Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primőr
aktív tag
Nem tudtok valamit a mikronetről? nem látom az új honlapom. talán megszűnt? Amúgy mi ez az ICEdsl? egyszerűen nem írja ki a havidíjat, csak az akciós árat..
-
Primőr
aktív tag
Nem tudjátok, mikronetből lesz sávszélemelés?
-
Primőr
aktív tag
Akkor nincs is min csodálkozni. A pestieknek mindent
-
Primőr
aktív tag
válasz
Neurotoxin #2559 üzenetére
Én ezt nem értem. Hogy tudod te megfertőzni a lépcsőházban levők gépét? Ha egy elosztón vagytok is, mi köze nekik hozzád? És honnan tudja a CÉG, hogy tőled indult?
Amúgy már elnézést, de az antivírus szart se ér a spam ellen. -
Primőr
aktív tag
ja.. éjjel és hajnalban
-
Primőr
aktív tag
válasz
Rommel6600 #2545 üzenetére
Rendes vagy, hogy kiszerkesztetted a káromkodásodat, de itt nem nekem kellene szakértőnek lennem, hanem nekik. Tudniuk kellene a probléma okát, nem nyavalyogni, hogy milyen nehéz.
-
Primőr
aktív tag
válasz
Rommel6600 #2543 üzenetére
Most meg megint lassú. Nem hiszem, hogy 3 nap alatt nem lehet megoldani egy ilyen problémát. Iszonyatos balfácánnak kell lenni, hogy napokig dologzzanak valami, és még akkor is béna legyen.
-
Primőr
aktív tag
válasz
shabbarulez #2539 üzenetére
Már csak azt nem értem, miért nem mindig a minimumot szolgáltatják, ha megtehetnék?
-
Primőr
aktív tag
Internet-hozzáférési szolgáltatás minőségének a fogyasztók védelmével összefüggő követelményei
1. Garantált (átlagosan elvárható) le / feltöltési sebesség legalább 64/64 kbit/s legalább 64/64 kbit/s
Hoppá, a tvnetwork tehát havi (nálam) 6000Ft-ért legálisan elég, ha 64/64 kbit/s sebességet ad a fogyasztónak? Akkor miért szerződik az ember 1 Mbitre?
És a többi szolgáltató is elég, ha csak 64 kbit/s-ot ad? -
Primőr
aktív tag
válasz
Rommel6600 #2536 üzenetére
Már beszéltem velük, felveszi a szentpétervári vagy milyen helyen levő műszaki titkárjuk, aztán mondja hogy mérjek. Aztán mondom, hogy ez olyan lassú, hogy mérni se lehet, mert leáll. Akkor mondja, nincs tűzfal a gépemen? (ekkor kicsit mindig ideges vok mert mindig ezt kérdezik) Mondom nincs. Azt mondja: -Akkor jó, látom tényleg lassú, látom innen, akkor írok a nemtudomhova. Aztán másfél óra múlva csöng a telefon, aztán mondja egy szégyenlős férfihang, hogy máshol tudnak a hibámról. Aztán beismerte, hogy máshol is ez van. Műszaki hiba. Na tessék. Azt mondja: ''Már dolgozunk rajta, rajta vagyunk''. 3 nap eltelt, még mindig béna. Hát nem tudom, milyen dolgozást csinálnak, meg hogy vannak rajta, de ha főznének otthon, akkor biztos odaégne a tükörtojás. Most a szomszéd bemegy már sokadjára reklamálni, hogy milyen szar ez a Zinternet, aztán hátha megmozgatják a hájas seggüket. Ó, jóég miért ide szerződtünk
-
Primőr
aktív tag
Császtok!
Az utóbbi napokban piszok gyenge a net. Nem tudom, hogy tényleg van valami fejlesztés, vagy csak simán rossz, de hogy több napig rossz legyen, ezt nehéz a fejlesztésre fogni. -
Primőr
aktív tag
válasz
rambo4ésfél #2324 üzenetére
Mi olyan szeptember tájékán kötöttük be a Lannetet, az elején folyton szivatott. Néha jó volt a net, néha lassú, volt, hogy egyáltalán nem is ment, olyan lassú volt. Sokszor kijöttek a szerelők, megint babráltak, meg megint, aztán jó volt, meg nem is (egy külön kabaré amit ezek a szerelők műveltek), de az a lényeg, hogy majd' 2 hónapja teljesen jó a net. Lehet, csak azért lassult be sokat azelőtt, mert babráltak a technikával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Last Epoch
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest