , hogy a matáv szarakodott.De mondom, az itt lévők nagy részének a tvnetworknél nem adsle hanem kábeles netje van.
Ajánlom egybként hoyg az ászft olvasd el...A letöltés mennyiség mérés rád nem vonatkozik...
[Szerkesztve] -
DrGonzo22
őstag
adsl 512-re van előfizetve (vagy tdsl, mert saazem ezt itt így hívják), dec.20-ig lehetett megrendelni (addig volt az az akció, hogy 512-est fizetsz, de megduplázzák- először a letöltést, utána meg ha a matáv duplázza a felt is- nem duplázta
). Nekem 2x-én járt le a freestart szerződésem, tehát a szolgáltatás 20 után kezdődött, de azt mondták nem gond, rám a régiek vonatkoznak, mind árban, mind sávban- azaz lesz duplázás, mivel a megrendelés számít. Routert használok, 2x-én éjfélkor pedig nem szakadt meg a netem, a freestart felh névvel, jelszóval jött a neta routeren keresztül, amit nem kapcsoltam ki, mert mondták, h ha lekapcsolom, akkor nem tudok felmenni újra, de amíg én nme szakítom meg marad- ünnepek... nem tudnak átrakni egyből tvnetworkre. (a dobozokat nem vitték el, mivel csak felh váltás történt, a dobozok meg matáv tulajdonok, úhogy minek vigye el, h újra kihozza- ha nem szólok nekik külön, akkor amúgy ezt csinálták volna, bürokrácia...)Szóval nekem volt a 384ről emelt 512 es netem freesatartos ip, felhnév... alatt. jan 4én telefonáltam be a tvnetworknek, h mikor kezdik, mire mondták, h már néhány napja adják. Kikapcsoltam mindent, routerbe beírtam az új felh nevet, jelszót, ment csak éppen nem 1024el, hanem 512vel. Ja persze úgy volt, h kipostázzák a szükséges adatokat, meg értesítenek, h mikortól kezdik... (rögzített telefonbeszélgetében rendeltem meg a szolgáltatást, mert feleslegesnek tartottam, h kijöjjenek szerelni a semmit-ezért jött volna a felh név... postán) Felmentem a weblapjukra, beléptem, láttam ott a 30giga korlát és méri, felhívtam, h van-e (persze megrendelés előtt direkt rákérdeztem erre) azt mondják, h nincs, és nem is mérnek semmit... Meg reklamáltam az 512 miatt is, nem kerültem-e rossz csomagba... azt mondták nme, legkésőbb tegnapra mindenhol 1024 lesz (nem lett). Az adataimat tartalmazó levél, most már email is jó lenne persze azóta se jött meg, nem tudtam pl. a fix IP címemet, amit a routerbe be kéne írnom 2 napja végre valaki telefonon bemondta. Mindent úgy kell kikönyörögnöm, és ami a legrosszabb, h szinte minden nap vannak netkimaradások, meg 56k körüli értékeim- órákon át, nem 1 2 percről van szó, ez már messze nem xdsl... Tuti, h rossz csomagba raktak, és úgy veszik, mintha a mostani feltételek mellett rendeltem volna meg az 512es csomagot, és ezért maradok 512, nem meg azért, mert hogy a matáv még nem emelt a környékemen, amit mindig mondanak... (egyszer márpedig emelt 384ről 512re, de az már rég volt, novemberben- bár azt nemtom, h a 2 dolog mennyire függ össze, elvileg a szolgáltatónak kell jelentenie a matávnak, h ezt emeljek, ez pedig 1 új szolgáltatás- szóval lehet, h a matáv a lassú, csak ez egyre valószínűtlenebb)
-
tildy
nagyúr
Egyebkent kerdezz meg mas tdslst mert ugy latom nalad tdsl van, hogy az adslhez fix ip van e.Altalaban nem az szokott lenni...De latom kevered it a prt a kabeles netet, a sajat adsleddel , nekem az jon le hogy osszesvissza beszelsz...
Ird mar le mire vagy elofizetve, emrt ugy kell osszehalasygatnom...Elvileg tdsl 1024. Ugye?????
Csak emrt mi eddig kabeles netrol dumaltunk tobbnyire. -
DrGonzo22
őstag
sokat ne várj tvnetworktől, zuglói vok, gyakran jön a net adsl szintet nem kielégítő sebességgel, még mindig nem adták meg azokat az adatokat, amiket a routerembe be kéne írnom, nem tudom használni a tárhelyemet, nem emeltek 1024re, tuti h rossz csomagba lettem rakva, győzködnek, h nem, matávra hivatkoznak...
1 szóban lenyúlós társaság, és engem pl. be is csaptak, mi az h 50gb korlát, 99%(ha 1 héten belül nem oldanak meg mindent, ill. továbbra sem kezdenek el foglalkozni az ügyemmel) h megyek a fogyasztóvédelemhez, szerencsére rögzítik a tel beszélgetéseket, ott pedig még megrendelés előtt azt mondta, h nincs, és nem is lesz soha (1 éven belül) korlát, szóval szerintem nem lesz még rázós ügy se...
ha valaki csatlakozni akar, mert őt is átverték, akkor írjon mailt -
beamish
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
figyelmesen végig olvastam a tvnetwork ről írottakat. Én most akarom otthagyni a chello-t (tiltja a hálózatot otthon) és átmenni a tvnetworkhöz (itt lóg mind a kettő kábele a lakásom előtt), lannet-re.
Szóval nehéz eldönteni, hogy most jó a szolgáltatás vagy csapnivaló (hely: BP. 13. ker, Népfürdő u. lakótelep).
[Szerkesztve] -
Sheol
aktív tag
Szerintem nem sokra mennénk vele, mert azt mondanák, hogy korlátlanul tölthetsz, igaz a sebesség az kevesebb lesz, de attól még...
Szóval ki van ez jól találva részükről hidd el.
Egyébként meg ha tényleg tölthetünk 50 GB-ot korlátozás nélkül, az azért a legtöbbünknek elég lesz szerintem. -
-
Sheol
aktív tag
Végül is tényleg nem írják, hogy 128/128 lesz, de elég nagy esély van rá.
Pl. ugyanez a szöveg volt akkor is, amikor 15 GB volt a korlát, és Pagan Fears kollégát már véletlenül le is korlátozták, és éppen 128/128 volt.
Egyébként van szerencsém személyesen is ismerni Pagan mestert, és tudom, hogy max. 3 hét alatt le fogja szedni az 50 GB-ot.
Így tőle meg fogjuk tudni kb. 2 hét múlva. -
Pagan Fears
csendes tag
Ok, a csaj nem nézte meg a pr oldalát?
Mert az vonatkozik ránk + ott van is az 50 giga. Mind1, legyen igazad!
-
smith28
csendes tag
Én bementem a PR-hez és megkérdeztem hogy : valahol olvastam hogy 50 giga után vmi korlátozás van. Erre a csaj megnézte neten, és azt mondta nincs semmilyen lekorlátozás , és akkor megnézte a TV-network oldalát is és mondta hogy azok még nem frissítették az oldalt , amit pedig már rég meg kellett volna tenniük. Úgyhogy ne foglalkozzak semmivel mert nincs korlát!
-
Lortech
addikt
válasz
Pagan Fears #240 üzenetére
De neked a PR-es ÁSZF kell, mert te közvetlenül nem a tvnetworkkel állsz szerződésben szerintem.
Ebben egyébként a 128-as szóra rákeresve 0 találat volt..
szerk: ja értem.
[Szerkesztve] -
Pagan Fears
csendes tag
Naa.. az előbb megnéztem a tvnetoworkos ÁSZF-t. Vagy nem frissítették még a weblapon vagy még mindig az van érvényben, de ha a második, akkor 15 giga után várható a korlát, mert ott még mindig az szerepel.
Hát 384-es nettel az 50 giga tényleg korrekt, de 1024-essel már nem olyan kemény dió átlépni. -
Lortech
addikt
Voltak időszakok, amikor szarakodott az elérés, packetloss, hasonlók, de ez sosem vált állandóvá, pár óra, aztán semmi nyoma az egésznek, ment minden rendben.
A modemcseréről annyit, hogy karácsony előtt két nappal szóltunk, hogy elszállt a modemünk (a táp elvitte), a bejelentéstől számítva 3órán belül cserélték ki, szó nélkül.
A korlátozás óta elég sokat kellett vele játszani, mire rájöttem, hogy mi az optimá
lis beállítás. Sosem tudtam eldönteni, most miben van a hiba, mikor teljesen megbénult a netem. (a netem, a rendszerem, vagy akitől töltök, azzal van-e bibi). Nálam az a nyitja, hogy az uploadot nem szabad a felső határ közelébe sem engedni, mert akkor a letöltés drasztikusan lecsökken. Az eddig is nyilvánvaló volt természetesen számomra, hogy erősen összefügg az upload és a download, és ha magas mindkettő, rontják egymást, de most sokkal jobban oda kell figyelni rá.
A legjobb eredményt akkor tudom elérni, ha a feltöltést 4-5K közöttire leszabályzom.(8K a max). így átlag 40-45K közötti eredmény el lehet érni. Ami közel van a maximum korláthoz. 50gigát nem könnyű produkálni 384-gyel, így nem izgat az az 50giga korlát, bár amikor reklámozták a változásokat, megírhatták volna benne, legalább apróbetűsre. Mindenesetre innen már nem tudom hova tudnának korlátozni.
Mindent összevetve örülök nagyon, hogy van ez a szolgáltató itt, ennyiért, és elégedett vagyok. -
DrGonzo22
őstag
Na hát pl. én is 'sírtam'
de ez nem szolgáltatás, amint azt már leírtam. Fix-IP elvileg, de nem tudom a routeremet fixre állítani, mert képtelenek 2 hete megmondani azokat az adatokat, amiket be kéne írnom a routerbe....
Az hogy kijönne esetleg 1 szakemberük (na mondjukl ez 2séges, h van-e) kizárt dolog. (freestarttól 2szer voltak kinnt, de mondjuk az szolgáltató is)
megpróbálom mielőbb otthagyni őket, meg mi az, hogy 1024re vok előfizetve, és 512 jön, meg ma pl. még annyi se... volt h 56k alatt voltam, azért ez nagyon durva
ha van ez a korlát dolog, akkor azonnal felmondom, nem érdekel mit szólnak hozzá vagy 10szer rákérdeztem, mert nekem fontos, havi nagyonsok gigát szedek le simán 100 fölött. 50 giga nevetségesen kevés...
ja és akkor még a tárhelyről nem is szóltam... -
tildy
nagyúr
válasz
Pagan Fears #227 üzenetére
Akkor csak 10et fizettek.Kiváncsi lennék ennyiért az invitel mit adna nektek .(megjegyzem , szerintem semmi számodra elfogadhatót)
Üdv, faterodnak, hogy ennyire ''vaskalapos'':Szerintem jól teszi.. (Ha jól tudom rajtad kívűl még nem nagyon volt olyan pr-s , aki sírt volna a szolgáltatás miatt......) -
-
tildy
nagyúr
válasz
Pagan Fears #225 üzenetére
Mégvalami:Miért nem egyéves a szerződésed?
Úgy az 1024es net csak 10 ezer.
Mondom egyébként ha nagyon sír a szág adslre, néz be az inviteles topicba, mennyi probléma van velük.Én inkább még ennek is örülnék... Ami van -
Pagan Fears
csendes tag
Csomag neve: PR 1024
Hozzáférés típusa: Kábeltelevíziós hálózati hozzáférés
Biztosított kábelmodem: 1db
E-mail: Egyéni előfizető: 3 postafiók
Üzleti előfizető: 10 postafiók
Web tárhely: 20 MB tárterülettel
A csomaghoz rendelt sávszélességen átvihető korlátlan
adatmennyiség:
Maximális letöltési sebesség: 1024 kbps
Maximális feltöltési sebesség: 512 kbps
Maximális számítógépek száma: 1 db
Havi előfizetési díj: 12.000.-Ft + ÁFA = 15.000.-Ft
Kiegészítő forgalmi díj: nincs
50 GB adatforgalom elérése esetén sávszélesség korlátozási, ellenőrzési jogosultsággal.
Én a sokat töltő felhasználók körébe tartozok.Havi 100 lecsúszna azt hiszem gond nélkül.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pagan Fears #223 üzenetére
Nincs semmilyen korlát.Elvileg.
(én havi max 10-15 gigát ha töltök,, el nem tudom képzelni hoyg valakinek mire kevés -ha tényleg van ilyen-az 50)
Nameg aztán mire tudnál adslt kötteni....Invitelre?
Na arra inkább ne kötess. Nézz be az inviteles topicba , mégha nem is tőlük veszel adslt, akkor is kb 40-50 kbittel kevesebbel jöna cucc, mint amennyivel kéne...
Na megnéztem az aszf-t , tényleg ott az 50 giga kitétel de :
''50 GB adatforgalom elérése esetén sávszélesség korlátozási, ellenőrzési jogosultsággal.'' Ez számomra így leírva semmi konkrétat nem jelent, max azt hogy esetleg, hagsúlyozom, esetleg lekorlátozhatnak.... (De mivel nicns odaírva hogy mennyire, ezért valahogy szerintem ez engem nem zavar)
[Szerkesztve] -
Pagan Fears
csendes tag
Én Jászberényből vagyok. Azt meg nemtom kivel szórakoznak, de furcsamód először, amikor ez volt és bementünk, egyik arc elkezdett kötekedni, hogy még ennek a tempónak is örüljünk. Elküldtük az anyjába, mire hazaértünk ment a net rendesen. Amugy nekem a pr1024es csomag van... ez elég jó is lenne, nade a korlát.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pagan Fears #221 üzenetére
Nem tudom te honnét vagy (Én az adataimnál szereplő vidéki helyről).
Nekem stabilan 1.2-1.5 megabit volt a változtatások előtt, most ugye 384kbit lett.
De még ez is jó 5500ért.
meg mi az hogy korlátozzuk le?Nem hinném hogy direkt veled baszakodnának..
JA és hitron modem.
[Szerkesztve] -
Pagan Fears
csendes tag
Hát én nem vagyok túl jó véleménnyel.
Először hitron modemet kaptam és napi 15,20x szakadtam. Amikor tettem rá egy fazék vizet, akkor csak 10x. 1 évbe (!!!!) telt, mire kicserélték motorola modemre, azóta alig szakadtam (nyár óta).
Aztán nem először volt ez a korlátozzuklealámafelhasználótúgysevesziészre dolog se. Ha apám nem ragaszkodna ehhez a nethez már rég dsl-em lenne. :-/
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Pagan Fears #219 üzenetére
Én hiszek nekik.Múltkor nálunk 3 óra netkiesés volt, és csak a gatewayig láttam.
Pr telecommal nulla bajom votl eddig. -
Pagan Fears
csendes tag
Nem akarok senkit elkeseríteni, de olvassátok el az ÁSZF-et rendesen! 50 giga után forgalomkorlátozási lehetőség és biztos vagyok benne, hogy le is fognak korlátozni, mint az állat azonnal. Engem már csak úgy heccből is levettek valamelyik nap 15k-ra, beszóltunk, hiba volt szegeden (peeersze) és most megint jön rendesen.
Amugy én pr-telecom területről vagyok. -
DrGonzo22
őstag
Hát én most álltam át freestartról (katasztrófáklis döntés volt)
Nem adtak 1 darab papírt se, routerem van ezért mai napig a freestart ment, ma betelefonáltam, h akkor mikortól is kezdődne a szolgáltatás, mikor mehetek be szerződést kötni, erre közlik, h 2hete elkezdték a szolgáltatástMondom ok, akkor talán némi adatot adjanak már, mondjuk felhasználói név...
telefopnon elmondja
lejövök a netről a routerrel, felmegyek a, látom, h csak 512, amikor 1024nek kellene lennie, újra telefon, válasz a matáv még dolgozik Egy csomó ismerősöm van matávnál, ők mondták, h novemberben rég végeztek, mindenhol emeltek (amúgy zuglói vok)
látom megy a számláló ki van írva 30giga korlát, (erre direkt rákérdeztem a telefonon 'megrendelés' előtt) megint felhívom őket, mondja korlátlan, akkor miért méri kérdezem, hát szerinte nem mérnek semmit...
semmit nem tudnak a telefon túloldalán, leszarják az embert, a webtárhelyemhez még mindig nem adtak semmi infot. ma csináltak email címet is, mert kértem telefonon.
és az egészben az az abszolút röhej, h 2 hete úgy szolgáltatnak, h ezt ma tudtam meg...
remélem, vlhogy még tudok szabadulni tőlük és visszamegyek freestartra, mert az szolgáltatás, ez meg egy cirkusz -
tusi74
őstag
Viszont nem tudom, hogy az intézményekkel hogy van, de az intézmények között a legolcsóbb variációt választottuk, és most nemhogy lassabb lett, hanem gyorsabb. 1,7 MB/s-et mértem az előbb az Enternettel.
Ez egy általános iskola. Lehet, hogy azokat más elv szerint bírálják?
Otthon viszont szigorúan alulról szagolja az 1024-et. Így mindenkinek lassult. -
LK
addikt
Sziasztok! Tudom hogy most kicsit off leszek,de ezt tekinthetjük TVnetworkos infonak is.Szóval:Nem tudjátok véletlen,hogy akár itt akár máshol mikortól és mennyiért fognak bevezetni olcsó forgalomkorlátos netet?
-
tildy
nagyúr
Viszont a poén, hogy a tvnetworkos oldal még mindig méri a forgalmunkat.
-
tildy
nagyúr
Na elkezdődőtt.Huginál 385.5 a mai sebesség.
-
smith28
csendes tag
Thx tildy!
Mert küldtek levelet hogy jan 1 -től korlátlan lesz ,de azt dec 2.-án és azóta nem küldtek még.
Akkor mátol keresek egy pár jo oldalt.
Ja és király az oldalatok!!!
bye! -
smith28
csendes tag
Mátol tényleg korlátlan a letölthető adat mennyiség???
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hugi azt mondja 1 megabit még mindig a net....
-
Ck.
addikt
Akkor Örülhetsz hogy fővárosi vagy!
Mivel mondtam hogy már hónapok óta nem akar 60 kB/s felé menni a letöltés, és hogy csináljanak vmit, erre a kis pofátlanok csak annyit tudnak mondani, hogy nyílván terhelt a hálózat, és hogy folyamatosan fejlesztik, de semmi jogom pofázni, mert a 64 kbit/s garantált sávszélesség megvan! Ha talán ennyire terhelődik a sok új ügyfél végett, akkor talán bővíteni kéne a hálózatot, és csak utána engedni, hogy új ügyfelek jöjjenek!!! És akkor nem volna ez a csigázás!!!! Ezt már egy jó pár szolgáltató megtette!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Diablo IV
- Parfüm topik
- E-roller topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest