- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Netuddki #62625 üzenetére
én meg azt mondom, hogy egy normálisan gondolkodó ember normálisan seedel is, nem csak letölt
innentől kezdve meg tökmindegy mi lenne jobb a hdd-nek valaki szerint (a legkompetensebbet, a hdd-t sajna nem tudjuk megkérdezni)
egyébként ha valaki transmissiont is használ, akkor szerintem is rosszabb, ha sokszor ki/be kapcsol a hdd
ha van egy külön hdd backupra, akkor azt persze érdemesebb leállítani (de ha már annyira fontos az adat, akkor nem biztos, hogy állandóan bedugva hagynám, mert jöhet egy túlfesz pl)
vagyis nagyon nem mindegy mire használjuk a meghajtót...... -
chros
őstag
válasz
Netuddki #62544 üzenetére
Es nem ment aszerint? QoS-t hasznalsz kozben? Mert ahogy latom a leiras szerint kitorli az osszes QoS altal letrehozott szabalyt.
Ez engem is erdekel, mert most en is a komplett WIFI interfacet korlatozom (ami egyebkent muxik jol), es ez nagyon messze van az idealis megoldashoz. -
Netuddki
tag
válasz
Netuddki #62538 üzenetére
Hát ez nem nyert, lekorlátozta a többi gépet is...
Most akkor nem tudom mit csináljak, a guest wifi kiesett, a tc qdisc-et meg nem tudom használni, valamit hiányol, ez a wondershaper meg valószínűleg csak priorítást állít az ipre.
A qos lenne jó, de hogy rakjak egy klienst külön interfészre külön wifi nélkül... -
suste
veterán
válasz
Netuddki #62516 üzenetére
a vendég wifihez hasonlóan kell eljárni, és a végén ha a belső hálóra is rá akarod engedni a külön wifi eszközt, akkor ezt tűzfal módosítással megteheted: [link]
még egyszerűbb a dolog, ha felteszed a mi külün webfelületünket
az ehhez szükséges "basic.tar.gz" mentést a logoutomon megtaláljató szervercímeken érheted el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest