Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
Nincs másfél éve, hogy lányom telefonját ellopták...
Bejelentettem, a szolgáltatómnál,és rákérdeztem, hogy a többi szolgáltatót is értesítik-e...
A válasz miatt írtam, amit írtam!
Más téma: cseréltem már SIM-kártyát azért, mert nem ment az MMS küldés, fogadás...
Meg volt rendelve, mielőtt rákérdeznél!
Órákig beszéltem az ügyfélszolgálattal, de egy szóval sem mondták, hogy menjek be hozzájuk, kártyacserére. Véletlenül arra volt dolgom, beugrottam, elmondtam mi a gondom, engem néztek hülyének, hogy azzal a kártyával, és telefonnal próbálok MMS-t küldeni
MMS képes telefon volt! Ki kellett a kártyát cserélni, és ment a dolog. Az Ügyf.szolgálat nem állt a helyzet magaslatán
A morált meg hagyjuk, nem a mobilszolgáltatók a Grál -lovagok mai megtestesítői...
Rohadtul utálom az egyoldalú szerződésmódosításokat, valahogy mindig úgy módosulnak a szerződések, ahogy nekik mégjobb.
Nem egyszerűen jó, mégjobb!
A politikát hagyjuk ki pls...( korrupció, stb.)
Nagykerben nem csak vásárolni lehet...
Érdekes, valahogy a mobilboltok kínálata kimaradt a megjegyzésekből
Azt hiszem, jobb, ha abbahagyjuk. Te a törvényt véded, lángpallossal a kezedben, én pedig a kiszolgáltatott kisember véleményét mondtam el...
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest