- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz
THoMZoNE #1897 üzenetére
Másik készülékekkel próbálom.
Most L700 működik nekem, Vodafone függö, T-Mobile sim van benne
Azt nem tudom hirtelen hogyan sikerült életre kelteni. Talán egyik turboval és egyik simet nem ment, aztán nyomtam egy factory resetet (*2767*3855#), aztán beletettem másik turbóval és egy másik simet, és azóta megy. Csak nem merem kivenni, nehogy megbolygassam a rendszertDe most másik készülékről lenne szó, próbáltam Samsung SGH-X510, SGH-B100, LG U230. Korábban működött mindegyikben a turbo Voda és T-mobile simekkel, azóta SGH-B100 megmakacsolta magát valamiért, viszont turbo+telenor nem működik egyikben sem
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Előfordulhat hogy a Turbo SIM nem működik újabb Telenor SIM kártyával? Régebbi Vodafone és T-Mobile kártyákat viszi az adott készülékben, de amikor a Telenorral próbálkozok, akkor nem megy
Bekapcsol a készülék, de hálózat nem elérhető. Elvileg a Telenor SIM már aktivált, de lehet az a gond, hogy még nem aktivált.Tudnátok segíteni?
Ilyen a SIM:
És ilyen a Turbo SIM:
-
easy...rider
őstag
válasz
THoMZoNE #1876 üzenetére
Fejlemény Samsung SGH-L700 kapcsán. Kipróbáltam egy újabb Turbo SIM kártyával, ennek eléggé puha volt az alapanyaga, kinézetre pont olyan mint a fentebb linkelt. Ezzel a másikkal, működik! Huawei Y200 -ban még nem próbáltam, ha kipróbálom, majd jelzem a tapasztalatokat
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #1871 üzenetére
Próbáltam a kártyát még Samsung L700-zal, azzal sem működött, bekapcsol de nem csatlakozik hálózatra.
LG U230-cal viszont működik
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #1860 üzenetére
Próbáltam a fentebb likelt turbo sim közül a baloldalit Huawei Y200 -ban és sajnos nem működik jól. Telefon bekapcsol, használja a SIM-et, de hálózatra nem csatlakozik fel. Szóval nem lehet vele telefonálni
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #1857 üzenetére
Nekem a bal oldali van, de gondolom a jobb oldaliról beszéltél. Csak hogy tisztább legyen
-
easy...rider
őstag
válasz
THoMZoNE #1624 üzenetére
Szia!
Azt szeretném kérdezni hogy az arany színű alatt arra gondolsz ami nálad a képen, a három közül közepén van? Arra a "csonkolt kivágósra"?
Mert Huawei Ascend Y200-zal akarnám én is használni, és érdekelne hogy melyikre is gondolsz, mert a bal oldaliból van nekem, még régebben vettem. A kivágós, de teljes felületűből van nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest