- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Netuddki #62625 üzenetére
én meg azt mondom, hogy egy normálisan gondolkodó ember normálisan seedel is, nem csak letölt
innentől kezdve meg tökmindegy mi lenne jobb a hdd-nek valaki szerint (a legkompetensebbet, a hdd-t sajna nem tudjuk megkérdezni)
egyébként ha valaki transmissiont is használ, akkor szerintem is rosszabb, ha sokszor ki/be kapcsol a hdd
ha van egy külön hdd backupra, akkor azt persze érdemesebb leállítani (de ha már annyira fontos az adat, akkor nem biztos, hogy állandóan bedugva hagynám, mert jöhet egy túlfesz pl)
vagyis nagyon nem mindegy mire használjuk a meghajtót...... -
chros
őstag
válasz
Netuddki #62544 üzenetére
Es nem ment aszerint? QoS-t hasznalsz kozben? Mert ahogy latom a leiras szerint kitorli az osszes QoS altal letrehozott szabalyt.
Ez engem is erdekel, mert most en is a komplett WIFI interfacet korlatozom (ami egyebkent muxik jol), es ez nagyon messze van az idealis megoldashoz. -
Netuddki
tag
válasz
Netuddki #62538 üzenetére
Hát ez nem nyert, lekorlátozta a többi gépet is...
Most akkor nem tudom mit csináljak, a guest wifi kiesett, a tc qdisc-et meg nem tudom használni, valamit hiányol, ez a wondershaper meg valószínűleg csak priorítást állít az ipre.
A qos lenne jó, de hogy rakjak egy klienst külön interfészre külön wifi nélkül... -
suste
veterán
válasz
Netuddki #62516 üzenetére
a vendég wifihez hasonlóan kell eljárni, és a végén ha a belső hálóra is rá akarod engedni a külön wifi eszközt, akkor ezt tűzfal módosítással megteheted: [link]
még egyszerűbb a dolog, ha felteszed a mi külün webfelületünket
az ehhez szükséges "basic.tar.gz" mentést a logoutomon megtaláljató szervercímeken érheted el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest