- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
easy...rider #1858 üzenetére
hali,
nekem olyan turbo sim-em van most, mint nálad a baloldali képen (konkrétan ez), ennek elvileg kell működnie Nokia C3-01-gyel, de nem talál hálózatot. Kézi hálózatválasztásnál bármelyiket is próbálom a 3 szolgáltató közül, mindegyikre azt válaszolja, hogy "Hozzáférés elutasítva".
Újraindítottam már párszor, semmi javulás. Reklamáljak és kérjem vissza a pénzt, vagy mit javasoltok?
-
THoMZoNE
tag
válasz
easy...rider #1898 üzenetére
Üdv! A factory reset az arra jó, hogy ideiglenesen (vagyis amíg újra nem indítod a telefont) használhatod másik simmel, de ahhoz felesleges a turbosim, mert anélkül is menni fog factory resettel. A többi kérdésedre pedig nem itt válaszolnék ha nem baj.
-
THoMZoNE
tag
válasz
easy...rider #1896 üzenetére
Szia! Sajnos az L700-zal nem működik egyik turbosim sem.
-
szaboknak
aktív tag
válasz
easy...rider #1893 üzenetére
Az internet is megy?
-
THoMZoNE
tag
válasz
easy...rider #1873 üzenetére
Igen, azt én is tapasztaltam, hogy azzal egyik sem működik.
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #1871 üzenetére
Próbáltam a kártyát még Samsung L700-zal, azzal sem működött, bekapcsol de nem csatlakozik hálózatra.
LG U230-cal viszont működik
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #1860 üzenetére
Próbáltam a fentebb likelt turbo sim közül a baloldalit Huawei Y200 -ban és sajnos nem működik jól. Telefon bekapcsol, használja a SIM-et, de hálózatra nem csatlakozik fel. Szóval nem lehet vele telefonálni
-
THoMZoNE
tag
válasz
easy...rider #1858 üzenetére
Üdv! Igen a bal oldalira gondolok, de abból van ugye feketében is, ami vágás mentes, a jobb oldali Gevey sim iPhone 4/4S-hez
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #1857 üzenetére
Nekem a bal oldali van, de gondolom a jobb oldaliról beszéltél. Csak hogy tisztább legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest