Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a friss Moto G Stylus
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
Ed Rush #7276 üzenetére
Majd az orruk alá rakom azt a papírt, melyben leírják, hogy nem kell semmit lépnem az ügyben, azon kívül, hogy átírom a jogosult azonosítóját a megbízáson.
Egyenlőre meg még abból induljunk, hogy minden csekket amit a digi kiküldött 2 hét alatt (3 hónapra visszamenőleg) befizettem.
Szóval szó nincs itt semmiféle adminisztrációs és visszakapcsolási díjról, amiket Te a lelki szemeiddel látni vélsz.Pénzügyileg teljesen független egymástól a két cég...
Ismét visszakanyarodok oda, hogy mit írtak le a hivatalosan kiküldött papírkájukban...
-
Tonyk
veterán
Próbáltam intézni, hogy a Digi tudja emelni a számláról az előfizetési díjat...
Digi levelében az van, hogy a számla jobb felső sarkában ott az előfizető azonosító. De nincs ott...
Felhívom őket. Laza 10 per várakozás után, megtudtam, hogy az ügyfélazonosító = a szerződésszám 0-val 7 jegyűre történő kiegészítésével.... Azaz, ha a szerződésszám 564345, akkor az ügyfélazonosító: 5443450.Csak azért írom le, hátha valaki mielőtt beleszaladna ebbe, ne kelljen több száz forintért várakozni erre a "lényegtelen" információra.
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
Speedtest elég sűrűn mér ilyen ökörségeket: Próbáld ki a www.speed.io-t, az nem mér ekkorát.
Speedtest nálam is mért ilyet, közben meg a routerben a grafikon nem ment 20Mbit fölé. -
Tonyk
veterán
válasz
sonique #7229 üzenetére
sonique
...jön itt a közgazdászkodás...
Rendben igazad van, homok a fejemre, elnézést hogy valótlanságot írtam!"A hálózat leépítése után az azokért befolyó öszegből pénzügyi befektető társasággá alakulhat a cég, amelynek jövője kétféleképpen alakulhat. Az egyik forgatókönyv szerint a Digi 33% fölé megy és megteszi nyilvános vételi ajánlatát (az eredeti tervek szerint erre részvényenként 300 forintos árfolyamán még február végéig sor került volna, azóta elakadtak a tárgyalások és egyelőre nincs új ígéret), vagy a két társaság összeolvad - vázolta a helyzetet Nemes Attila."
Nem tudom, azokat az előfizetőket akik elől kihúzák a talajt, hol érdekli az, hogy a tvnetwork még vegetál Bivalyröcsöge-felsőn, egyébként meg pénzügyi befektetésekkel foglalkozik. (Nyilván ad-vesz, majd hasonló kaliberű kis ktv-hálózatokat. Ezért is tartja meg ezt a profilt, hogy a meglévő hálózaton tudjon szolgáltatni, amíg nem értékesíti.)
De hát a lényeg, hogy tvnetworköt nem vette meg a digi. Igaz, a hálózatokat átvette, kifizette, Ő az új szolgáltató.
"A TvNetWork Nyrt. 2010 második felétol egy kis méretu, távközlési szolgáltató cég lesz, aki csak internet és telefon szolgáltatást nyújt ( kábeltelevíziót nem), de muködésének leglényegesebb iránya a pénzügyi, befektetési tevékenység lesz."
-
Tonyk
veterán
válasz
Killing #7222 üzenetére
Akkor miért lehet még elérni Szegeden a netjüket? Legalábbis a honlapjuk szerint.
Ha ez téged zavar, menj be (Digihez), és mond meg nekik, hogy nem akarod látni szegeden őket tvnetwork köntösbe bújva.
Mivel a cég (tvnetzwork) gyakorlatilag megszűnt, nem frissítik a weblapot. Gondolom ez érthető. A diginek Szegeden épül a hálózata. Gy.k.: nincs kész.
Azt meg nem írja ki: "Lesz, de még nincs, mert épül." Ahol van ott már használják. Ahol meg még nincs ott a régi tvnetworkös gerincen megy minden.Ez a LAN net (80/25) kábeltv-s hálózaton jön, vagy egy másik, külön kiépített hálón?
KTV nem bír el ennyit...
-
Tonyk
veterán
válasz
sardna00 #7175 üzenetére
Sok benne az állítólag, meg az azt hallottam.
Majd ha jön hivatalos levél, akkor igen lehet ezt mondani, de még 90 százalékunknak nem jött.
Én voltam benn. Nem is lehetett a digivel szerződést kötni. A digi irodájában tvnetworkös kisasszonnyal szerződtem le, tvnetworkös papírokkat írtam alá. A diginek jószerivel még saját hálója sincs, kiépítés alatt van. A Digisek, azt mondták, ha majd az kész lesz csak akkor lesz szerződés a velük. -
Tonyk
veterán
ezekre a speedtest eredményekre sokat azért ne adjatok (pláne, hogy a routerem PPPoE-val a WAN lábán max 27-28Mbitet tud), íme az 20/10-esem:
Tuti, hogy a szoftverbázisról megindítok valami jó nagy letöltést és megnézem ott mennyit visz. A legtutibb meg megnézem a routerben a grafikont (linksys wrt54GL + tomato)
-
Tonyk
veterán
Szeged, Beretzk Péter u. (Tesco és Telefontorony között) reggel óta nincs net...
-
Tonyk
veterán
válasz
thisiswhat #7138 üzenetére
E-mailre úgy számolj , hogy kb 20 nap. Mire reagálnak. Én kb 1 hónapja játszottam el velük egy ilyen kérdezz-feleleket.
-
Tonyk
veterán
Én meg azt nem értem, hogy ha érdemben nem szólsz a témához, akkor minek kotyogsz bele???
Kérdezett alternatív fw-ről, én mondtam egyet. Kérlek idézd, hogy hol javasoltam neki azt hogy frissítsen de azonnal.
Szerk:
Meg persze jogos aggodalmad is jol esik,tenyleg nem tudnam a tomatot rarakni egyedul.Kb 2 kattintás, de ilyet már mondani sem merek, mert le leszek b@szva, hogy miért javaslok ilyet. (Gyk.: csak leírtam, hogy kb ennyi tudás szükséges hozzá, nem köteleztem a frissítésre!)
-
Tonyk
veterán
válasz
humilislupus #7122 üzenetére
Kutyaütő szerelő. Az ilyet agyhelyen kéne verni. WRT54GL-em van és tökéletesen működik.
Pont hogy nem eladni kell a GL-eket, hanem megvenni. Szóval nyugodtan tarsd meg. Firmware-ben ajánlom a Tomato -t www.polarcloud.com -
Tonyk
veterán
válasz
snemeth #6926 üzenetére
"Amíg nincs velük szerződés, addig azonosító sincs."
Bár mondjuk az is érdekes, hogy fizetsz valakinek (aki felszólít, hogy módosíts mindenféle banki lehívást az ő javára) , akivel nincs szerződésed, az a valaki meg jobb esetben szolgáltat neked.
Kíváncsi lennek mondjuk egy minőségi kifogást, szolgáltatás kimaradást, hogyan intéznek egy szerződés nélküli esetben. -"De hát nekünk nincs is Önnel szerződésünk".
Jó, ez egy kisarkított elmeszülemény volt. -
-
Tonyk
veterán
válasz
snemeth #6920 üzenetére
De nincs új digis azonosító! Voltam benn, továbbra is a TvNetworkös azonosító van. A kezembe nyomtak egy papírt, hogy írjam át a számlaszámot meg mert így tudnak emelni. De erről már akkor láttam , hogy hülyeség, mert A12345678 -as szolgáltató azonosító helyett DIGIA12345678 volt meg GIRO-szám. Nos Girot-csoportosnál nem kell megadni (OTP esetében nem is lehet!) , mivel a szolgáltató azonosítóval azonosítanak. Csak a szolgáltató azonosító meg minden esetben A-val kezdődik nem pedig DIGIA -val.
Amit ők adtak rendszeres átutaláshoz kell, az meg nem u.a a csoportossal, mert míg az előzőért keményen fizetsz minden átutalás után, a csoportos ingyen van. -
Tonyk
veterán
Én most kaptam egy választ tőlük, a múlt heti kirohanásomra . Screenshotokat mellékeltem az OTP rendszeréről a beszedési megbízásról, hogy ez nekik jó-e így (mert hogy ugye, a régi tvnetworkös előfizetői azonosító van, de a szolgáltató neve is változott). Erre a mai válaszban az van, hogy kérdezzem meg az OTP-t, hogy biztos felvették-e a megbízást.
Nem túl IQ-s kislány lehetett, mert mert a fentiekből nem jött le neki, hogy már érvényesített megbízásról beszélek neki... És hogy jó-e hogy tnetworkos üf. azonosító + digis szolgáltatói azonosító...Naszóval, ebben az email-ben az volt, hogy nemsoká jön a csekk postán mindenkinek.
-
Tonyk
veterán
válasz
zsolt501 #6911 üzenetére
Ez így van.
Viszont minőségre azt mondom, hogy jobb lett mint a Tvnetwork.
A tvnetworknek másfél év alatt nem sikerült megoldani, hogy pl. ATV-n legyen teletext. Most van. Duna szanaszét volt a kép csúszva legalább már egy éve, most jó.
Ok, néha van kockásodás, m1 minősége botrányos, de több javulás is történt.Persze ez nem feledteti a bazinagy áremelést. s**rjanak sünt.
-
Tonyk
veterán
pár hozzászólással feljebb ott van minden
-
Tonyk
veterán
válasz
ArchElf #6897 üzenetére
AXN-t nem hogy kurtítják, egy az egyben elvették, és csak a Sport1, Sport2 mellé jár, ami viszont engem nem hoz lázba havi 3500-ért. Úgyhogy le is mondtam a fenébe. Így most akcióban, hűség nélkül 2500 -at fizetek. Annyit mind eddig, csak egy lebutított csomagért. Elmennek a fenébe, de pár hét múlva idevágnak, egy rakás nevesincs adót...
-
Tonyk
veterán
Disney eddig is volt, A JimJam nálunk is kisebb polgárháborút váltott ki.
Itt pedig ami van, lesz:
http://www.digikabel.hu/csatornakkiosztasaEz is érdekes:
"Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Miskolc, Pécs, Székesfehérvár, Tatabánya és Szeged városokban új műsorok: Nat Geo HD és Nat Geo Wild HD
Ezek a műsorok hamarosan a többi városban is elérhetőek lesznek.
A fenti városokban a digitális csatornakiosztásunk 2010. július 21-től az alábbiakkal bővül:
1+1 TV, ARTE, Bloomberg TV, CNN, Deutsche Welle, ERT, M6, France 24, ProTV International, RAI Due, RTL II, Playboy TV (23-05-ig), Private Spice (23-05-ig), SUPER RTL
Természetesen ezek a műsorok is hamarosan a többi városban is elérhetőek leszne"
-
Tonyk
veterán
válasz
snemeth #6873 üzenetére
Engem nem nagyon érint mondjuk, de pár ismerős, ha ezt megtudja, fel akarja majd robbantani őket az tuti.
Megy kifelé a TVE, Rai Uno, 3Sat.(helyettük persze semmi) Így marad 49 adó. 2500Ft/hó. A tegnapi napig ezért 69 csatornát kaptam... Lehet számolni ez mekkora áremelésnek felel meg. És gondolom majd januárban sem feledkeznek meg rólunk a válságra való tekintettel. -
Tonyk
veterán
Azt a bud*s, tet*ves, rabló román életbe bele.
2010.07.21-től újabb csatornalefaragások: http://www.digikabel.hu/files/downloads/Csatornakiosztas%202010.07.21.web.xls -
Tonyk
veterán
Én is bementem szerződést kötni a digi-vel, ha már ennyire kérték. Röviden NEM LEHET. (saját háló nincs, és nyilván nem abba a 3 utcába tartozom, ahol van. A lépcsőházban 1,5 éve ki van építve a cucc, csak épp gerinc nincs....)
Akkor a f@sz*mnak küldenek ki levelet.
Módosítsam a csoportos beszedési megbízást. OK. Adnak egy fecnit. Rajta egy számlaszám és egy csoportoshoz szükséges szolgáltató azonosító helyett Giro-kód.
A szolgáltató azonosító ugyebár A12345678, erre ők adnak egy DIGIA12345678 -at.
OTP netbank rendszerét oda vissza 10x átnézve ilyen adatok nem megadhatók: Konkrétan csoportost csakis szolgáltató azonosítóval lehet felvenni. Eddig ez működött is 8-10 megbízás esetében (TVnetwork is), de a DIGIA12175136 -ra ezt mondja nincs ilyen szolgáltató. A "A12175136" természetesen megvan, és az a digi.
Csoportos esetében semmiféle számlaszámot nem lehet megadni, hiszen a "A12175136" azonosítana. Így a módosítására sincs lehetőség. Persze a GIRO sem ide tartozik.
Azaz a digi folytatja a "hogyan hülyítsük meg az ügyfelet" c. sztorit. -
Tonyk
veterán
A tegnap esti levél szerint:
"Felhívjuk figyelmét, hogy az ÁSZF módosításának hatályosulását követően beálló változás, továbbá a szolgáltató személyében létrejövő változás, a
kábeltelevíziós, internet és telefon szolgáltatást sem tartalmilag sem árában nem érinti."(Mondjuk a digi csatornakiosztása nem épp ezt sugallja...)
"Tájékoztatjuk, hogy a jelen értesítést követő 15 napon belül van lehetősége jogkövetkezmények nélkül felmondani jelenlegi TvNetwork Nyrt.-vel kötött előfizetői
szerződését. Amennyiben ezen határidőn belül nem kerül sor az előfizetői szerződés felmondására, úgy ráutaló magatartással a szolgáltató-váltás és az ahhoz
kapcsolódó előfizetői szerződés módosítás elfogadásának minősül. "Azaz semmit nem kell csinálni.
Szerk:
Most nézem a levélhez csatolva van egy doksi is, abban meg gyorsan kinyírnak egy rakat KTV-s csatornát... számszerint 11-et....
Ekkora gennyes patkány társaságot. Első levéllel elhitetik, hogy Július 1-től továbbra is minden fasza, marad a régiben, majd azért odab@sznak egy infót, hogy azért Július 1-től kivettünk 11 csatornát.Azt a gennyes, sötét, gátlástalan rablóbanda mindenit....
Ja, hát így tényleg minden a régi. Tényleg egyezik a kb 0.0000000001 milliszekundummal megelőző állapottal. -
Tonyk
veterán
Aldomaint kizártnak tartom, hogy az isp frissítgetné. Azt majd feloldja a dyndns.
De próbáld ki, én megtettem.
Regisztrálj be egy ip-re egy címet, nézd meg hogy megy-e. Majd, tedd át másikra ip-re. Nekem 1 perc múlva az új címen ment.
De az újonnan regisztrált cím is azonnal megy, pedig még azt sem frissítette a szolgáltató DNS-e. (azaz ha a szolgáltatóra várna, akkor addig fel sem tudná oldani, ennek ellenére azonnal megy.) -
Tonyk
veterán
Most hirtelen nem látom át, hogy a helyi szolgáltató dns-e hogy jön ide, de szerintem friss ip és a név (aldomain) összerendelését még mindig a dyndns végzi (mert az kétlem, hogy rootdnst tartana bármely magyar szolgáltató
). De lehet tévedek.
Amint létrehozok egy dyndns címet az azonnal elérhető azon a néven, függetlenül a szolgáltató dnsétől.Az hogy a router nem intézi el azonnal a dyndns-el az új cím "bejelentését", ahogy megkapja a szolgáltató DHCP-jétől, az meg megint nem a szolgáltató hanem a router sara.
-
Tonyk
veterán
Fix ip : fix ip
Dinamikus ip: nem fix, de domainnevet rendelhetsz a folyamatosan változó ipdhez. Ezentúl nem azt adod meg, hogy 84.x.y.z -n van a szervered hanem a pl.: pityuka.dynds.org -on. Ha tudja a router ezt a funkciót, akkor automatikusan elintézi ezt a dyndns-el. -
Tonyk
veterán
válasz
sonique #6696 üzenetére
Kihúz egy optikai szálat egy paneltömbre, majd ráköt fillérekből n+1 előfizetőt. Egy lépcsőház bekábelezése pár tízezerből megvan. Ott egy 3000 forintos switch, onnantól kezdve ingyen kötögeti rá a balekokat. (ezzel arányosan azért elkezd meghalni a net is, mert a szerencsétlen 10/100-as switch nem bírja a 20-30-50-80-as neteket). Ezért jó 12 lakásos társasházban lakni, nem pedig 60-80 lakásos 10-esben.
Magánházi területen ezért ez nem így megy... Ott ezért erős a koax és az ADSL. És ezért drága, mert jó esetben 1-ből lehet választani (egy kábelszolgáltató vagy egy ADSL). Lényegében azt csinál veled amit akar.
Nálunk a 12 lakásosban van: DIGI, TVNETWORK, T-HOME, ADSL. Egy barátomnál ugyenezek + még egy rakás másik. Szóval van alternatíva. -
Tonyk
veterán
válasz
sonique #6693 üzenetére
Milyen ADSL milyen főbérlő.
Már olvasni sem tudsz. Főbérlő idézőjelben van (gy.k.: " ") Azaz célszerű lehet ráugrani a hurok átengedőjére. PL T-COM, INVITEL, stb. Erről beszélek... Érdemes lenne megvizsgálni a ADSL központ user távolságot is.
itt coax van és sehol nem lehet szét nézni ..
Az utolsó pár hozzászólásodban írtad ezt bárhol is?
no support
1289 ...
no szakértelem, ez a tvnetwork, soha nem volt jo
Akkor már az első héten vissza kellett volna mondanod, hogy nem teljesítik a szerződésben foglaltakat. Ennyi.
elöfizetek a upc re amig onna volt a tv nem volt gond a képpel
Maradtál volna ott, nem lenne bajod. De gondolom drága volt, akkor meg miről beszélünk? Te írod , hogy olcsó pénzért csak szart kapsz... mégis bevállaltad.
Távol álljon tőlem a tvnetwork védése, főleg most, de én tényleg elégedett vagyok velük már vagy 6 éve.
-
Tonyk
veterán
válasz
sonique #6691 üzenetére
és ne sirjon senki hogy ö tv networkot akar mert egy fos az egész
Az indulat szól belőled, azt meg tudjuk/látjuk hová vezet. Nálam kib@szott jó volt a tvnetwork. Ezen csak rontani lehet.... Látod mindennek van két oldala. Ott ahol fos a tvnetwork ADSL, szét kellett nézni a "Főbérlő" házatájékán...
-
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #6676 üzenetére
Ettol fuggetlenul nem nehez belatni, hogy a Diginek savszel gondjai lesznek hamarosan. Csak add osszes a 2 szolgaltato BIXes adatforgalmat csucs idoben, majd nezd meg a Digi vonalanak maximum kapacitasat.
Infót nem tudok erről semmit, de biztos vagy abban, hogy a DIGI a Tvnetwork BIX-es linkjeit nem vette/veszi át?? Mert én erre nem innék mérget!
-
Tonyk
veterán
válasz
snemeth #6641 üzenetére
Igen a 3 Discovery nagyon okés, de Szegeden TV6, Fishing and Hunting, Poén, Comedy Central, stb. nem lesz.
Az eddigi 2500Ft / 66 csatorna helyett csak 50 csatorna ! Az AXN, Soprt1, Sport2, Trav. ch. ezen felül is csak +400 forintért....
Tudom nem egyforma árazású minden csatorna, de az eddigi átlag 37,87Ft/csatorna helyett 50Ft/csatorna áron kapod, ami testvérek között is 32%-os áremelés.Még kellemesebb, ha az AXN-el együtt adott Sport1, Sport2, Travel Channel is belevesszük akkor 53,7 Ft/csatorna, ami meg ~42%-os emelés
Ekkora emelésnél szerencsésebb országokban elkergetik a fenébe a meghülyült szolgáltatót. De hát ez még mindig magyarisztán, ahol mindent lehet a birka néppel.Na itt kezdjük megfizetni a digi elmebeteg pénzszórását és felvásárlási kedvét.
szerk.: itt a digi május 19-től érvényes csatorna kiosztása (Szeged Fül!!!!!)
http://www.digikabel.hu/files/downloads/web%20csatornakiosztas%2005.19.xls -
Tonyk
veterán
leendő szolgáltatónk igen előkelő helyen van ebben a listában: [link]
Mondjuk az is egy paródia, hogy ha engem szopat a szolgáltató, és ezért felnyomom őket
akkor illetéket kell fizetni egyébként az úgy van jól.... magyarisztán.... -
Tonyk
veterán
válasz
Watercolour #6633 üzenetére
Tvnetwork megszűnik, és a hálózatán a digi lesz. Azaz digi csomagok fognak élni, ahol a háló elbírja (nyilván LAN-os területeken, a ktv-n felejtős).
-
Tonyk
veterán
válasz
snemeth #6634 üzenetére
Állítólag szeptemberben lesz meg a nagy fúzió, már egy csomó embert, többek között a tvnetwork szegedi vezetését elzavarták, a support még él, de folyamatosan épül lefelé. Elvileg van egy olyan verzió, hogy a tvnetworkösökhöz kopogtat majd a digi és átszerződhetünk. Igazából semmi pontos infójuk az ittenieknek sincs (kb az van, hogy reggel bemész, és már mehetsz is haza, ennyi volt.)
Mindenképpen a digi eredeti csat. kiosztása marad, tehát egy rakat, a tvnetwork hálózatán lévő csatorna megszűnik. Netről még nem volt info. -
Tonyk
veterán
Nahhh ma hallottam egy pontosabb infót. Szegeden szeptembertől lehet felkészülni mindenre amire nem szeretnénk.
-
Tonyk
veterán
válasz
zsolt501 #6607 üzenetére
Ekkora hálózatfelvásárlás esetén véleményem szerint soha (ebben az országban 10 éves távlatok a soha kategóriába esnek. 10 év alatt még 2 kormány és 1 polgárháború simán befigyelhet).
Én úgy gondolom, ugyan azt játssza el, mint a Tvnetwork most. Felfuttatja (bár inkább ebben az esetben csak futtatja) 1-2 évig, majd eladja a konkurenciának pl. T , mert más úgy sem jöhet szóba.
Fébertnek sem volt soha a célja (a saját szájából hallottam, amikor épp a Makkosházát fejlesztették), hogy ez aztán most az idők végezetéig Tvnetwork legyen. Felfuttatni és eladni.MÁS: Állítólag május végéig szolgáltat még, majd utána lehet menni újraszerződni a DIGI-vel. És ha újraszerződésről van szó, akkor asszem fel lehet készülni mindenre...
szerk.:
érdemes megnézni a pénzügyi adatok és részvényesek füleket ... -
Tonyk
veterán
válasz
zsolt501 #6605 üzenetére
El lehet képzelni azt az üzleti tervet, amit benyújtottak a hitelezőnek, a pár milliárdért cserébe. Ennyi és ennyi kiadás a hálózatok megszerzésére, ilyen és ilyen % elbocsátás és ilyen ilyen % áremelés. Na meg persze az elfogadható áldozatok száma (szerződést bontó ügyfelek). Bár ez utóbbi konkurencia hiányában nem jelenthet problémát.
-
Tonyk
veterán
Itt nem arról van szó, hogy utálom a digit. Arról van szó, hogy ugyanazért a pénzért jóval kevesebb csatornát kapsz. Ergó árat emel, nem is akárhogy.
Ezt pofáztam pár hónapja, amikor elkezdődött az egész. Nincs konkurencia, így bármit megtehet.(mondjuk ebben semmi különös nincs) A t-online hipergagyi a csatornakínálatával valamint drága, más meg nem nagyon van. Marad a tányéros tv, de sokaknak ez nem jön be, mert vagy 2 - 3 tv van a lakásban vagy az n+1. távirányítótól már herótja van. -
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
Teljes Szegedet vitte a Digi mindenestül.... Ma hallottam!
-
Tonyk
veterán
válasz
Csaba No. 1 #6565 üzenetére
"Na ez aztán az üzlet! Áremelés Tv Network-nél. "
Mi hol, merre, meddig? Tuti én vagyok hülye, de nem találom
-
Tonyk
veterán
A digi egyik zsebéből teszi át a zsetont a másikba
-
Tonyk
veterán
kiváncsi lennék milyen az internetjük
Osztán' hun???
h nagyjából milyen csatornák vannak
egészen pontosan www.tvnetwork.hu
-
Tonyk
veterán
Erre szokták mondani hogy tapasztalat
Ez az, én is ezt mondom, tapasztalat.
Nem egyet,ötöt, tízet, hanem közel 20 körül használunk a telephelyeinken vállalati környezetben. De úgy látom marhára elb*sztuk, mert mind megy mint a bolond.
Otthoni végponton milyen komplex feladat jöhet elő? Még nálunk viszonylag nagyvállalati környezetben sem akad olyan, amit ezek ne bírnának el.
-
Tonyk
veterán
Volt már szerencsé(tlensége)m épp elég Linksys routernek nevezett valamihez ( WRT54GP2, WRT54GL, ... ) és eddig egyetlen egyet se láttam ami hiba nélkül működött volna
Erre szokták azt mondani userhiba...
kiröhögöd a Cisco gyermeteg eszközeit
Erre meg azt mondják: vérpistike
Az lehet, de végpontra neked "ISP szintű" eszköz kell????Az én GL-em 3 éve megy döcc nélkül, és aszt hiszem vagyunk még jó páran így ezzel, de tuti mi rontunk el valamit, hogy jól működik. Goto első idézet.
-
Tonyk
veterán
Az értékek függenek a router processzorától, az aktuális kapcsolati szálak számától, rákötött gépek számától, a wan hálózat minőségétől. Nyilván sok szál esetében egy 851-ben lévő 200mhz-es proci (ahogy nézem ez van benne) kevéske az ilyen sebességekhez.
Én a helyedben megnézném direktben a géppel is, mert szerintem a tvnetwork bír ennyit nem pedig a router.
Aztán lehet mások megcáfolnak. -
Tonyk
veterán
Nem hagyott nyugodni, hogy tudatlanságban hagylak. Cisco-s kollégák szerint a Cisco 851-nek a WAN-LAN képessége PPPoE mellett max. 30mbps. Gyk.: ez sem fogja kihajtani a 50-es icenetet.
-
Tonyk
veterán
Nálad valóban értelmezésbeli problémák vannak:
"mit valaszoltal arra, hogy egy ciscot probalnek ice-hoz beloni?"
És még idézel is tőlem:
"(megjegyzem a ciso-ról szó sem volt az írásomban, javaslom olvass és értelmezz.)"
De OK, igazad van! Részemről OFF.
Valamint elnézést kérek mindenkitől a civakodásért!
-
Tonyk
veterán
Idézek tőled:
"szegeden új ice 50-es előfizetéssel bajlódok, linksys wrt54gl ddf-wrt-vel 25/15 felé még nem bírt menni."
Akkor értelmezzünk: " 25/15 felé még nem bírt menni". Ez nekem "jelenidőnek tűnik", azaz próbálgatod, teszteled jelenleg is.
"felé": valaminek az irányába, valami felé. De lehet hogy fölé akart lenni, az pedig ugye tök más jelentéssel bír!
De tudod mit igazad van én vagyok a retardált és nem tudok értelmezni. ( Szerintem inkább nem tudsz fogalmazni.)
-
Tonyk
veterán
Hopp-hopp, csak olvassák a régi kollégák a fórumot!!
19:06-kor végignéztük mind két adóm a menüben való szerencsétlenkedést, amivel kikapcsolták a subtitle-t.
Köszönjük!
-
Tonyk
veterán
Nem tudja mi valaki mi a picsa a ktv-vel?? Szegeden az analóg csomagban TV2 és az RTL klub is feliratos... tegnap még csak a retek klub, ma már a tv2 is. Elég zavaró...
-
Tonyk
veterán
Tovább olvastam az akciós újságukat. Vannak benne akciós, kedvezményes árú Samsung TV-k , mellé ajándék HD előfizu
megnevezés : tvnetwork kedvezményes ár / netes ár ingyenes kiszállítással
Samsung LE32B530 : 139.900 / 113.900 +26.000
Samsung LE32B650 : 189.900 / 158.900 +31.000
Samsung LE40B530 : 189.900 / 156.500 +33.000
Samsung UE40B6000 : 319:900 / 269.900 +50.000hát tényleg qrvára kedvezményes áruk van... Remélem senki nem ugrott bele.
-
Tonyk
veterán
Megcsináltam (mert kellett) a 2010. január 12-i állapotú szegedi ktv kiosztást, akit érdekel (lehet a csatorna megnevezésekben vannak elírások, de a lényeg hogy megvan)
(66db adó)
S05 DUNA AUTONÓMIA
S06 VÁROSI TV
S07 ATV
S08 RTL KLUB
S09 TV2
S11 MOVIES 24
S12 VIASAT3
S13 RTL2
S14 EUROSPORT
S15 SPEKTRUM
S16 VIASAT HISTORY
S17 VIASAT EXPLORER
S18 TVPAPRIKA
S19 HÍRTV
S20 TV6
S21 LIFENETWORK
S22 OZONENETWORK
S23 CNN
S24 ECHOTV
S25 SPORT1
S26 MINIMAX
S27 PAX
S28 VITALTV
S29 MGM
S33 FISHING&HUNTING
S34 TV5
S35 HÁLÓZAT TV
S36 STORY TV
S37 VIVA
S38 SPORTKLUB
S40 POÉN
S41 JIMJAM
C05 DUNA
C06 M1
C08 M2
C09 NÓTATV
C21 DOQ
C22 DAVINCI
C24 MUZSIKATV
C25 COMEDY CENTRAL
C27 SOROZAT+
C28 CARTOON NETWORK
C29 MTV
C30 ANIMAL PLANET
C32 ---
C33 MUSIC TV
C34 FASHION TV
C35 NATIONAL GEOGRAPHIC
C36 HALLMARK
C37 COOL TV
C41 NICKELODEON
C43 REFLEKTOR TV
C44 TRAVEL CHANNEL
C45 FILM+
C46 KÍNAI TV
C47 VH1
C48 RTL
C49 XXL
C50 EUROSPORT2
C51 SPORT2
C52 AXN
C53 DISNEY
C54 DISCOVERY
C55 ZONE
C56 KIDS CO
C57 FILM+2 -
Tonyk
veterán
Ma kaptam egy szórólapot, a 3 hete nem érvényes csatornakiosztással és kínálattal... thx....
-
Tonyk
veterán
Visszakérdeznék: Konkurencia nélkül miért lenne továbbra is olcsó?
szerk: Még annyit megjegyeznék, hogy területi alapon a tvnetwork eddig is szegmentált árazást alkalmazott (ráfogva az infrastruktúrára, csak épp az okádék helyeken volt drága).
Már most sok helyen együtt volt digi, tvnetwork, tré. T-ről tudjuk, hogy drága, most a három helyett lesz a két cég. Piaci alapon majd az árait igazítja ilyen-olyan indokkal a T-hez. Egyrészt valamiből ki kell gazdálkodni a felvásárlást, másrészt hiába román cég, erősen dologik majd a Magyar mentalitás (amit és amennyi lehet,azt jól lehúzzunk). Az is tudjuk, hogy a Digi is hitelekből fedezte a fejlesztéseket. Ezeket is vissza kell ám fizetni!
-
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
Szerintem 7/24-ben nagy számú portokon nem igazán lehet legális dolgot csinálni. több száz GB-os esetleg terrás forgalom esetén elég nehéz lehet megmagyarázni, hogy "de hát csak a céghez VPN és dolgozom"
. Az már más kérdés, hogy miért is kell(ene) magyarázkodni. Először bizonyítsanak...
-
Tonyk
veterán
válasz
odipapa #6305 üzenetére
A 7004 már kb 1-2 éve kifutott darab volt. Ez volt az első gyártó aki hajlandó volt "javítani" a kérésünkre a MD5 CAHP hibát (konkrétan én voltam a kérelmező, és én kaptam meg az első verziót azzal, hogy oda ne adjam senkinek... hát persze...)
Ő volt az: http://www.argep.hu/product_311027.html
Elvétve lehet találsz még, csak kb 2 év alatt megadja magát. Elméletileg a tp-linkek is mennek.
(bár én még mindig azt mondom, ha normálisat akarsz akkor egy linksys wrt54gl. igaz jóval drágább meg wifi is van benne, de ez legalább jól működik, normális suport van hozzá (köszönhetően a külső fw-eknek) ) -
Tonyk
veterán
válasz
zsolt501 #6303 üzenetére
Le vagyok maradva: 1206,76GB
(Most kötötték a sógoromnál a netet, és az ÜSZI-n mondták neki, hogy bizonyos forgalom felett átadják az adatokat a mittudomén milyen sóhivatalnak. Sógor egy kicsit gyagyás és mire hazaért elfelejtette a mennyiséget..., kérdeztem a supportról egy volt kollégát, de nem tudott mit mondani. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- Gitáros topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest