-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem kovettem az esemenyeket az utobbi idoben. Minden jol mukodott.
Arrol a ticket-rol volna egy linked? Nos, ha jol ertem, fel kell flashelnem a v3-ra a gyari v2 firmware-t, utana feltehetem akar a Chaos Calmer 15.05.1-t vagy akar a libreCMC v2-hoz szant firmware-t a v3-amra?
-
törölt tag
TL-WR1043ND
Supported Versions:
v1.x
v2.xEzek szerint nem tamogatott a v3-as routerem.
-
A214
aktív tag
Köszönöm a segítséget suste & RedCat !
Jelentem működik.
A teloval 15-17 Mbps mértem. Fele annyi mint a gigabitesnél.
Digi 100 netnél amúgy miért nem tudok többet mérni wifin? Gigabitesnél is max 38Mbps mérhető?
Vagy a telo tud csak ennyit? Majd laptoppal is megprobálom.
Kábelen 94-95 Mbps. -
A214
aktív tag
Digi 100 csomagom van a wifi egy windows N735 telefonnal mérve 34-36 mbit/s mutat.
Majd meglátom összekötve rosszabbodik-e a helyzet.IP beállítás:
A két routert már gyárilag más IP tudtam elérni/ beállítani, úgyhogy ez szerintem kipipálva.
A 192.168.0.1
B 192.168.1.1Wifi:
Ha a másik routert is ráteszem, akkor a lakásban két wifi jelem lesz?
Tehát egy másik nevet és jelszót kell majd annál megadnom?összekötés:
Az „A”router LAN kimenetét kössem össze a” B” router WAN vagy az egyik LAN csatlakozójával? -
gvarga
csendes tag
Értem. Mondjuk annak idején mikor ezt a változatot választottam az volt az alap gondom, hogy ehhez a TP-LINK Archer C5 Routerhez csak ez az OpenWRT-volt képes működtetni mind a két wifit tökéletesen. Az OpenWRT oldalán találhatóak hibát jeleztek.
Lehet, hogy most újra letesztelem az eredeti Openwrt-t is. -
szaboi6512
őstag
-
direwolf
őstag
No, úgy tűnik minden ok. Kivéve, hogy az ikonok mind Luciban mind 9092-n csak wifis klienssen töltődnek le, és ezeken gyors is. Vezetékes klienseken iszonyú sokat várakozik, és nem tölti le az ikonokat, függetlenül a browsertől, tűzfaltól stb.
szerk.: na csak annyi, hogy https-el jó ez is
-
direwolf
őstag
Ok, az automountot értem, de mi történik, ha Luciban is beállítom? Melyik fut le először? És ha most átírom a labelt, akkor reboot után már jól kéne mountolni, vagy töröljem az egészet, és kezdjem előröl?
A 3g if neve az én heppem, működik így is, úgy is
9092 képek az összes ikon. De amúgy érdekes módon Luci ikonok se jöttek be tegnap este akármit csináltam, ma reggel meg egyszer csak ott voltak
A repair csomagot hogy tudom ellenőrizni, hogy tényleg települt-e? Alaphelyzetbe állítás után amúgy eltűnnek, újra kell telepíteni őket? -
direwolf
őstag
Hali!
Én is hasonlóan jártam, mint RedCat kolléga. Volt egy 2 éve hibátlanul működő 1043 V1-em vargalex builddel 4G modemmel, ami tegnap full resetelte magát. Sajna az akkori doksijaimat már nem találtam, felhúztam a Te BB 0.8.1-es buildedet, de a 9092-es port nem válaszolAnnyi, hogy nem sysupgrade volt, hanem factory, de configot nem tartottam meg.
Mi lehet a gebasz?
Másik kérdés, hogy a repair packagekből a 0.8.2-repair-2016-04-04.tar.gz is rátolható az alap 0.8.1-re? És a többi is kellhet? pl.: usb3g-2016-04-06.tar.gzAmúgy a Huawei E3276 LTE modemet nekem simán kezeli ttyUSB1-en. 4G hálóra kapcsolódik (a ledjén látszik)
-
Borisz76
nagyúr
Külső HUB-ból is valami jobb fajtát kell venni mert - saját tapasztalat - , hogy az otthonomban található USB2.0-s , 3 portos aktív hub-ot hetente egyszer áramtalanítani kell és újraindítani.....
1-2 éve vehettem, nem egészen 3000 Ft volt...olyan is
Egy Billentyűzet egy egér és egy webkamera van beledugva. -
RedCat
senior tag
Túl sok nem hiányozhat hozzá, mert addig CC alatt eljutottam, hogy az ifconfig látta az eszközt, de conf fájlok szerkesztgetésével nem próbálgattam beállítani, viszont a luci modem kiegészítés kevés volt.
Esetleg ha annyit tudsz segíteni, hogy ha a fenti állapotot megcsinálom újból, akkor milyen conf fájlt szerkesszek és mit írjak bele? Vagy milyen confot mentsek mi a mostani ROOTer fw-ből ami esetleg segíthet. -
RedCat
senior tag
Igen, a repair is megvolt.
De igazából rájöttem, hogy ez sem lesz előrelépés a számomra. A Huawei 3272 4G stickkel kapcsolatban. Amit a múltkor beletettetek és lepróbáltunk 3g támogatást itthon tökéletes, mert van 3g lefedettség.
De ahol igazából használnám, ott edge illetve 4G van csak, a 3G-t nem építették ki.
A fwben viszont csak a 3g-t támogató szoftver van, azaz LTE-re ezzel a megoldással az istennek sem akar felmenni. Erre valami más megoldás kell, de hogy mi? CC alá állítólag már van. [link] Viszont olyan buildet meg nem találtam.siddis: neked voltak korábbi CC bildjeid, de már 404. Van valami újabb esetleg?
-
krealon
veterán
A fene vigye. Annyira koncentraltam a verzioszamra, hogy a tipusnevre nem is figyeltem.
"véletlenül elírta a kolléga, értelemszerűen wr1043 -ról van szó"
Pontosan
Tehat a mondat helyesen:
Ha mukodik a TFTP-s frissites, akkor azzal erdemes lehet probalkozni (a firmware nev ertelemszeruen wr1043v2_tp_recovery.bin vagy wr1043v3_tp_recovery.bin legyen, a boot-loader fuggvenyeben.). -
konczp
csendes tag
Amikor a HDD-t közvetlenül USB-n keresztül kötöm a TV-re akkor nincs gond ment simán.
Most ezt nem tudom megtenni , mert openwrt-el van formázva a vinyó , így direktbe nem lát a TV semmit.
Tehát most a HDD rá van kötve USB-vel a routerre, a router lannal a TV-vel. A filmeket transmissionnal töltöm torrentről. Felirat nincs hozzá , így utólag kell rátöltenem. Ha a laptopról kell egyszerre felmásolnom , akkor nem ér az egész semmit , mert akkor letöltöm a laptopra és felmásolom a HDD-re direktbe majd rákötöm azt aTV-re. Nem szeretném másolgatni a 20-30gigás filmeket újból. -
MylkA80
csendes tag
Feltettem ismét az alap 0.8.1-et és a 0.8.1 repairt is. A többit nem.
Látom, hogy 0.7 ben automount már támogatott, ennek ellenére a vinyót még mindig nem látja...Lehet az a baj, hogy a V1-essel lett formázva, nem vele? Mert a pendrive-t vele formáztam...
A pendrive látszik csak, a hálózati megosztásban és a csatolási pontban is. -
wwenigma
Jómunkásember
Kérdés hogy az új proci meg nagyobb flash mennyit emel az árán. Ez igy minimum 20e.
Amugy azert nem raknak bele mert igy pozicionalnak árszintet...meg egyszerűen felesleges az ő nézőpontjukból. Sok egyéb nem consumer halozati eszközben is minimál flash van (4-8MB) mert titkositott es tömöritett firmware-t használnak amit indulaskor csomagolnak ki a RAM-ba és ugyanekkor programozzák fel a termékben levő procikat, FPGA-kat.
-
-
Azazael
aktív tag
Persze, próbáltam amúgy Gargoyle-t is a 2 routeren, de a stabilitási probléma megmaradt.
A failsafe-fel sikerült megoldani a dolgot, beüzemeltem a Gargoyle-t, most éppen működik a TP-link router is, a jelerősség most hibátlan, azonban a sávszélesség nem lett jobb (most 14-15Mbit jön át, míg ha kiveszem a TP-linket akkor is kb ennyi, csak rosszabb jellel), amíg korábban ha a TP link volt az elsődleges eszköz és az Asus a repeater, akkor átjött 48Mbit is.
Érdemes lenne visszacserélni a TP-Linket elsődleges routernek, és megpróbálni esetleg OpenWRT-vel?
-
Azazael
aktív tag
A 2 tp-linkkel akárhogy próbáltam a helyzet csak romlott, voltak jobb napok, de alapvetően napi 10x kellett újraindítani a fenti, csak bridge-ként működő routert, ezért döntöttem az Asus mellett, illetve erősebb is, így egy hdd-t is rá lehet dobni családi backupnak stb.
Lényeg ami lényeg, kikapcsoltam a tp-link routert, de most kellemesen nem tudok visszalépni mert nem fogadja el se az általam beállított régi jelszót, se a default 'admin'-t, hiába reseteltem. Ilyenkor mi a teendő? Failsafe mode, telnet?
-
vargalex
Topikgazda
-
Headless
őstag
Gargoyle csak egy openwrt, ahogy ddwrt is, csak ddwrt-nél nehezebb csomagokat szerezni/telepíteni, főleg, hogy VPN-hez kell kernel modul is ami megnehezíti a dolgokat.
Nyilván a PPTP VPN menne ami alapból benne van. De openVPN biztos nincs benne alapból.
Gyári FW-ben szerintem nincsen VPN. Bár ezt mondja meg az, aki használja, én emulátorban gyorsan átfutva nem találtam semmit.
Gargoyleban legalább a csomagtelepítéshez nem kell bűvészkedni, mint ddwrt esetében.
-
Headless
őstag
Ebben az esetben pont teljesen mindegy milyen konfigot használt, mert úgyse fogja elérni de kb a felét sem, mint amit az ac-s eszközzel.
Amúgy azt sem tudjuk mennyit mért. De a telefonokkal én a max 60-ra gondolok. Laptoppal jó esetben meglehet a 120, habár ha ac-s vezérlő van benne, akkor nagyvalószínűséggel az is csak 1x1:1-es.
-
Gre@T
tag
-
Amikor nekem 1043ND-m volt, én is sokat próbálkoztam DD-WRT-vel, mert a felülete mindig is jobban bejött mint az OpenWrt-é, de akkor is csak küzdöttem vele. Az automount nem jó helyre mountolt, ha jól rémlik csak egy partíciót volt hajlandó felcsatolni, de ha ezt letiltottam a manuális mount egyáltalán nem működött, swap támogatás nem volt benne, és így tovább. Ennek persze már lassan 6 éve, azóta nem tudom mi változott ezen a platformon DD-WRT-t illetően, csak az itt olvasottak alapján.
-
Netuddki
tag
Az így jogos.
Én csak arra céloztam, hogy kb.7 éve használok NASt, 15 percre beállított hibernálással, időzítővel fut a transmission reggeltől estig, meg nappal másra is használom, olyankor soha nem áll le. Éjszaka viszont leáll a tr., és ha nem használom másra, megy aludni a hdd. Soha semmilyen gondom nem volt a merevlemezekkel a hibernálás miatt, pedig nem túl márkás cuccok vannak benne.
Bőven lehet normálisan seedelni napi 16 órában.
Az én cuccomnál a fogyasztásában kb. 30W a különbség (zsebHDDnél nyilván kevesebb), ez 1/3 alvó állapottal számolva évente 3-4eFt. (Nagyon durván számolva!) És 0 hátrányát tapasztaltam eddig, akkor meg minek járassam. -
Dot
őstag
Igen, mikor megvettem is ezzel riogattatok, de reméltem, hogy több mint 1,5 év alatt megoldottátok.
Értem, köszi.
Akkor marad a tesztelgetés.
Vagy ha valaki használja ezt a kombót(#62618) woodworm: ejj ez nem hangzik jól :S
Zavarna a hangja alváskor, meg ne zabálja azt a 10W-ot se. -
Dot
őstag
Rákerestem, decemberben még nem volt, azt hittem azóta megoldották
Igazából a külső winyós kérdést azért tettem fel, mert most akarok külső házat venni az 500GB-os Samsung F1 HD502IJ-hoz. De ha folyamat pörgeti akkor inkább nem veszek.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
Anonymus23
veterán
Akkor kb így jártam. De végül is sikerült jó áron gigabites routert venni
Ráfaragni nem faragtam rá, mivel a funkcióját ellátja szépen.Köszönöm a további infókart, mivel ez a switch/AP funkció nem volt ismert előttem, de így otthon is megoldódott a wifi gond, és a másik is teszi a dolgát.
Más kérdés:
US-t érdemes beállítani ha picivel nagyobb erőre lenne szükségem? Távol közel nincs wifi egyik helyen sem, kertes házakról van szó, ahol nem annyira elterjedt a wifi. Pl nekem is csak nyugdíjas szomszédaim vannak, akik alapból jól helyettesítik a megfigyelő kamera funkciót -
Anonymus23
veterán
Alapvetően arra gondoltam, hogy ha be van kapcsolva a 450 Mbps, akkor csatornánként is többet tud, még ha nem is MIMO-s az eszköz, de egy csatornán csak többet tud..
Vagy rosszul logikáztam?A firmware amivel jött, abban nincs ez, az új firmware már tudja, és mivel jelenleg a többi funkció nem érdekes (ipv6, vendég wifi) így elbizonytalanodtam, hogy van-e értelme, főleg mivel a címkén rajta van egyértelműen, hogy v2.1, és esetleges gariztatásnál problémás lehet, ha v3 firm wan rajta, bár ahogy olvastam elvileg vissza lehet rakni, de nagyon már nem mélyedtem bele, mivel lassan elveszti a jelentőségét a firm csere...
-
-
-
Netuddki
tag
De használnám az alap wifit is, ez a korlátozás egy ócska médiabox miatt kellene, ami egy régi sd-tvn van, általában youtube megy rajta, és korlát nélkül teljesen értelmetlenül megzabál napi 50gigát, mikor 5 is bőven elég neki. Csak ez így havi >1TB plusz, feleslegesen.
-
hzx0
aktív tag
Ok Köszi. Igazából fél éve csináltam kb a húgoméknak egy v2.1 routert. Ez van fent : suste/HeadLess@OpenWrt@0.7 Barrier Breaker 14.07. Eddig prímán működött Egy Cisco router mögött Dlna, Tm. és t-home iptv megy róla. A napokba elkezdett akadozni az erre kötött iptv és a Tm össze vissza keverte a letöltési mappákat. Ami törölve lett újra leszedte és a beállításait sem menti. Egyetlen hibát találtam a swap 99% ig tele van. Gondoltam akkor már ha itt van a router felteszem a friss 0.8.1-et tisztán.
-
Netuddki
tag
Köszöntem!
Kutyaséta után eljátszom vele.
Utána jöhet a bonyolultam művelet, amiért tulajdonképpen felkerült az egész OpenWrt, custom dyndns frissítést szeretnék saját domain cpaneljére küldeni.Néztem a mókolt fwket is, használtam is régebben, most csak azért döntöttem a natúr mellett, mert ezeken kívül semmi mást nem akarok használni, se nyomtatószervert, se usb tárat, se dlna-t, stb. Feleslegesen lenne tele a rom. De ha másképp nem megy akkor felteszem.
-
Anonymus23
veterán
Köszönöm!
Akkor ez lesz. Meg is rendeltem még egyetCsak egy kérdés, hogy jól gondolom-e akkor: a WDR4300-asban a 1043-as MAC címére lefoglalok egy IP-t, a 1043-asban meg értelemszerűen ezt az IP-t beállítom. A többit pedig amit még írtál.
A LAN-ból jelenleg elég a 3, a wifi jelen kellene erősíteni, mert az nagyon gyenge, és mindig szakad a laptop is, de ezzel megoldódik minden. Gondolom még arra figyeljek, hogy másik csatornára tegyem a wifit, mint amin a másik van...Fogyasztást is meglestem most, a WDR4300 fogyaszt ~5W-ot, ettől még a villanyszámla sem fog elszállni.
Király, ezért már megérte ma fennmaradni -
Netuddki
tag
A gyáriban egy ilyenem volt beállítva
, ezt szeretném OpenWrt alatt is. A kliens egyébként Wifin kapcsolódik. Nem találtam sehol leírást hogy a qos-ben hol tudnék ilyet berakni, elvileg a tc parancs kellene nekem, de annak a szintaxisa meghaladja a képességeimet.
Sehol nem találom pontosan leírva hogy melyik kapcsoló mit csinál, hol tudom megnézni a jelenlegi beállításait, stb. De ha megy qos-sel is az még jobb lenne, csak nem tudom hogy tegyek külön interfészre egyetlen wifi klienst.
Ha tudsz segíteni akkor nagyonköszi! -
bomizo
csendes tag
Szia!
ezt tettem fel tegnap:
https://downloads.openwrt.org/chaos_calmer/15.05/ar71xx/generic/openwrt-15.05-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.binmajd "magyarosítottam"....
A "WDS/Repeater/Repeater-relayd OpenWRT-LuCI alatt (Atheros chip)" WDS2....leírásodra gondolsz? (pont most nyomtatom, hogy otthon ki tudjam próbálni)
Itt annyi nem egészen világos, ha eltérőek a csatornaszámok, akkor is 1 wifi jel fogja lefedni az egész területet? -
iff
senior tag
config wifi-device 'radio0'
option type 'mac80211'
option hwmode '11g'
option path 'platform/qca955x_wmac'
option htmode 'HT40'
option txpower '20'
option channel '2'
option country 'HU'config wifi-iface
option device 'radio0'
option network 'lan'
option mode 'ap'
option ssid '********'
option key '********'
option encryption 'psk2+tkip'wlan0 ESSID: "********"
Access Point: **:**:**:**:**:**
Mode: Master Channel: 2 (2.417 GHz)
Tx-Power: 20 dBm Link Quality: 34/70
Signal: -76 dBm Noise: -93 dBm
Bit Rate: 36.0 MBit/s
Encryption: WPA2 PSK (TKIP)
Type: nl80211 HW Mode(s): 802.11bgn
Hardware: unknown [Generic MAC80211]
TX power offset: unknown
Frequency offset: unknown
Supports VAPs: yes PHY name: phy0A 1043 as nem próbáltam gyári fw-vel.
-
PPLaci
csendes tag
Nagyon pöprög ez a fórum :-)
Alig találtam meg a levelet mire válaszolnom kell.
Instrukciód alapjám negcsináltam azokat a lépéseket amiket írtál.
Minden működik. A legfeltűnőbb változás hogy most már "9092:suste/headless@OpenWrt@0.8.2"
0.8.2 verziót ír ki.
Köszi még egyszer a sok segítséget! -
tomszi1
csendes tag
igen a 1043 nem egy csúcs.azért próbálkozom ezzel,mert olcsóért vettem 5-ért majdnem újonan,még fóliás,karcmentes.Amiket én nézegettem vpn-es routereket ... azok kicsit drágák voltak. meg sok közülük 100-as csatolóval van szerelve.és 100-as lannal nem akarok gépek között adatokat mozgatni,mert még jobban megőszülök.És az az igazság,hogy nem is akartam sok pénzt kitenni erre.Így kapóra jött ez a fingi-lingi cucc,ami okosítható.Ezért gondoltam teszek egy próbát vele.
Én telefonon sem tudtam soha megülni a seggemen moddolt firmware nélkül.Végigpróbáltam galaxy S szériát 3.-ig meg a note-ot 1-4 ig. Egyiken sem volt 2 napnál tovább gyári firm.Mert szarok vele és buták.Egyedül a note4 az amit nem hekkeltem még meg. -
tomszi1
csendes tag
Igen tudom,hogy ilyen esetben ki kellene kapcsolni a dhcp-t a második routerben és mindent az elsőre bízni.De mint írtam szeszélyesek ezek a tp link cuccok és fogja magát és néha megáll,egy kis ideig nincs net aztán visszajön,de a hálózat megmarad és van belső kommunikáció.bekapcsolt állapotában stabilnak tűnik.furcsa,de sajnos így legalább megy.
ez még nem a végleges beállítás,ez csak puhatolózás,hogy mit tud ez firm-router párosítás.Aztán ha majd élesbe lesz bekötve,akkor kezdődik a címzés,mert akkor már portokat kell engednem mindennek.egyelőre azt szeretném,hogy álljon össze a rendszer és lássam,hogy vannak szolgáltatások. -
tomszi1
csendes tag
a végcél.Szerettem volna leváltani az asztali pc-t,hogy ne menjen állandóan,ha szükségem van a külső hdd adataira.Illetve szeretnék majd zenét-filmet streamelni telefonra.
A torrent azért lenne jó,mert akkor nyugodtan tudnék töltögetni,mert hangtalanul teszi és mehet vissza a seed.
De a fő cél,hogy vpn kellene.úgy mégiscsak jobban hozzáérek az itthoni hálózatomhoz,de a fő cél az,hogy én külföldön melózom és szeretném a upc digitális adásaimat nézni weben vagy horizon.go-n keresztül,de az csak Magyar ip-ről érhető el.Próbáltam proxyzni,de hiába.sajnos ugyanúgy látta,hogy külföldről vagyok és nem tudtam ezt elrejteni pedig megpróbálkoztam sokmindennel.voltak online vpn szolgáltatók és azoknál sem sikerült,hiába próbáltam rajtuk keresztül forgalmazni az adatot. ...és még lassúak is általában.
És ezért gondoltam,hogy majd az itthoni vpn segíteni fog és valóban Magyarként fog látni és menni fog a rohadt upc stream -
tomszi1
csendes tag
Egy 1043nd v1 v.1.8 rev. tud csinálni érdekes dolgot sok tp link router.Egy pár típust már tettem hálozatokba,de a wps bridging ott van a menüben,de sok esetben nem működött rendesen az sem. vagy éppen a wds repeater funkció.aztán amikor már a 3.-at hoztuk el a nagykerből,akkor ugyanazokkal a beállításokkal mégis megy.főleg az 1-es pl 741-841 stb. a 3-as végűek már sokkal jobban teljesítettek.
Érdekes,draytek termékekkel ilyen gond nem szokott lenni.De sajnos a tp linket veszik nagyrészben az emberek mert az olcsó.
Be van kapcsolava a dhcp a 1043-Lan oldalán pont azért,mert én is azt vettem észre,hogy úgy stabilabb.ezért maradt on-on csak a kiosztási címkezdeteket tettem el máshová a másik routerhez képest,hogy ne vesszenek össze.
A wan oldalt egyelőre nem piszkáltam.de az dhcp kliens módban van,hogy a fő (ubee) router azt meg tudja címezni,ha oda van bedugva a bemenet.
De azért is akarom elkerülni a wan-t mert 90 mbitnél több nem megy át rajta.
a 9092-n hol van az a switch oldal amit állítanom kell?? -
Headless
őstag
Nem kell dhcp-re tenni már multkro is megmondtuk. Ahogy vargalex kolléga is. szimplán csak az első routerben nincs dns szerver, csak továbbküldi, amit kap, így fix dns címet írjon be. pl a google DNS-ét.
8.8.8.8
8.8.4.4De szerintem a switch oldal ezt állítja be ha jól emlékszem. Márpedig jól emlékszem.
uci set network.lan.dns='8.8.8.8 8.8.4.4' -
tomszi1
csendes tag
na most ezt nem értem.Miért csak mögötte van net?? hát ezen keresztül jön a net a gépre.kábelen van a notesz bedugva most a openwrt-s routerbe.itt az open wrt most switch ágon kapja a neten és halad is tovább rajta,tehát van net ezen az eszközön,másképp nem lehetne a noteszen.De való igaz,hogy nem wan oldalról jön a matéria bele.De nem tudom,hogy ez gond lenne e.
fix ip-n van a router és az átjáró be van konfigolva a fő router ip-jére.A dhcp-t nem kapcsoltam ki,de beállítottam,hogy ne lehessen ütközés sem ,mert máshonnan kezdve kezdik kiosztani a címeket. -
tomszi1
csendes tag
persze,van net.most is azon keresztül megy,mivel switch ágba van kötve a másik routerhez.
de nekem gyanús,hogy ma már egyszer frissítette a csomagokat és amióta be lett állítva az időzóna és le lett szinkronizálva azóta nem megy.Van egy ilyen érzésem.Próbáltam a 9092-ről is telepíteni az open vpn-t. meg próbáltam a hagyományos szoftveres részen is.De az eredmény ugyanaz.nem tölti le a csomagot.
Még nem olvastam el minden textet,folyamatban vannak.remélem az open vpn nem igényel más rendszereken is külön open vpn klienst.
Tudom valahogy az órát visszaállítani? vagy trükközni kell,hogy elállítom gépen,hozzá syncozom és utána visszaállítom??
hát azt tettem fel ami a 1043nd v1.hez volt.suste/headless@OpenWrt@0.8.1 Barrier Breaker 14.07 ez az. -
tomszi1
csendes tag
csomagtelepítésnél ezekbe már sokszor belefutottam és nem frissíti a listát.Pedig ma már egyszer láttam,hogy ment.És most emiatt nem tudok semmit telepíteni .
Ez miért van??
wget: bad address 'susteopenwrt.ipdns.hu'
wget: bad address 'suste.ixmsk.eu'
wget: bad address 'downloads.openwrt.org'
Collected errors:
* opkg_download: Failed to download http://susteopenwrt.ipdns.hu/Openwrt_Barrier_Breaker/Packages/Packages.gz, wget returned 1.
* opkg_download: Failed to download http://suste.ixmsk.eu/Openwrt_Barrier_Breaker/Packages/Packages.gz, wget returned 1.
* opkg_download: Failed to download http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/base/Packages.gz, wget returned 1.
* opkg_download: Failed to download http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/luci/Packages.gz, wget returned 1.
* opkg_download: Failed to download http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/packages/Packages.gz, wget returned 1.
* opkg_download: Failed to download http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/oldpackages/Packages.gz, wget returned 1.
* opkg_download: Failed to download http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/routing/Packages.gz, wget returned 1.
* opkg_download: Failed to download http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/telephony/Packages.gz, wget returned 1. -
tomszi1
csendes tag
-
tomszi1
csendes tag
Gratulálok,nagyon szép munka.Köszönöm a lehetőséget,hogy használhatom.Elsőre kicsit furcsa volt a Magyar felület.Saját nyelvünkön kicsit nehezebb megtalálni-megérteni a "szak" kifejezéseket.
De benne vannak a mindenkinek hasznos csomagok,szimpatikus főzet.Elsőre is ezzel kellett volna próbálkoznom lehet.Csak engem csábított,hogy a legfrissebb verziót tegyem fel,pedig sok esetben a régi,kiforrott bevált dolgok jobbak.Ahogy androidon sem érdemes mindig frissíteni csak akkor,ha valami nem működik.
ftp nincs benne ha jól látom.vagy még nem találtam meg?? -
tomszi1
csendes tag
Küzdeni nem rossz,mert próbára teszi az embert
...meg mérgessé is teszi és minden idejét elveszi
Köszönöm szépen,már valamikor láttam ezt a linket.Tetszett is nagyon,már bánom,hogy nem ezt töltöttem le.
Lehet rá is próbálok.Remélem dd-ről nem lesz semmi gáz open-re váltásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mini-ITX
- Yettel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest